Přejít na výpis diskuzí
Stovky modů pro Kingdom Come řeší ukládání, páčení zámků, grafiku, vousy i nahotu
2.3.2018 | Adam Homola
181 příspěvků
-
presne proto jsem si nainstaloval mod "harder enemies", ktere pridavaji NPCckam zdravi a narazis casteji na lepe vyzbrojene soupere, takze to neni takova traparna jak pises. Nevyhoda je, ze ten mod pridava zdravi i zviratum, takze kdyz ma clovek nejaky lovecky quest, tak je lepsi to vypnout, protoze i takovy zajic vydrzi osm zasahu sipem, nez zemre a to je krapet na palici *3*
-
Tak to je klasika :D
-
ja jsem objevil nekolik mist a nekolik situaci, kdy se hra pokazde kousne. A tyka se to i nekolika questu a osob. Navic mi hra obcas spadla jen tak z niceho. Naposledy me pobavilo, ze hra spadla ve chvili, kdy jsem se rozhodl dat mec zpet do pochvy a bylo hotovo a pres 40 minut hrani v haji a pekne znovu.
-
clovek muze moc ujizdet na cemkoli. To neni chyba modu. Kdyby nebyl mod pro tezsi soupere v pozdejsi fazi hry, tak by ta hra byla naprosta traparna, protoze jedno bodnuti a jeden sip v 90% pripadu znamenalo konec nepritele a jindra byl jak terminaror, kdy mu rany od souperu nedelaly prakticky zadne zraneni dokud mel aspon minimum staminy.
-
Na PS4 stačí aby vám hra jednou spadla a všechny savy se poškodí a už se nenačtou
-
A já myslel, že vytasíš tohle: https://www.csfd.cz/film/12271-rosencrantz-a-guildenstern-jsou-mrtvi/prehled/
-
Ta ai je vyloženě tupá. Dojdu k táboru lapků. první mě vidí, tak čumí a přemýšlí.... pak běží zavolat kolegy. Mezitím se pohnu o 5 metrů vedle. Kolegové ale běží na místo kde mě prvně spatřil ten co to šel hlásit a nevadí jim, že stojím vedle a musí mě vidět. Namísto aby zatočili ke mě, tak doběhnout na to místo. Tam čumí. Pak mě uvidí a jde ke mě.
To je ten jejich supr systém? Nebo npc vůbec pomalu reagují když naběhnu rychle do tábora, tak než vyndají zbraň tak většinu zabíjí.. -
Klidně, shodou okolností jsem tuto frázi měl často v žákovský, asi už jiný nebudu :D .
No nic, přestavte si, kdyby se udělala hra podle Shakespearova Hamleta :)
Přidáme mody a.......
https://www.youtube.com/watch?v=9Eont_yEGZs -
A z koho toho černocha měli udělat? Z úplně průměrného a nezajímavého bojovníka? Ty SJW, co tam chcou toho černocha přidat, nezajímá něco tak prostého jako realismus.
-
Ja jsem pro. Ty muzes zacit u pouzivani hlasky "moc se staram o cizi veci". *3*
-
Chudak trollik vypustil bait, tesil se, jak si tu pocte dotcene reakce od fanboyu a vy na nej takhle. Ze se nestydite.
-
Kdyby tam bylo vic lidi v ulicich, tak tady misto toho brecis na nizky fps, protoze je moc lidi v ulicich.
-
Pry pristi tyden. Podle twitteru.
-
tak povídej...
-
Docela dost, zkus přemýšlet *3*
-
co mojí mody společného s tím, že hra není pro všechny. Přemýšlej, než něco napíšeš.
-
Tušíte někdo jak to vypadá s patchem? Čekal jsem ho teď na víkend, ale pořád nic.
-
Hele jeste pred vydanim bych psal to samy co ty, nicmene zkus si to zahrat. Je to opravdu neco unikatniho a i pres ty neduhy, z cehoz nejhorsi je imo doskakovani textur, je to opravdu super hra.
Pokud chces urcite se vyplati pockat na par patchu, ale ja to stahl, hral asi tri hodiny a hned koupil na gogu. Takova hra tu dlouho nebyla :) -
Neomezená nosnost, snadnější odemknutí zámků, ukládání kdekoliv a kdykoliv, zaměřovač u luku....hahaha, to nejsou módy, to jsou normální cheaty. Pro mě za mě, ať si každý dělá s tou hrou co chce, škoda, že se nedá zjistit, kdy začali dané mody používat, podle mě odpadá určitá trpělivost a když se něco nedaří,nemůže se odejít od místa a po dvou levelech se k tom místu zase vrátit a zkusit to (já osobně jsem to udělal asi 10x, bedny, kumáni/lapky a questy), musí to být hned, i kdybych to musel 20x loadnout :D , takže to podle mě každý brzo vzdá a snaží se to nějak obejít. Osobně doporučuji těm co používají tyto mod..ehm...cheaty a hru dokončí, bych doporučil aby se chvástali pomocí hlášky "hru jsem úspěšně obešel" nebo "hru jsem bezproblémově prošel" neberte si to osobně. Co mi přijde zase fajn a taky jsem o tom přemýšlel je "zarůstání" hlavního hrdiny.
-
Holt to nejni hra pro všechny.