Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Whoossain: Ok sorry jo jsem vztahovačnej, vím to o sobě a souhlas, někdy rozfachat hru je masakr, teď řeším revenanta z levelu a asi nevyřeším, páč si nehodlám virtualizovat 98ky kvůli jedný hře a kupovat si jí optimalizovanou znovu nehodlám
  • Veskoslav
    Ty jsi dobrý s prominutím hlupák;) Tebe měli taky odpískat;) Vedlejší chybný produkt. A pouč nás v čem je to smradlavá historie? Nebo z čeho teď píšeš? Ať se zasmějeme ještě více.
  • Mne sel skyrim pres steam zcela bez problemu...
  • ucho
    a co takhle myslet dopředu? všiml sis, jakým směrem začíná uvažovat microsoft u windows? uvědomuješ si, že když si microsoft usmyslí, může do těch her kecat poměrně dost a při troše snahy klidně steam vyšoupnout z trhu? SteamOs tak rozhodně může řešit případné budoucí mnohem horší problémy PC platformy...
    a Valve rozhodně má na to konkurovat konzolím. vezmi si, že za chvíli na tom bude výkonově lépe než neměnné PS4 a XONE. u her bude moct časem nabídnout větší kvalitu grafiky... myslím, že se najde dost lidí, kteří si budou chtít hru vychutnat v malinko vyšší kvalitě (ne že by to třeba bulo nutné, ale bude tady ta možnost. a lidi rádi sáhnou po věcech, co jsou v něčem lepší).
  • S tim si troufam nesouhlasit. PC je stale silne pro MMO a MP hry. Ja jako hrac odmitam neco platit Sony ci MS za to, ze si chci zahrat MP hru, kterou oni nedelali. Jejich sluzby jsou mi ukradene, protoze 99% tech sluzeb v cechach nebezi. I s prichodem nove generaci konzoli se na tomto nic moc nezmeni.
  • Presne a aby sa nepovedalo že VALVE nič nerobia len ryžuju zo steamu...
  • A pokud i Valve se chce přesunout na gauč tak je to jasný signál
  • Ja bych rekl, ze duvodem muze byt brzke vydani Xbone a PS4. Valve asi chce, aby v hlavach PC hracu, kteri momentalne vahaji zda poridit konzoli, byla i ta treti moznost, ta jejich.
  • Podle mě je jediné schůdné řešení odpískat PC-hraní a soustředit se na konzole. PC je v podstatě dost smradlavá historie, která měla být už dávno ukončena
  • Ja osobne som nekompromisne za vyvoj HW a SW, ako tie hry dneska vyzeraju a ako by mohli vyzerať, nielen obsahovo ale aj vizualne, robia sa same shity, ale ved prečo nie, ked to ludia kupia...ako som sa tešil že VALVE konečne urobi HL EP 3 a ako to bude vyzerať, že si to riadne užijem, ale nie vyvoj sa ubera inym smerom a VALVE vydava novu konzolu, tak v tejto evojučnej kryvkovej anomali so mnou neratajte, hrajte si na čom chcete a čim chcete...ja si počkam, kym pride skutočny vyvoj, posun, revolucia...do HW nevrazim, šak načo, asi si najdem ineho konička...
  • ucho
    zajímalo by mě, jak dlouho o tom lidé vydrží mluvit, než se opravdu začne něco dít. plány do budoucna velké, ale pořád nikde nic není a ani letos se toho zřejmě nedočkáme. budou to vůbec ještě v lednu příští rok lidi řešit? co valve sleduje tím, že odkrylo karty už teď, aniž by to mohlo rozjet?
  • Problem PC platformy nevyresi Steam OS, ani special HW nebo inovativni ovladac. Krabicek pod TV, ktere umi hrat hry uz preci mame nejaky ten patek (xbox, ps, nintendo atp.). Predstava ze nekdo hraje multiplayer Battlefieldu na gamepadu s ostatnima, co ho hrajou na klavesnici+mys, je naivni. Ale i pres vsechno tohle je podstatny jeden fakt, ktery proste Valve jen tak zmenit nemuze, protoze na to maji minimalni vliv.

Lidi proste kupuji hry predevsim na konzole a posledni dobou take na mobilni zarizeni. PC je v prodejnosti jakekoliv multiplatformni hry na poslednich mistech. Chapu, ze tohle Valve tezce nese. Prodeje PC her je jejich obziva. Nova platforma, ktera se bude snazit konkurovat PS ci Xboxu, skutecne neni resenim. Valve proste nema na to, aby jim konkurovalo.
  • Aspoň nějaká konkurence pro ty mamrdy z Redmondu.
  • A kdyz o tom premyslim, az bude dost koncovejch zobrazovadel, bude cas na gaikai a la steam.
  • Steamos to zlevnuje a cini nezavisly na placenym systemu. A jeden z cilu jsou rozhodne televize - dostan to do smart tv a mas obyvaky s danou znackou. A staci pak pc se steamem a streamovani. U jednodussich her postaci i notebook. Neni treba dalsi krabicka.
  • Black_Hand
    jj, presne tak. to byl duvod proc jsem to taky navrhoval. kdokoliv z tech ctyr musketyru by to mohl spachat :).
  • Whoossain
    Martin: Nebuď vztahovačnej, já to myslel obecně, protože to se stává celkem často, že se chyba přisuzuje něčemu, s čím vůbec nesouvisí. A ne, že by vždycky bylo snadný skutečnou příčinu problému najít...
  • Overwatch
    Ještě jsem na poslední Fight Club neměl čas, ale prý, že se tam chlapci o té iniciativě Valve nevyjadřují zrovna nadšeně, tak to můžeš brát třeba jako protinázor? Ale nevím, musím si ty bručouny poslechnout na vlastní uši :)
  • ucho
    no já to pochopil tak, že valve jde hlavně o SteamBox, na kterém holt bude SteamOs. nechce po uživatelích s win, aby si instalovali jiný operační systém. ti uživatelé tady tu možnost mají, ale to je tak vše. samotná podstata myšlenky je v tom SteamBoxu. SteamOs je vedlejší produkt, který se v hraní snaží jít proti Windowsům.
  • Whoossain
    Pokud jde o nainstalovaný programy, tak si nedokážu představit, že, ač PC rozhodně nevyužívám k práci, bych v něm měl jenom "pár" programů. Ať už jde o přehrávač hudbyMediaMonkey, na kterej jsem zvyklej, iTunes + Quicktime kvůli iPadu, hromadu programů a utilit kvůli Xperii nebo různých klientů, jako Origin, Uplay atd.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit