Přejít na výpis diskuzí
SteamOS je to nejlepší, co se hraní na PC mohlo stát
28.9.2013 | Adam Homola
1020 příspěvků
-
..to je čo za blbinu?
Aha...už chápem...reklama *6* -
ten si klidne nechte, to je na pc neprodejny *5*
-
a to ma bejt co? Nejakej mmo sranec ze?
-
Jo ty časy kdy si člověk koupil komp a pomalu za půl roku už si nový hry nezahrál jsou pryč. To si výrobci mastily kapsy, teď je zase druhej extrém, že si vystačim s pět let starym strojem.
-
Bude to plus pro Linuxaky, podíl uživatelů jím to možná i zvedne, ale vývoj to to nezmění.
Uvedený "fakt", že prodeje PC HW klesají je logický vzhledem faktu :) , že není potřeba upgradovat každé 2roky nejpozději, ale dnes již tak 4, pokud se člověk vyzná.
Uvidíme co bude za pár let :) -
A ja myslel, ze cod je na vsech platformach. To jsou ale veci panecku.
-
Ty jsi neslyšel o nejnovějším modelu od výrobce Karce? Sklápěcí podsvícený displej, 4x USB, možnost připojení klávesnicového gamepadu, wifi 802.11n, disketová mechanika a NES cartridge. Jen s podporou nejnovějších titulů to má prozatím problémy, ale jinak zatím vynikající to věc.
-
Panstvo budte radi ze si tu muzete trollit podle libosti. Na Eurogameru by uz byli dve tretiny prispevku smazany a tretina uzivatelu by mela zabanovany ucet. *5*
-
A mimoto , vzdy a umyslne pak veskerou diskuzi z nejakeho podivneho duvodu, smerujes svym smerem a i kdyz vis ze o tebe tady vubec nejde. Vazne by mne to zajimalo jestli jen jde o to se zviditelnit a co nejjednoduseji takto samozrejmne nechapu ani bych nemel ale figurovat tady v 95%
diskuze to uz je vazne prazvlastni. Je mi jasne ze se skutecneho duvodu nedockam, protoze to by jsme uz tak nejak vedelo (ne ze nevime) a co zde kraci. -
... s kalkulackou? No, clovek se porad uci.
-
To TheGayGayGay: Ja si spis myslim, ze jsi mel pedofilniho strycka, kterej Te od malicka znasilnoval, pak nemohl unest tu tihu svedomi, tak se s tim sveril Tvemu otci, jenze ten taky chytil slinu... No a mate rodinne vikendy do ted.. Nedivim se, ze se pak o sve pocity chodis delit s lidmi sem, musi to bejt tezky, nest celej ten humus v sobe.
Tak si tu hraj na frajera, za chvili bude zase vikend a budes to zase Ty, krotitel rodinnych hadu a ne frajerskej nick na internetu .) -
Ze mluvis o fanatikach zrovinka ty mistre *1*
-
Třeba já *14* Konzole jako hlavní hardcore platforma a PC jako vedlejší zábava.
-
Očividně postoval video z you tube, ale jinak jsem nepochopil jeho účel. Bylo to hraní CoD na PC což jen dokazuje že mám pravdu v tom že gamepad je reálnější ne myš, nebo hraní na gamepadu (to ale nebude vzhledem k té šílené rychlosti pravděpodobné), které ukazuje jak dobře se to dá na konzoli kosit? Bohužel jsem nepoznal jestli je to sestřih z hraní na gamepadu, nebo na myši.
-
Placas nesmysli, tady je i plno konzolistu a ty zaroven ale hraji i na pc. *4*
-
http://www.imdb.com/title/tt0058796/
no větší síla je, že to má přes 200 epizod ročně... -
promiň, ale hry s kampaní 5 minut to na konzolích nemáme. Chápu že glitchstarter vyvrhne kde jaký patvar na půl hodiny, naštěstí to ale není můj problém.
-
Odejtu a co zbude? Mast*rbační kroužek pc fanatiků. To nikdy *16* *16*
-
oou pán je psycholog. Odhadl jsi mě přesně *9* když mě bylo pět let spadl mě ze stolu chleba nenamazanou stranou na podlahu. Od té doby mám *9* *9* až je mi to těžko říct... velké problémy zapadnout do společnosti. Ve škole se proti mě spolčil i klub koktajících paniců. Všem padaly chleby namazanou stranou na zem, jen mě ne. *13*Je to strašně smutné a nikdy jsem se z toho nevzpamatoval.
-
to budes hrat tak jedno odpoledne, mozna jeste i celej vecer, a pak zas cekani na nakou takovou jednohubku *5*