Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    No to je jako bys řekl že nikdo nenutí důchodce aby kupovali za 50 000,- nádobí v ceně 2 000,- a stejně se proti podobným prodejcům bojuje. Prostě mě zaráží jak může někdo na glitchstarter něco poslat, ne proto že by tam někdy nemohla vzniknout nějaká dobrá hra, ale proto že chtít peníze za ty hopsačky atd. je drzost.
  • Tak si to radsi prvne precti. *1*
  • TheGGG
    Nemáš rád steam. Si netolerantní zaostalec. Steam je perfektní. Máš na něm všechny hry pohromadě, přispíváš Gabe Newellovi na oběd (mimochodem jeho druhé jméno je Logan takže je něco jako bratr Wolverina), můžeš si psát s kamarády (pokud jsi je všechny nenazval trollí paka a oni se na tebe nevykvákli *2* ), na speciálních slevách dostaneš hry skoro zadarmiko atd. Steam může vadit pouze lidem, kteří místo něj mají na ploše ikonu torrentu.
  • U šaška Veskoslava mě vadí to, kdyyž má někdo jinej názor než on, tak je trolí pako.
  • problém je, že tu nie je nikto kto by to moderoval, kto by trollov ako sú bieber klony, ktorí sa tu bavia provokovaním, jednoducho banoval.
  • sry nečetl jsem to tak možna budu trochu mimo ale kdo by tahal do obyvaku pocitac? tedy platformu na kterou skoro nic nevychází, je 3x drazsi nez konzole, se specialnim os a ovladacem cim se pripravim o x% potencialu pc (protože na nem nebudu moct vyuzivat ostatni veci ktere se na pc bezne delaji, treba psat dokumenty a pracovat) atd?
    nebo to je jen pro tu novou konzoli od valve?
  • MrSanta
    Já myslel na hry, u kterých přesnost míření není zas tak moc důležitá. Ve Skyrimu to mlátím mečem, ve Falloutu 3 či New Vegas přesnost taky není až tak kruciální. Záleží také na skillu postavy. U Kotoru, který začínal na xboxu, by hraní s ovladačem taky nebyl problém. Těch her se najde celkem dost. A velká obrazovka je velká obrazovka.
    Na klasické FPS si bez myši netroufnu. Mám v plánu si nějakou tu FPS hru protrpět, abych dostal ovladač do ruky, ale zatím jsem k tomu nenašel odvahu. Jak se znám, tak se to budu učit až po nákupu konzole při hraní Destiny *1*.
  • Jestliže se nenaučíš psát, pak ano *3*.
  • Co na to říct? Snad bychom měli být rádi, že jsou tvé predikce tak hloupé a nesmyslné. Nikdo nikoho nenutí na Kickstarteru na cokoli přispívat stejně tak, jako nikdo nikoho nenutí si cokoli kupovat.
  • Souhlasím. Tam už mám taky zařízenou předobjednávku.
  • To je sranda, na jedny strane dva Býbři a par konzolefagu a proti nim Saskoslav s multinickem a nemuze rozdychat ze si nekdo "dovolil trollovat".
    Problem dnesnich diskuzi je v tom, ze lidi neumi tolerovat cizi nazor. Kdyz se me nekdo zepta na duvod proc nechci/nemam rad steam, ja mu ho reknu a on zacne fanbojsky vymyslet milion duvodu proc nemam pravdu a proc je muj duvod spatnej a nemuzu ho mit tak je to ret*rd. A pak podle toho ta diskuze vypada. *5*
  • Vazne? A uvedomujes si, ze nickname lol tu zde pouziva kde kdo? Nebo sis vazne myslel, ze tuhle duchaplnou presdivku pouziva jen jeden clovek?
    To snad ne, to je i pod tvou uroven. *1*
  • TheGGG
    CoD je ptákovina, ale umělecká a duchovní hodnota BF série je nepopiratelná.
  • Grammar nazi ?
  • Souhlasím. Taky už mám zařízenou předobjednávku.
  • *1* *1*
  • Dneska už neni zapotřebí povinná vojenská službe, všechno to zvládne hravě CoD a BF *1*
  • TheGGG
    lež má krátké nohy a když čtu tvoje příspěvky lole říkám si že ty už musíš procházet pod dveřmama.
  • To tedy vážně nevidíme *1*. A těším se, až jej jednou odhalíme *1*. A piš, prosím tě, bez těchto okatých chyb: "Na Cod MY nesahejte..." vypadá vážně děsně.
  • no a právě na keylogera by ti měl firewall upozornit. Eset považuji za nejelpší hned po Kasperski. Je ale pravda, že člověk si musí dávat pozor, co v něm odklikává. Ze začátku upozornuje firewall na každou blbost a člověk jen tuká zapamatovat, zapamatovat.... až se dostane do průšvihu. Můj příspěvek neber jako útok na sebe. Je to blbý a skutečně je mi tě líto. V porovnání s tím si říkám, že je můj zadřenej motor a poničenej lak ještě legrace.

Já už si ale třeba nedokážu představit život bez internetovýho bankovnictví. A kdyby se skutečně nějakým hekrům povedlo smazat informace na servrech bank, nastal by skutečnej chaos.

Taková čína už má v armádě přímo vyčleněnou brigádu pro kibernetickou válku. Psychologický účinek by mohl na obyvatelstvo být stejný, jako použití jaderných zbraní a co se rozpočtů týče, čína na armádě na rozdíl od západního světa nešetří.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit