Přejít na výpis diskuzí
SteamOS je to nejlepší, co se hraní na PC mohlo stát
28.9.2013 | Adam Homola
1020 příspěvků
-
To je fakt prasarna ta diskuze.. Redakce ?? To je sakra takovej problem IP ban ?? Jsem tu zase po nekolika mesicich... A mam na par mesicu zase vystarano...
Chci neco vedet o hrach, tak jdu radsi ke konkurenci, protoze Games.cz ma pro me pak nadech techto ocasu.. i kdyz je mi to lito... Mam pocit, ze nebudu sam. -
Proč nechceš pochopit, že není vhodné, aby jsi sem nadále přispíval?
-
škoda že na krabičkách s HW nároky pokaždé lžou *3*
-
baviš mě kamaráde
-
posuň bednu a hop a hop, hlupáčku.
-
Znič tři tanky, moulo *3*.
-
od dob W7 se netreba na neco ptat, uz nekolik let jsem se nesetkal s tim, ze by nejaka hra jinde funkcni na nejakem PC nebezela a to co hra vyzaduje za HW je na kazde krabicce tak prolopaticky napsany a zjednoduseny, ze to pochopi i ta nejvetsi lopata.
-
jaký smysl má ten tvůj příspěvek? Řekl bych že asi stejný jako padáky v ponorce.
-
Každej blbec bude považovat za umění flusnout do éteru svoje vejplody, a potom si je konturovat jako "vlastní názor". Není otázkou, zda bych si měl napsat svoje, a pak to nechat být, jako spíše už dopředu zhodnotit smysl a potřebu se vůbec vyjadřovat na správných místech. Řada těch věcí ze tady ze strany kolegů a jiných panáčků by ani nemuselka být řečena, páč obecně je to věc jasná. Jestli někdo učlánku k nějaké hře exkluzivní pro jinou platformu začne nějaká guma rýpat do ovládání této věci, které vesměs ani nemusí představovat tak katastrofický problém a zároveň představuje věc, u které má již celá řada jasnou představu, jak to funguje, potom tu není místo pro nějaký respektování nějakýho cizího názoru - protože ten názor je naprosto zbytečnej. Ostatně, byť třeba kolega Robotron má přece jen něco v hlavě, mohl by sám na toto téma zbytečnosti toho tolik poreferovat. Ani není sám. Sebereflexe a hodnocení vlastních hovadin a jejich nutnost/nenutnost seznámení s jinými by mělo být prioritním předmětem k tomu, aby se diskuse zlepšily. Respekt cizího názoru ano, ale kvalitního a promyšlenýho a potřebnýho, ne kdejakou individuální sračku, která se spojí v těch prvních sekundách asociací se subjektivností danné problematiky a potřebou se vykašlat, jak to většinou bývá. Ja osobně tvrdím, že každý bude mít vždy svůj názor, ale jejich kvalita, natož správnost i schopnost poznání nadsázky už s tím nemá co dělat a chybí zde nuance k tomu, aby se to tady umělo rozlišovat, bohužel. Proto zbývá většinou jenom kanel...
-
trapas kámo. Prej inteligentni asi mysliš ty indie skakačky :D
-
Ano, a já teďka na PS3 hraji Rome 2 total war a ovládání je lepší než s myší a klávesnicí. *6*
-
"jen mám pocit, že na ty konzole se prodá fakt i kdejaká blbost velmi dobře." A to je právě lež, nejvíc braků vychází na PC. Na konzole se dostane jen TOP kvalita a né kdejaký šunt z Tramtárie který si pak válí šunky v regálech super marketů za 200,-
-
Heavy rain vysel i na PC *3*
-
Ty starý hry si ale zahraješ jen díky emulátorům, protože 16bitový aplikace nepustíš ani na dnešním hardwaru, natož na dnešním OS (a i 32bitový věci rozjedeš na 64bitovým OS jenom proto, že dnešní mašiny jedou v duálním režimu). A emulátor může být čehokoliv na čemkoliv, takže v tomhle PC nijak unikátní není a rozhodně není tak ultimátně zpětně kompatibilní. Vyniká jinak, i když výsledek je ten samý, který popisuješ - na PC ty emulátory vznikají díky svobodě platformy (=kdokoliv může naprogramovat a nabízet cokoliv komukoliv). Na jiných platformách by mohly emulátory starých mašin vzniknout pouze z vůle toho, kdo danou platformu kontroluje (Sony, Nintendo, Microsoft).
-
Jaký smysl má tento tvůj příspěvek, hlupáku? Nikdo tady si samozřejmě o tvé inteligenci a příčetnosti nedělá žádné iluze, začínáš však poněkud přehánět.
-
Tak věřím že ty tři příspěvky na které jsem reagoval napsala jedna osoba (ale pravda, nevím kolik lidí se tam u vás u PC střída)
-
ty a inteligentní hry haha, no jo pcčkář se pozná.
-
neni to tak davno, co sony ukradli (celou) databazi uzivatelu, proc si chodit pro ucty po jednom, kdyz jich muzete mit rovnou miliony najednou? *5*
-
"bitva o obyvak" mne nezajima, protože je jasny že jde jen o novou konzoli a ne o pc hraní. pod pc hraním si predstavuji inteligentni hry pri kterych musíte premyslet, takove hry obvykle obsahuji interface se spoustou tabulek ktere musíte číst a propracovane ovladani. a to se neda dosahnout s ovladacem na kterem je jedno tlačítko a s fontem pres pul obrazovky aby to mohl číst i konzolista ktery sedí 3 metry od TV v obyvaku.
takže titulek tohoto članku by spis mel byt kudla do zad pc hrani v rezii valve -
Povšimni si, ale že já jsem názor respektoval, když se podíváš zpětně než přišel Bieber podruhé s otřepanou hláškou (cca strana 5 a výšše). Rozebírali jsme pro a proti Steamu atd. Stačí srolovat pár stránek zpátky. A multinick? Vážně? Myslím, že kdybych chtěl psát jako multinick, píšu zcela jako anonym a nikdo to nepozná. Proč složitě měnit či si vytvářet účty.