Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč si raději koupit předraženou hru na konzoli ? divte se,nedávno mi z banky volaly kvůli nepovolaným transakcím,někdo zneužil mou platební kartu,kupuji či občas něco stáhnu abych odzkoušel a poté koupil nejsem pirát a nerad kupuju zajíce v pytli stačil jeden den aby mi někdo z konta vyluksoval skoro 80,000.-kč,mám rád hry a zevšeho nejraději hraju hry s českým překladem inu už jsem se poučil a poté co kartu zablokoval přeinstaloval systém, přenastavyl limit se mi znova do PC dostal ten samý vir :) jen proto že se mi zachtělo překlad!myslím si že drobní hackeři hodně hernímu pc průmyslu škodí,skoro si říkám jako za tím v pozadí stál někdo víš...
  • Tady se člověk vždy pobaví. Lepší než v televizi :D

Čest práci soudruzi
  • calwin
    asi je ešte predčasné porovnávať to celé s linuxom... iba boh vie ako to bude vo výsledku vyzerať a malo by sa to tváriť ako SAMOSTATNÝ OS... valve celý čas tvrdí iba to že bude na báze linuxu... ale tým pádom priznali že otvorene s linuxákmi kooperujú...
  • Tady se člověk vždy pobaví. Lepší než v televizi :D

Čest práci soudruzi
  • Tak to jsme všichni velmi šťastni, že ty jsi s hloupoučkou krabičkou pod televizí takový machr *7*
  • Jo tak ted si jim to teda natrel. Mas muj obdiv.
  • Ti ještírci co mají PC jsou ubozí.
  • chybu kterou udělali je že dělají na linuxu, kdyby odkoupili microsoftu práva na windows tak by microsoftu vypálili rybník kdyby vyšel OS na kterém jedou všechny stávající a budoucí PC hry rychleji. Microsoft vydal DOS hry na tom jeli rychleji než na win 3,11 pak w95 už byl systém který nahradil dos úplně, w98 byl rychlejší dostal několik verzí a nejrychlejší verzí byla ME která najíždí asi tak rychle jako dnes W8 na plotnovím HDD. Win XP úplně nahradil w98 a jeho nástupce jako SE a ME, Vista byla prostě krok vedle, W7 je finální verze vista hezky doladěná a W8 je zkopírovaný android a dali tomu název Metro.
    Problém bude aby vydavatelé her vyráběli hry pro linux, ty malé těch je spousta jsou všude a snad pro každé zařízení co vás napadne ale takový GTA 5 na linuxu? Osobně si myslím že v testu W7 vs Linux rozhodně Linux rozdrtil na FPS W7 jelikož linux nezatěžují ty blbé ochrany práv a kdejaké ověřováni o legálnosti. Sice u W8 vs linux bych ruku do ohně za linux nedal jelikož W8 mám, jen to metro chce pryč a byl by to nejlepší OS co vydal Microsoft.
    Pokud v SteamOS bude podpora windows her a pojedou stejně nebo lépe než na Wnidows tak u hráčů bude z PC windows mizet tedy pokud ze SteamOS neudělají android pro PC.
    Dnes je spousta linuxů, problém je že není podpora pro Notebooky, linux na NB vám jede na baterku cca 20min a win až 3 hodiny takže i tam je třeba zapracovat když jsou i na trhu herní NB.
    Kdyby oznámili Hybrid Windows a linux tak do toho lidi půjdou pokud to bude mít zabezpečení linuxu a kompatibilitu PC her pro windows.
  • :D jo zabil si ma prepáč idem popást ovce pozdravuj mámu:D
  • Komedianti z PC scény tu roztačí chakry z Shambally
  • calwin
    kde stretnem viac takých fasa chalanov ako si ty... nepovieš mi? :D
  • Tak jestli svojí matce říkáš blbec, tak si to nech tam u Vás na salaši a netahej to sem.
  • Tak to je trapas Bačo
  • on je tu tak často, že keď napíše, že odchádza tak tým myslí, že ide na záchod alebo sa napiť.
  • Veskoslav
    Vždyť tento "člověk" řekl, že CoD je nejlepší FPS série. Takže asi vidíš, co to bude a "hráče".
  • zobud sa kamarád a blbec hovor tomu kto ti robí svačinu do školy... :) *14*
  • Veskoslav
    Baví Tě to hodně? Mě přijde, že ty vždycky čekáš, jestli něco napíšu a pak se vrátíš a vytmavíš mi to. Není nudné sedět a mačkat F5 a čekat, jestli se tu ukážu, aby jsi mi to vyčetl?:) Jdi si raději Twetovat o každé prkotině, je to sranda číst:)
  • Podle mě trpí schizofrenii
  • Ne kazdyho uspokojujou exkluzivni qte koridorovky *3*
  • Veskoslav
    Záleží, jakou to bude mít odezvu a jak to bude nastavené. Přeci jenom na tabletu mi míření nějak moc nejde a u toho ovladače mi to přijde na podobném principu. Chtělo by to, si to osahat:) Ale není kdy a člověk ani neví kdy to bude dostupné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit