Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JustinBieber
    Duchaplný příspěvek *7*
  • Pochopil jsem jenom to, že jsi zamindrákovaný hlupák.
  • a čo tým chcel básnik povedať ? samozrejme, že ide o prachy, o čo iné ?
  • JustinBieber
    kvalitní hry ? Myslíš Indie brajgl ?
  • Robotron3
    Zív *6*
  • Ne na všechno dostaneš potvrzovací sms,jináč mám VISTU A program Eset,špekulujte si jak chcete ale až se vám to samé stane co mě teprve se tlučte do hlavy,nikdo nejsme dokolalý,říká vám něco takovej keyloger
  • TheGGG
    Lžeš tu jedině ty a opakovaně. Popřípadě uvěříš hlupáčkům co se za mě vydávají. Uděláme si v tom jasno aby to tvůj mozeček pro jednou pochopil.
    1. nemám nic proti PC, psal jsem tu to už mnohokrát. Jediné čím opovrhuji je PC komunita, která je arogantní, netolerantní a nějakým záhadným způsobem nemá na nákup jediné hry i když deno denně škemrá o porty z konzolí a nakupuje nové komponenty.
    2. Ano xbox 360 jsem po nějakou dobu měl, výhodně jsem se k němu dostal za polovic. Vskutku platí že xbox se PStrojce nevyrovná, ale mé prvotní zklamání z gears of war vynahradilo HALO 4. HALO 4 bylo sice Béčko, ale hrát se dalo dobře (bohužel HALO ODST a HALO Reach, které jsem hrál později mě rychle omrzeli). Takže než jsem svůj xbox prodal musím říct že mě celkem pobavil. Bohužel exklusivit bylo málo a tak na něj brzy padal prach.
    PS: V poslední době hraji i na PC a můj steam účet už je pěkně kyprý bohužel 99% PC hráčů jsou piráti a tak se k této komunitě moc nehlásím. Doufám žes to pochopil.
  • já se soudím dobře, vím jaký jsem člověk, vím i jaké mám chyby a dokážu s nimi žít, ty tady řešíš zeměpis já ne, no nic jdu makat, živý plot se sám neostříhá
  • inteligentní pecky jako God of War a podobné *14*
  • Až na to he/he, že ti to psalo už více lidí, ale žij dál v té blaženosti, že všichni jsme vlastně Veskoslavové.
  • Konzoli koupim, zapnu, hraju.

Pocitac musim sestavit, nebo verit obchodu, ze jeho sestava je dobra. Pak se ptam, jak mi budou hry chodit? Nebo jestli vubec budou? Co drivery? Operacni system? Muzu hrat a sedet u toho na gauci v obyvaku? Ze muzu, kdyz si to pripojim kabelem? Jakym? A tak dal a tak dal a tak dal.

Tohle neni muj pripad, jsem clenem master race, ale dovedu si zive predstavit, ze takhle hodne lidi uvazuje. A tezko jim to mit za zle, vzdyt je to pravda. Ano, stejne tak je pravda, ze na ty otazky u PC casto jsou snadne odpovedi a necini zadny problem. Ale u konzole nejsou vubec polozeny.

Jinak nejsem zcela presvedcen, ze "hodne tech nejlepsich her" skutecne vychazi jen na PC, kolik je PC exkluzivnich titulu, ktere by trhaly rekordy pozitivnich recenzi? A o tom, jestli jsou "inteligentnejsi" nema cenu se bavit, protoze kazdy ma radost z neceho jineho.
  • To je naštěstí obrovský nesmysl, jelikož na PC stále vychází spousta kvalitních her, které se na konzolích nikdy neobjeví a jsou celé žánry, které se na konzole nedostanou vůbec nebo jen velmi těžko. Každý ví, že mluvím především o strategiích.

Valve si o sobě ale MŮŽE myslet, protože JE elitní studio. Pokud si vezmeme poměr her a jednotlivých značek, které tato firma produkuje a jejich hodnocení samotnými hráči a odbornou kritikou, jsou Valve jedni z nejlepších.
  • JustinBieber
    Veskoslave co kdyby jsi šel zpátky na svůj profil ? *3*
  • Jděte raději ven, je tam hezky. A až pustíte PC místo hádání byste mohli zkontrolovat bleskovky a jejich odkaz na bundle (podprahová hudba: Commandos, commandos, commandos)
  • Veskoslav
    Ano jsem to já. Odhalil jsi mě díky užívání spojení slov... *7*
  • Podle me jen vyzvednul obrovsky rozdil, ktery odlisuje PC scenu od konzolove. V poztivnim smyslu. Je lepsi mit na vyber. I co se tyce grafickeho nastaveni (zapocitavam i pseudo fyziku Physx apod.) Na PC muzu mit lepsi grafiku, i normalni detaily. Muzu si pripojit i gamepad. Muzu si modifikovat hry (HL2, Skyrim, Crysis ,GTA apod.). A bez vetsich problemu si zahraju jak nejnovejsi AAA hry, tak indie, tak i 20 let stare zalezitosti. A nemalo vasich exkluzivnich her bych spis mnohem radsi dostal v podobe velkofilmu nez v koridorovce na urovni Duty Calls :-)
  • TheGGG
    haha, tak to nezbývá než poslat srdečný pozdrav na slovensko. Větší tunu blbostí jsem dlouho nečetl a to jsem si pročítal i předvolební brožury. Prý inteligentní hry jsou jen na PC *1* *1*. Jako vtip asi dobrý ale každý ví že skutečné pecky jsou na konzolích a na PC zbývají tak akorát nehratelné exklusivity, hry od city interactive, špatné porty a zlodějské produkty z kickstarteru.
  • Až jednou vyrosteš, bude konec světa. A nikdo to taky neřeší. Mimochodem ty už jsi tolik věci nalhal. Xbox je shitt a nikdy bych si ho nekoupil (a přesto jsi tvrdil, že doma hraješ Halo a kvůli tomu sis koupil Xbox) či má oblíbená: na pc hrají jenom nerdi, zloději a zamindrákované socky, co nemají na konzoli (pak jsi sám tvrdil, že budeš či hraješ Rome Total War II). Tudíž jdi už konečně do pekla a vezmi celou svou trolí rodinu sebou ulhaný lháři.
  • Uz jsem myslel, ze nedorazis. Bez tebe to tu nebylo ono. *1*
  • Martin - Pro američany jsi povl, pro muslimi nevěřící prase, pro nějakýho vietnamce v dílně jsi zas zárukap rosperity a budoucnosti.... moc to řešíš. Je úplně jedno jak tě souzí ostatní. Důležité je, jak se soudíš sám před sebou.

Nechápu tu vaší nenávist vůči nim. Kluci co si s nimi odjezdili mise v Iráku a Afghánistánu, nebo jen kurzi v US s nimi vycházeli dobře.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit