Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Říká člověk, co se zastával GGG...

Tohle spojení od tebe ještě kolikrát počtu, kolego V ?
  • Ne nebude chtít, když zaplatí. Nic jiného než prachy to nejsou. Sony chtít může, ale když ji přeplatí, tak se na hlavu může postavit a nic s tím neudělá. O tom celá exkluzivita je. O penězích a kdo více zaplatí.
  • JustinBieber
    Ahoj mistře
  • to byl muj cil, ukazat, ze se to proste neda srovnavat

kdo to chtel, tak si to poridil uz na pc, a ten zbytek, co ma konzoli, ale nema pc si to koupil ted... proto se ty prodeje nedaj prakticky srovnavat (uz jsem to psal driv, ze by musela vyjit vsemi zadana hra v jednu chvili na vsechny platformy, za stejnou cenu, pak by se to mozna dalo nejak porovnat, jinak ne)
  • znič všechny PC na světě a za 2 roky jsi v *** jako Baťa s dřevákama. Už vidím jak programátor sedne za Xbox One a začne na Gamepadu programovat pro tebe hru. Sice jde připojit klávesnici a myš ke konzoli ale to je periférie k PC a stejně na vytvoření hry potřebuješ výkonnější stroj než ten pro kterou hru děláš, až ve finální fázi se hry osekávají aby jeli na té tvé super uper konzoli PS3 či Xbox360 pochybuji že jsi drogoví dealer který pár týpkům od Sony nebo Microsoftu vystřelil mozek jen aby jsi doma měl novou generací konzolí, které na běžném a snad doufám i na černém trhu nejsou k dispozici.
    Jinak ještěr jsi ty jelikož konzole na které hraješ má hry s horší grafikou než PC Hry a PC je dnes stejně výkonný jako nová generace konzolí co jde na trh. Pokud nebude každý rok (přeháním asi) nová verze konzole tak budeš slintat nad každou novou technologií která posune hry blíž k realitě.
  • to furt záleží od zmluvných vzťahov mezdi Sony, MS, a hernými vydavatelmi... Ak sony nebude chcieť aby hra vyšla na PC tak ju na PC nevydajú bezohľadu na to, že portovanie bude jednoduchšie.
  • TheGGG
    Arogance pcčkářského etnika v čele se soudruhem veskoslavem je neuvěřitelná. Až se prodá next gen PS4 a xbone po 200 milionech kusů, každý na PC zapomene. Jinak valve si osobě moc myslí, pořád se chovají jako by byly nějaké elitní studio, ale už dávno je předběhli jiní. Jediné dvě dobré věci od valve je Left4dead 1/2 a steam. Jinak je to firma přeceňovaná jako blizzard.
  • Říká člověk, co se zastával GGG a sám tyhle hádky tak rád začíná. Viz tvá nenávist vůči pc, kterou jsi už tolikrát předvedl a když jsem si četl Bleskovky, tak i tam jsi zase začínal vyvolávat flame.
  • Stale moc nechapem, preco je trh s konzolami na vzostupe. Ved mnohe najlepsie hry a vecsina tych intelignetnejsich sa da hrat len na pc, preco by si teda niekto kupoval konzolu ked moze mat lepsiu hernu masinu? A ta neskutocna uzavretost systemu na konzole, to sa snad ani neda vydrzat. Je tam vobec mozne nejako vytvorit mod, alepbo aspon prepisat zopar textakov v hre?
    Asi uz patrim do stareho zeleza, ale stymto trendom nechcem nic mat
  • Žádní 2-3 registrovaní, jen Veskoslav pod všelijakým známým/neznámým označením.
  • Co takhle si Cody přečíst diskuzi zpátky a podívat se, že zde začali opět Bieber a nějaký "anonym" vyvolávat hádky? Ale to bychom asi po Cod hráči chtěli příliš, aby použil mozek. Já jsem doufal, že tu bude zajímavá diskuze. Docela byla, jenom s Jejdáskem se tam zase hádali, což mi připadalo ještě v normálnosti. Ale chápu, přijde mi, že za všechno tady můžou tak 2-3 registrovaní a tlupa zamindrákovaných anonymů je zcela v pohodě....Ale jak říkám, použití mozku u CoD hráče je asi příliš vysoká žádost.
  • Vsak ty mas taky maslo na hlave. A pritom sme vsichni hráči ku*Va. Jedno na CEM.
  • Prosím tě, jak jsi to měl zabezpečený? Platit kartou je dneska skutečně překonaný z hlediska bezpečnosti. A jinak snad nikoho nezabije zaplatit 700kč za profesionální balík zabezpečení, zahrnující hlavně funkční firewall. A i když si nedokážu představit, jak by ti potom někdo překonal tuhle ochranu, našel si v počítači certifikát i heslo, stejně by ti měla přijít potvrzovací SMS pro potvrzení platby, ne? I co se paypalu týče.... tak snad heslo s velkými a malými písmeny, číslicí (natož znakem) by někdo dekriptoval rok a server paypalu zabezpečenej snad bude dostatečně.
  • Nehlede na to, ze "next gen" konzole maj pc architekturu, z cehoz budou tezit vyvojari a tim padem vsichni hraci.
  • Jsi trochu naivni,pokud si myslis ze je tohle problem nasich koncin. Nebo mozna misto naivni bych spise rekl,ze jako cech mas hodne male sebevedomi.
  • Veskoslav to všechno začal, ostatně jako vždy *7*
  • Stejne je ta hadka nesmyslna. KOnzole jsou obycejny pocitace urceny na hrani. Takze jsem vsichni jedna rodina, jen par moulu (kteri jsou nejvic slyset ovsem) to nechape.
  • Sis zaviroval komp a proto je lepsi drazsi hra na konzole? A akvarko doma mas? *7*
  • Výmluvy *6*
  • Konzole jsou akorat standardizovany zjednoduseny pocitace urceny pro hrani. Resis nesmysly.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit