Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    jistě že mluvil, jinak nevím co znamenají ty tři velká G ve tvém výblitku.
  • TheGGG
    Zato při hraní s myši jde o sklil že? Klikání jak na ikony, člověk ani nemusí nijak extra mířit. Zkrotit gamepad je pro skutečné profíky. *3*
  • Vím, že tahle debata už je passé, ale k čemu je tvrzení, že "by se mohlo emulovat cokoliv na čemkoliv"? Výsledek je, na PC se emuluje a ty staré mi hry běží a na konzolích ne. Proto je pro mě PC herní platforma na 20 let a 20 let živá platforma je pro mě určitou "trvalou" hodnotou, o kterou bych nerad přišel.

Emulátory bych sem moc netahal (i když chápu, jak to myslíš - DosBox), protože pak bych tady mohl začít psát, že PC je nejlepší platforma, protože na něm běží i hry na Nintendo, Playstation, Amigu atd., ale to je jiná debata. Ale samozřejmě, na PC si můžu zahrát Xenoblade, na Wii si Zaklínače nezahraju.
  • Jenom jsi potvrdil má slova. Já nemluvil o Tobě hňupe;)
  • Už jdi do toho obchodu, třeba už nebudeš tak vlezlí frajere.
  • Jo a to o tom skillu povez profi hracum CS. At se taky pobavi. *1*
    Stejne porad nemuzu z toho, ze nekdo je schopnej nazvat krouceni pacek, nebo brouseni stolu mysi (pro ty rejpave) za r"realnejsi pocit strelby". *1* *1*
  • No ale to je pak take jednoducha odpoved, bohuzel - takove hry jsou stale okrajova zalezitost. EUIV je parada, dodnes si zahraju Panzer Generala, ale... sto tisic milionu lidi si predobjednava GTA V a hraje CoD. Coz jsou mozna "primitivni", ale stale zabavne hry. Na ktere konzole bohate staci. Zabavi, dodaji zazitek a je to.
  • No tak jsi vyskrtnul dve tri otazky z tech nekolika. Stale jich dost zbyva. Nesmis to brat z pohledu cloveka, co ma alespon obecne poneti o hrach a pocitacich. Takovych je i dnes min nez tech, kteri to poneti nemaji - a ti sahnou po konzoli.
  • souhlas ,většinu těch "diskusí" nechápu
  • Poslechni, k čemu je ten gamepad vlastně dobrý, když hra míří sama *1*? A o tom, že kroucení fórovou páčkou je ten nejreálnější zážitek, samozřejmě nikdo nepochybuje, že ne pánové?
  • Big_Pete
    "jen TOP kvalita"

treba jako Thor-God of Thunder 3D...haha...STFU kloucku
  • TheGGG
    na chyby v pravopise upozorňují jen zoufalci kterým došli argumenty. Nemluvě o tom že opakuješ moje věty *7* *6* *5*
  • Realnejsi pocit ze strelby na gamepadu. Chlapce na tebe by byl i chocholousek kratky *1*
  • smejki
    http://www.youtube.com/watch?v=-pQdjwliLMA
  • TheGGG
    pokud potopím loď na které bude celá zdejší fanatická PC komunita tak klidně *14*
  • TheGGG
    který v mnoha hrách na konzolích ani není a nebo se dá vypnout. Nemluvě o tom že pořád je to reálnější na gamepadu než šílené otáčky 5krát 360 stupňů za sekundu jak na PC. To je skutečná realita. *1*
  • Všechny tu kritizuješ, ale přitom neumíš napsat ani velké písmeno na začátku věty. Kup si vibrátor a bude ti dobře. Hop hop, hňupe.
  • TheGGG
    ne, vedle vaší rodiny vážně nebydlím
  • At zije slavny autoaim :)
  • TheGGG
    psal jsem sem už dávno před založením tohoto účtu, takže bájko.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit