Přejít na výpis diskuzí
SteamOS je to nejlepší, co se hraní na PC mohlo stát
28.9.2013 | Adam Homola
1020 příspěvků
-
Od kdy jsi ha/ha místo he/he? To si jako myslíš, že Tě nikdo nepozná nebo co? *1*
-
No ako vidím sekol som sa v gramatike ja som mŕtvy... každý 5tak s 2jkou ma zničí svojím komentom...
-
Co by se stalo? Nic. A z čeho píšeš? Z kalkulačky? A 50 let? Vážně? No to přeji hodně štěstí;)
-
Pc je k práci ne ke hraní.. Na to jsou konzole
-
no konecne
-
Manny-moo
-
Ty jseš pořád tady? Dyť jsi se rozloučil, tak táhni proboha.
-
Co by se vy PC-hateri asi stalo kdyby se zabilo PC ? Hrali by jste 50 let na PS4.
-
Ach bože, dovoliť registráciu na diskusiách len s rodným číslom a následne bi sa pri každom užívateľovi povinne vypísal vek a hneď odelilo bi sa hov*o od vody. *7*
-
Svět padl tam, kde slunce nesvítí a proto bojem vznikl Veskoslav a každý, kdo s ním souhlasí, je taktéž Veskoslav. Razíme heslo, kdo je se mnou, ten je Veskoslav. A mimoto, už jenom to, jaký máš nick vypovídá, že tvé IQ bude asi stejné jako počet těch písmenek.
P.S: Ano vím, měl jsem napočítat do 10:) Ale víte, jak to je no. Moje chyba. -
Vidim že som tu davno nebol nedavno davno sme tu mali jejdaška :D
-
vybanujte ma nech nezasieram každú diskusiu stovkami príspevkov o tom aké je PC super a a ko sa vo všetkom vyznám a všetko viem.
-
A komu to cpěš hvězdo ? Co bude příště ? Záchod ?
-
Tak uz podle toho negativniho nicku je videt, ze ma nejakej vnitrni problem.
-
Veskoslave Veskoslave jsi velice velice nenápadný. Neříkal jsi, že jdeš pryč a najedou jsi zpátky a dokonce s jiným nickem
-
"Jste-li pod tlakem, udělejte něco jiného. Vyhrňte si rukávy, nebo snězte pomeranč."
-
Ja mam rad pc i konzole. To je prekvapeni co? *1* Jen se snazim odhalit koreny jeho hluboke frustrace...
-
Jasně skřete
-
Pročítal jsem si zajímavou diskuzi. Pak přitáhne špína Bieber a ty a celé to jde do hajzlu. Ale poplácej se po ramenou, naklikej si hlasy a můžeš se bít do prsou, jak jsi to tady celé shnilé pc scéně natřel. Obzvlášť když z toho pc píšeš. Ale jak říkám, lidé jako ty jsou špína zdejších diskuzí a měli by mít okamžitě ban. Diskuze tady byla zajímavá a podnětná ze všech stran. Do poslední chvíle než jsi dorazil ty.
-
no ale konzole mají výhodu exkluzivit, které si sony i microsoft zaplatí. a popravdě stačí +- 10 kvalitních exkluzivních titulů a ta konzole se prakticky hráči vyplatí koupit. mě nakonec zlomilo RDR (plus jsem letmo pokukoval po dár kouscích). tedy pokud se to samé bude s exkluzivními tituly objevovat u PS4 a XONE (a to počítám, že bude), tak do toho lidé půjdou tak jako tak...