Přejít na výpis diskuzí
SteamOS je to nejlepší, co se hraní na PC mohlo stát
28.9.2013 | Adam Homola
1020 příspěvků
-
neodchazel si nahodou?
-
Vždyť nevíš, co deriváty znamenají, tak proč to používáš v naprosto nesmyslném slovním spojení.
-
A co na to Veskoslav a jeho deriváty?
-
No a Tobě dát akorát tak po hubě za blbé kecy;) Nic víc, nic míň. V téhle diskuzi sis akorát přišel zanadávat na pc komunitu a přesto jsi takový blbec, že nejspíš píšeš z "mrtvé" platformy. Můžeš se vzít s Codym (mimochodem tupé CoD děcko) za ruce a jít vesele tam, kam slunce nesvítí *11*
-
PC platform is dead :D
http://www.youtube.com/watch?v=WWaLxFIVX1s -
Vlk taky sliboval
-
Moc sa smejem tejto fraške... každý príspevok s nepatrnou zmienkou o tom, že PC to už má za sebou zbiera mínuska raketovou rýchlostou:D čo takto prestat zúriť v nepodstatnej diskusii a otvorit oči:) *6*
-
SteamOS i Steam Machine mi je celkem putna. Steam Controller mě ale celkem láká. V knihovně mám dost her, které bych, věřím, zvládnul hrát s ovladačem, avšak nepatří mezi Big Screen tituly a podpora ovladače chybí. Když budou opravdu všechny hry fungovat s jejich ovladačem, tak se zlobit nebudu. Přece jen valit třeba takový Skyrim na metrové obrazovce by určitě mělo něco do sebe *1*
-
to je mozno pravda ale PC hranie buducnost rozhodne nieje a tvrdit to je pokritectvo a zaslepenost
-
nebuď nasilu vtipný
ja viem... ty máš problém pochopiť aj chorvátom,poliakom,rusom,slovincom atď... pepíku... -
hele koko°1, tady nejde o znalost zeměpisu, tos nepochopil o čem se bavíme, tady jde o to že pro američany(USA) je každý mimo USA póvl a je jedno odkud jsou a nemají právo na názor a hlavní město minesoty náhodou vím ale jak jsem řekl to je úplně mimo téma
-
Maďarsky neumim promiň
-
Budoucnost je cloud gaming nebo central processing unit, ale rozhodne ne konzole, jejichz zastaraly koncept je uz dnes znat.
Tahle nastupujici generace je dost mozna posledni generace v podobe jake je zname. -
tam šúchaj nohami ty 13ročný anonym...
-
jj konzole jsou budoucnost
-
už se těším až si pořídím PS4, a komp budu mít jako pracovní nástroj + BF4 ( možná i GTA5), a možná i dota2 pokud pujde dobře hrát na konzoli. Na pc mě hrát už nic jiného netáhne.
-
jejich životnost je řádově kratší než PC... srandysta... mozno tak na prácu na hry neexistuje... + tvoje argumenty platia pre rok 1995 s tým súhlasím... skus to ale porovnat na súčasnost.
Ešte dodám, že týmto si len maximálne rozsekol to... ako na tom PC hráči sú ... uveznený v minulosti spomínajúc na slávu PC... -
No komp mužeš mít , ale problem je ten co na něm hrát :D Indie žumpu ? ne děkuji...
-
Kdyby jste radši šli spolu pást ovce a nepsali tu takovy blbosti
-
Rád bych tímto jednou provždy vyřešil spor o "konec PC hraní".
PC je herní platforma, na které já osobně hraju 20 let. První PC jsem měl v roce 1993. PC, které mám teď tady pod stolem, má sice jiný procesor atd., ale je kompatibilní s PC z roku 1993, pořád si zahraju Dungeon Mastera, Stunts i Wizardry 6. Z hlediska her je PC jedna herní platforma, která se kontinuílně drží 20 let.
Kolem PC vznikají a zanikají různé jiné herní platformy - Amiga, Sony, Sega, Nintendo, Atari atd., které vydrží pár let a pak zaniknou, zatímco PC v nepřetržité kompatibilitě trvá. Jednotlivé generace Playstationu nebo Xboxu nejsou zpětně kompatibilní, jejich životnost je řádově kratší než PC.
Že je PC hraní mrtvé, jsem četl už mockrát. Hodně se to řešilo v roce 1995 kolem Windows 95, s příchodem Playstationu, s příchodem Xboxu atd. Ale ve výsledku je tu jedna dvacetiletá herní platforma a kolem ní spousta platforem s životností 5-10 let.
Zase mi napište něco o konci hraní na PC...