Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    gamepad nabízí mnohem reálnější pocit ze střelby než myš. PC hraní sklil nevyžaduje vůbec.
  • To se ztratí. Ale až vyjde to Vávrovo dílo, tak to teprve bude průzračná poezie kamarádství, porozumění, míru a soudruhů. Diskusní Rolls-Royce! Každý správný člen Games se musí už těšit. Tohle je nic.
  • jak v čem, třeba v bojovkách jako Street Fighter, Tekken, Virtua Fighter ten skill je potřeba, když potkáš pro hráče tak si ani neškrtneš
  • hodně štěstí.
  • Kozy
    Je potřeba vyvézt žumpu.
  • Psychotic
    IP bany radši ne. Jakmile začneme trestat blbost, zbyde na týhle stránce jen génius GGG.
  • jeidnej skill na PC vidím v CS a to u mnohých jedinců hraničí s šílenstvím a ne umněním. Jiné platformy, jiné hry. Tak by to mělo být.
  • chces lizatko?
  • Jen konzolisti co nevlastní dobré pc nadávají na PC. Ten mám doma, před rokem jsem koupil xbox 360 a už se mi půl roku válí doma, protože už ze mě microsoft víc peněz nedostane a stejně je to strašná nuda. Na konzolích totiž v porovnání s PC není skill. A teď se do mě pusťte, ale já si za tím stojím, protože je to pravda
  • Asi budu velký poeta pro čtivě a osvíceně založené, příteli...
  • aspoň nebrečim jak je to tady špatné
  • chodíš do špatných témat, občas je to i sranda.

Ale taky nerozumim tomu, když někdo schválně provokuje, proč se najdou tací, kteří pak na takové provokace reagují.
  • Robotron3
    Myslíš kdyby se tu ti tři lidi nehádali? O ty se ta návštěvnost zvedne fakt moc *3*
  • Jeho registrace: Registrace: 27.12.2012 (276 dnů)

Zdá se, že tvé IQ je ještě nižší než jsme doufali GGG.....Hlupák jako ty to ale nikdy nepochopí.
  • lenže ak by bol v tej ponorke troll ako si ty, tak ho môžu zabaliť do padáku a vystreliť cez torpédovú komoru.
  • Naopak, návštěvnost se díky tomu zvedá. Kdyby se tu lidi nehádali, bylo by to mnohem víc mrtvo :D
  • Robotron3
    A zbytečně obkecaný dlouhý komentáře, co je obtížný číst, by se taky daly napsat jednoduše stručně *15*
  • Mozno som to nepodal najlepsie, narazal som na moj neustaly pocit, ze mnoho hier na konzolu je neskutocne zjednodusenych aby sa dali ovladat aj gamepadom, a nazaklade toho tie takpovediac hardcore vychytavky musia byt odstranene. Preto mi potom tie hry pripadaju tak nejak hlupejsie, tak som pouzil vyraz 'inteligentnejsie' ... Prakticky tam nieje mozne vytvorit nic do hlbky s fakt prepracovanymi hernymi mechanikami. Narazam napriklad na produkciu Paradoxu, alebo tituly ako jagged alliance a podobne. Ako starsieho hraca ma uz moc neberie bezna produkcia akcnych hier, hladam nieco viac co konzola nedokaze poskytnut uz. Taktiez si nejak neviem predstavit ako sa tam da nieco aspon trochu profesionalne hrat, mozno ale treba iba trening.
    Btw sediet na gauci pri hrani je napad nad ktorym len krutim hlavou :D njn pc gamer...
  • http://youtu.be/lLCEUpIg8rE
  • TheGGG
    protože od nějakého paznehta co si právě vytvořil účet se těžko něco chápe.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit