Přejít na výpis diskuzí
SteamOS je to nejlepší, co se hraní na PC mohlo stát
28.9.2013 | Adam Homola
1020 příspěvků
-
Ty jsi asi nikdy necetl diskuzi, kde se hadali amici....konzole vs PC co ?
-
Takže on uvede lživá čísla a ty jako správný "hater" hned jako blbec přitakáváš *7*
-
Tak to seš frajer ! Tleskám *6*
-
Také proto nemám nikdy nickCZ nebo CZnick, abych dával najevo, že jsem Čech. A v EVE jsou Češi docela v pohodě, protože to nemůžou hrát děcka, ale záleží, na koho narazíš, to je pravda.
-
CZ/Sk hráčská komunita se zde předvádí v celé své kráse (je jedno jestli vlastní PC nebo konzole). Můžete se poplácat po ramenou a být na sebe hrdí. V EVE jsem raději šel k Američanům. *12*
-
to je preeeeeeeeeeesne ten dovod prečo CD projekt začal robit hry na konzole... pretože na PC im to prináša miliardy.... nema cenu vysvetlovat zakomplexovaný PC hráč si vždy nájde nejakú vetu ktorú otoči, prekrúti, pretransformuje a voalá.... vznikne z toho niečo také ako tvoj príspevok....
-
Co takhle začít řešit téma a ne jednotlivé diskutující? *7* Veskoslav si sice mohl odpustit tu debilovinu s loučením či co to bylo, ale zase sem přitáhly trolí trosky, co vyvolaly další, nesmyslnou válku. Jenom že ty tu můžeš být také 24 hodin denně a jenom proto, že jsi anonym, tak to nejde ověřit.
-
http://games.tiscali.cz/oznameni/zaklinac-2-prodal-pres-milion-kusu-za-necely-rok-58553
Tudíž nevím, kde si ty čísla cucáš z prstu nebo prostě jsi jenom chtěl přihodit další kec do víru virtuální války. Milion měl ještě před nástupem konzolí. A v článku je i číslo Zaklínače 1, kterého se i tolik let po vydání prodalo skoro půl milionu. Takže zase nemel debiloviny a prvně si ověř svá tvrzení. -
komorný Games.cz šašo? hmmm možno na tom niečo bude
-
Pc hráči jsou k smíchu ..
-
Přiznejme si veřejné tajemství, dát článku s diskusí název " SteamOS je to nejlepší, co se hraní na PC mohlo stát" je od autora velice dobře promyšlený tah, je to jako hodit maso do nádržky plné piraní
-
jedna vec by ma zaujímala - často viacerí hovoria ako predaje PC vs konzole nie sú jasné pre neznáme čísla z digitálnej distribúcie - odmyslím teraz, že napr. u Zaklínača ich zverejnili a to ešte hovoríme o európskej hre (najväčšia bašta PC) u výrobcu, ktorý má vlastnú distribučnú platformu! A aj tak to vtedy bolo ani nie 300 tisíc kusov digitálne, z toho 240 Steam ak si dobre spomínam pri celkových vyše 1,1 mil predajoch (ak si zle pamätám nech pokojne niekto vyhľadá a opraví ma)
Takže rád by som vedel - ak odmyslíme Valve (aj keď týkalo by sa to hlavne Half-life) a možno Blizzard a možno niečo od tej nenávidenej EA - koľko ľudí tu priamo môže povedať, že si dakedy na tom Steame kúpilo prvý, druhý, tretí deň (absolútne kľúčové dni predaja, viď GTA V) nejakú novú hru za tu zvyčajnú pálku 50-60 Euro?? Lebo kým to nebude štandard, tak čísla digitálneho predaja ani nemusíme vedieť, je jasné, že sa to na konzoly a spol určite nechytá, lebo tam sú takých milióny -
Neskutočné... a teraz sa celý Games kompletne ze*ere že ty nebudes už do tejto diskusie zasahovat a nepoctiš nás svojimi múdrostami.... ach boze tu je to vzdy nádhera :D odporúčam trošku ubrat z EGA, myslim že keby si to nikomu neoznámil a prestal si s písaním... nikto by si to ani nevšimol... len by to tu akosi zničoho nič začalo menej smrdiet...
-
Priste si ty roky propocitam, aby me tady Matej mohl brat doslovne.
-
Veskoslave vedeš vůbec osobní život ? Já se jen ptám, protože ty seš tu snad nonstop a tak mě napadla myšlenka, že jseš někdo z redakce.
-
Čest práci soudruhu, je to tak.
-
Co si to dovoluješ hrát i na pc? Máš na to mít konzoli.....Jako za komunistů.
-
Jen věrný, byť velmi nešikovně podávající, příznivec. Originál, je originál - tu nuanci průhledosti gumáctví nejspíš nikdo nikdy nepochopí. No, ale zpět k tématu...
-
Já jsem jeho alter-ego
-
Ja mam pc i na hrani. To si snad rozhodne kazdy soudruh sam ne?