Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tady je to úspěšnější, než "Tak jde čas" (jestli si to tu některý z pamětníků pamatuje)
  • nam ted na pc vyjde planetary annihilation, to slintas co? *15*
  • No, 60 euro jsem za hru nikdy nedal (při dnešním kurzu cca 1500 kč). Když jsem kupoval novinku, tak nejdraží byla za 1200 kč (a po dohrání ihned prodal).
    Taky Tě zklamu, ale na konzoli + hry jsem si poctivě vydělával z brigád a mí rodiče mně ve hraní vůbec nepodporují a zrovna nadšení z toho nejsou, ale tolerují...
  • môj koment je myslený na TheGGG :)
  • Na teba treba reagovať a je mi jedno toho banu :D ty si proste čurák, ktorý tu rád provokuje iných. Budeš nenažrané detsko upatlané od svojho mliečka. Ide ti to dokonale lebo sa tu každý toho chytá. Je to tvoje hoby a to ti nikto nezoberie, ale zas mne nikto nezoberie môj názor na teba a mal by si vedieť, že ťa tu tiscali nechávajú zrejme iba z ľútosti. Takým ľuďom ako si ty treba podávať medikamenty a rozprávať sa s tebou.
    Preto týmto krokom vyzývam tiscali, aby si tu pozametali, lebo toto vôbec nieje seriózne komentovanie (kde je však?) ale na druhú stranu tu mať takýchto ľudí asi robí návštevnosť.
  • GGG, jsi takový debill nebo to jenom děláš? Podlě mě se hodně bavíš tím, jak zde likviduješ diskuze, protože nikdo nemůže být takový hlupák jako ty, aby jsi nepochopil, co Jazz postoval za video.
  • S důležitým účelem, si zapomněl podotknout. Na práci typu čuňačinky a stahování můžu využívat i kalkulačku.
  • Hanzales
    Já ti nevím, dáš si kontroverzní profilovku neoblíbeného "umělce" (on je oblíbený, ale u mladičkých fanynek, což my tady na games obecně skutečně nejsme), každopádně se na ni vždycky někdo chytne, že ;o) Píšeš schválně provokativní příspěvky, samozřejmě v rámci pravidel, aby jsi měl argument, že přece nic špatného neděláš a máš jen odlišný názor. Když se ti na lep někdo chytne, tak s ním zaprdíš klidně i dvě tři stránky a nakonec ten "spam" tady pak ještě svedeš na ostatní. A ještě se divíš, že po některých tvých příspěvcích přiletí i ty nadávky a urážky. Fakt mi to hlava nebere, ať se na to snažím nahlédnout z jakého koli úhlu ;o) A diskuzi sleduji od začátku a je fakt, že první tři stránky se tu diskutovalo normálně, pak přišli biebři + alterega a anonymové stejného kalibru a diskuze šla do háje. V čem je asi problém? ;o)
  • Jack1947
    Mel jsem samozrejmne na mysli tebe( pro to ta reakce he) , tak uz si to priznej si PC hater a jeste jen podnecujes verejne takhle flame. Takove jako ty myslim ze nikdo nepostrada takze jestli si uz uznal ze to tady neni pro tebe jit muzes, nikdo te tu prece nedrzi ani drzet nemuze.
  • ne kazdej je ochotnej vyhodit 60 euro za hru jenom proto, ze jim na to rodice daj penize *6*

konzole je loupeznickej nastroj, osekany pc az na kost s jedinym ucelem
  • Ano lepší než terrorist takedown a obdobné chuťovky
  • Proč o něm tak hrubě hovoříš? Co ti kdy udělal? *8*
  • Díky, je to jen drobnost, ale potěší *14*
  • Hanzales
    Nehrozí, já mám strašně dlouhé vedení, pochroumané soukolí a vůbec.
    Dokonce ani nerozumím smyslu vašeho konání zde na tomto webu, dlouhodobě, všeobecně.
    Ale tak hlavně že ti to šlape ;o)
  • Jack1947
    Snad si nemuze po tom vsem myslet , ze jeste ho nekdy vubec bude brat vazne . Kdyz uz jsme u tech trollu tak je pravda , ze zrovna ty jim nestavovat druhou tvar ani nemuzes pac jim nesahas ani po pupecni snuru - a mimoto aspon trollove vedi kdy prestat , coz je taky jedna z veci co neznas. Odejit odsud muze prece vzdy a kazdy, kdyz se ti tu nelibi byt tady uz nemusis. *3*
  • Jseš absolutní deb*l
  • Myslím že by postrádal mě víc než tebe *14* . Jinak nevím co všichni narážíte na mou profilovku. Dát si tvář někoho slavného jako obrázek je už dnes trestné?
  • ano já zapomněl, steamos bude sloužit jako žehlička a né k HRANÍ HER. *3* Samo sebou jsem mluvil obecně, ale to by člověk musel trochu myslet a to zdá se u tebe nehrozí.
  • ucho
    podle počtu zdejších příspěvků se zdá, že o to bude větší zájem jak o diablo 3. valve očividně ví, jak lidi oslovit. no přeju jim to.
  • Je velice úsměvné, že něco takového píšeš PRÁVĚ ty *1* *1* *1*. Usmrkance říkáš? Mám tomu rozumět tak, že tvůj avatar neodkazuje na tvůj mléčný věk, ale že se jedná spíše o výraz pedofilie? Doufám, že ne. Tomuto webu věrný skutečně zůstávat nemusíš, v žádném případě by tě nepostrádal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit