Přejít na výpis diskuzí
SteamOS je to nejlepší, co se hraní na PC mohlo stát
28.9.2013 | Adam Homola
1020 příspěvků
-
Star Citizen není hopsačka, zatím jsem nepřispěl, ale sotva bude zase trošku více peněz, už tam jistá část poputuje, byť to vůbec nemusí dopadnout, jak bych si přál ;o) pCars nebyl sice na kickstarteru, ale princip stejný, podpořil jsem a jak se teď parádně jezdí....
Btw. Indie existuje i na konzolích. Vyberu si mezi nimi jen málo her, ale za to jsou kolikrát super a každá z nich si vždycky najde své publikum. PS: Opravdový hráč nikdy nad ničím neohrnuje nos ;o) Zahraje si rád jak indie hříčku, tak fpska, závodní i letecké simulátory, strategie, mmo, na PC, tak i konzolové pecky. A úplně všude platí, že se prodá kvalita a ta se objevuje taktéž napříč všemi platformami, jen mám pocit, že na ty konzole se prodá fakt i kdejaká blbost velmi dobře. -
Jasny, me to vetsinou nechava chladnym, vetsinou spis ctu (a bavim se). Jenom jsem se chtel podelit o muj nazor, proc ty diskuze vypadaj jak vypadaj.
-
kdo da 60 euro za hru, tak je pro me trotl, a ano, shodou nahod jsou to konzolisti... a shodou nahod se na konzole orientujou ty nejvetsi loupeznici *6*
-
Pomalu a jiste , po dlouhych 2 mesicich "skoro nudy" je to tak, tak ted je nejvyssi cas se zavrit do doupete a bedlive cekat na parby co nam letsoni podzim, nadeli *4* .
-
Taky moznost... *7*
-
Tak už nereaguj, řekl sis svoje, oni si řekli svoje. Pokračovat v tom, to by bylo jako hádat se, jestli je lepší guláš, nebo svíčková. Každýmu chutná něco jinýho.
-
Jak vidis tady to vubec neplati, zkus napsat ze se ti s mysi hraje lip nez s gamepadem nebo obracene. Najde se 1000 a jeden fanboj a bude ti tvrdit jak to delas spatne. A tak je to s kazdym tematem.
-
Jasny, ja jenom dokoncoval myslenku. *1*
-
Podle mě half bude startovní titul
-
hm, kdyby radši místo těch blbostí udělali Half Life 3
-
vždyt jsem řekl, že máš pravdu *3*
-
S radostou ti prenecham nick, majstre
-
Že někdo něco nemá rád, to vůbec nemá být předmět diskuse. Tam neni o čem diskutovat.
-
Jenze tohle neni vec nazoru. Nazor muzu resp. musim obhajovat kdyz tvrdim ze Mercedes je lepsi nez Audi.
Kdyz tvrdim ze mi online drm nevyhovuje, cool social features nepotrebuju atd. tak je vice nez retardovany me zacit presvedcovat jak to vlastne vsechno potrebuju a ze muj nazor je spatnej. Zkus si stejnou debatu predstavit s jidlem. Tohle je totiz subjektivni. -
No a právě že do této události mě Eset spolu s Firewallem nikdy nezklamali :(
Nic není 100% díky za přínosný názor ;) -
Spatne ctes, nikde nepisu ze mi vadi steam. Pisu ze budu pouzivat to co ja chci pouzivat. Gabenuv obed me absolutne nezajima, s kamarady si pisu 10 let i bez steamu a slevy jsou mi ukradeny, kdyz neco chci tak si to koupim kdy napadne me. Navic nemam duvod mit singlplayer hry online only a nemam duvod mit pustenou jakoukoliv app navic. A to nemluvim o ojebech typu skyrim, kde cz originalka proste nechtela fungovat (a je mi prd*l kdo za to muze a kdo nemuze, bez online drm by to jelo).
-
Máš pravdu. Ale zas, když má někdo nějaký názor, měl by ho umět obhájit a vysvětlit. A zde může narazit na nedostatek informací.
-
Tak proc na ne reagujes? *1*
-
tak radši tedy ne, nejake blogysky a uvahy vycucane z prstu me nezajimaji *3*
-
Ja myslel, ze tam uz bydlis ty? *1*