Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No jo, máme špatnou pověst ve světě, proč asi.
  • nerozumieš hernému biznisu

jednak pozri sa na trebárs na tie vgchartz - čísla sú podobné - totižto 90 percent tržieb (nie nutne predajov - k tomu sa vrátim) je prvé 1-2 týždne hry - podobne ako u filmov - si myslíš, že keď GTA V zarobila skoro miliardu za tie prvé dni, že akože za mesiac to budú 3 mld???

isté nejaké predaje v akciách, DLC a nové edície zavážia - u toho Zaklínača pamätám kopec edícii a zľiav pri vyjdení 2ky, priamo na GOG tuším aj ako balík, takže to 0,5 mega je slušné - ale je to za hru čo stála max 10 Euro, často v zľave za cca 5 - takže je to ako keby sa dvojky predalo o 100k kusov viac - nič spásonosné

2 týždne po uvedení je jasné, či hra bola úspešná alebo nie
  • Trosku hysterie ne ? A s tim poukazovanim na druhe jsi zacal ty, takze touhle reakci v podstate zpochybnujes svuj prvni prispevek.
  • Tak určitě.
  • Považuji Tě za trolí trosku, co má nick jak debill. Jsem taky Veskoslav?
  • A ty stále nechápeš, že čísla, která jsi uvedl jsou tak zastaralá, že to až bolí.
  • Ty jsi nepochopil jednu zásadní věc, Eve online se hraje jen na Pc, je jasný že se ti v chatu nestrhne diskuse pc vs konzole, jinak bys viděl, jaká je diskusní etiketa američanů, nejenom že jsou sprostí, nepíšou k tématu, uráží tě i po PM na youtube že si je musíš zablokovat i když si jim psal slušně ale hlavně nikdy neřeknou, jo sorry máš pravdu, spíš hele ty píp z nějaký píp český republiky tady tvojí zemi říkáme rozvojová táhni do píp
  • Uvádíš více jak rok a půl stará data. Tudíž i to je zkreslující a to hodně.
  • Hry hraju od roku 1997, online hry hraju od roku 2004. Určitý přehled už mám.
  • Je
  • jindra.veliky
    Neni
  • Estar: Tak to jsi ještě nehrál s polákama
  • čísla som si pamätal nakoniec celkom dobre, ty si nepochopil na čo som mieril (digitálna distribúcia vs krabice)
  • Jistě místo sypání popela na hlavu či hrobového mlčení je lepší poukazovat na druhé s tím že oni jsou určitě ještě horší než my. Né až tak překvapivá reakce.
  • smejki
    Myslím, že jsem ho zahlíd i na ojrogejmru.
  • Alex81
    CZ/SK hráčská komunita čítá desítky tisíc lidí, ty znáš sotva stovky a spíš desítky, tak jak můžeš soudit celou komunitu.
  • Nebudu obhajovat ceskou komunitu, ale vybral sis spatne. Kdykoli je v tymu nekdo kdo ostatnim jenom nadava, vsichni vsechno delaji spatne a jsou neschopni a on vi vsechno nejlip (a ve skutecnosti nezna ani zakladni herni mechaniky) nemusim se ptat odkud je. Good old usa.
  • V pohodě.... kanál CZ/Sk.... Měl jsem tu čest i s několika korporacemi, na tu hnilobu jsem vždycky narazil, i když byla kolikrát skrytá, nechci tím říct že by byli všichni CZ/Sk hráči špatní, ale obecně to žádná sláva není a větším uskupením je lépe se vyhnout.
  • pán asi nechápe písaný text, že?

hovoril som o digitálnej distribúcii vs. krabicová - Zaklínač je preto excelentný príklad a len potvrdzuješ čo som si pamätal - aj taký titul primárne pre "PC" Európu predá digitálne len štvrtinu - zvyšných cez 800 tisíc kusov predali krabicovo (na PC) - čiže údajov veľa nemáme, ale tie čo máme jasne naznačujú, že nejaké "masívne digitálne predaje" čo by tu z PC mali robiť pomaly platformu sily Sony + MS skrátka neexistujú, ak áno len ojedinele - a preto aj tá otázka - ak by boli, tak by tu veľká časť ľudí kupovala hru v Deň 1 za 50Eur/1300Kč - drvivá väčšina to tu ale kupuje za 5-10 Eur 3 roky ex post však? tak kde sa tie masívne digitálne predaje majú vziať?

btw. vieš koľko podľa VGchartz (asi naj zdroj čo je, môžete mať výhrady uznávam) - následne predali na XBOX 360? - skoro 700 tisíc - starej hry, čo dosť zaváži, v našich "nekonzoloidných končinách" (počet cez 800k krabicoviek na PC sedí aj tam)

stále nechápem prečo PC hráčom robí taký problém realita - a to som skôr PC hráč inak - áno PC hranie je sofistikovanejšie, náročnejšie tak HW ako aj na skill a trpezlivosť - s tým všetkým sa dá súhlasiť, tak kde sa berie ten obrat, že predaje na neho by mali byť akože masové??? veď to nedáva ani elementárnu logiku - tak buď je to elitnejšia kasta a z toho dôvodu logicky minoritná alebo je niečo zle - trochu mi to pripomína R. Hulána a jeho 98 percentnú "elitu Windows" - aj keď on aspoň uznal časť sarkazmu
  • Trolí trosky a zastáváš Veskoslava. Jednoznačné signály, že jsi náš oblíbený troll.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit