Přejít na výpis diskuzí
Stovky modů pro Kingdom Come řeší ukládání, páčení zámků, grafiku, vousy i nahotu
2.3.2018 | Adam Homola
181 příspěvků
-
Se sejvem uplne souhlasim ale ma to takovou drobnou chybku a to konkretne ze crashovani hry pri loadingu (hlavne po cutscenach). Ztratil jsem tim uz asi 5 hodin gameplaye....
-
mody nejsou moc dobra vec,clovek na tom muze uzijdet, porad neco vylepsovat, ze ze hry samotne se stane jen benchmark pro mody, mluvim z vlastni zkusenosti.
-
A co to vzít konstruktivně? Nad čím se "nahypovaní" recenzenti rozplývají? Co ti na hře (kromě bugů, o kterých všichni víme) vadí?
-
Krabičkáři si asi budou muset vychutnat Vávruv kalich hořkosti do dna, nebo pořídit PC *1*
-
To video není vůbec dobrý testovací vzorek, protože těch 24FPS dosáhli jenom umělým omezením výkonu grafické karty.
Je obrovský rozdíl "stabilních 24FPS při umělém omezení" oproti "tak slabá grafická karta, že bude většinou sotva dávat 25FPS" ... v druhém případě totiž budou katastrofální propady FPS při náročných scénách. -
Hra má tak nechutný hype, že se o ničem jiném na některých serverech nepíše, kdyby alespoň ta hra stála za to, což rozhodně nestojí, lehce nadprůměrně rpg, nic jiného to není, ale ta aaa cena je mazec.
-
Člověk by řekl, že už dávno nežijeme v temném středověku, kde se měl s*x správně provozovat skrz díru vyřezanou v plátně... bohužel očividně se v redakci ještě najdou nějací členové, kteří mají rok narození stejný jako moje prababička :-X
-
To teda nelzu. S lockpickem jsem reagoval na to, ze spousta lidi nadava, ze jim hned zezacatku nejdou otevirat Snadne bedny. Staci chvili potrenovat a je to. Nevim, kdy bys chtel otevirat Velmi tezke, po peti minutach? To tam ta mechanika nemusi bejt vubec a la Witcher 3.
S jakoukoliv tezsi zbroji jsi defakto tank. Napr v questu Raubitter jsem po vyzvani barona na souboj pobil asi 10 banditu vcetne barona tezkoodence, na konci jsem mel plny zdravi a to se do me trefili aspon petkrat. Od ty doby chodim jenom v cernych kalhotach a cernym gambesonu a i tak kdyz me nekdo obcas trefi, sotva mi ubere. Nesmis se holt pozicovat jako blbec, aby do tebe mohli mlatit 3 najednou.
Prubojny sip + kumansky luk, na 80% protivniku staci jedna rana do hrudi, na zbytek maximalne dve. -
Další z hlupáků, co si myslí, že když oni náhodou nenarazili na bug, není tam žádný bug a ignorují tisíce lidí ve fórech a recenzích, co si na bugy stěžují i vydavatele, který spoustu bugů přiznává.
-
Kromě hráčů na konzolích.
-
spis by to chtelo i neco na vic lidi v ulicich, vypadaj tam strasne prazdne jak kdyby tam chcipl pes a vsivhni se odstehovali
-
za prvy neverim ani tem 25fps na pseudokarte typu 950m
za druhy to bude mozna tak maximum pri koukani do zdi, mezi lidma a v pohybu dropy nekam k nule -
Ne, vrchol je brecet nad tim, ze si nekdo modnul singleplayer hru.
-
Lzes jako kdyz tiskne. Otvirani beden, co jsou oznaceny velmi tezke, jde solidne az na lvl 10. S beznou, ale i top zbroji nejsi skoro ani nahodou nesmrtelny. Viz druhy tabor lapku v Sazave. Tri borci s valecnymi kladivy, sest ran a sel jsem do kytek. I s top vybavou. A lukem do hlavy na jednu ranu?? Ano, ze startu hry, kdy nemaji krouzkove kukly a helmy, pak ani nahodou.
Takze zase tu hru tak nezlehcuj. To, ze se nekdo naskiluje a pak jde na tabor lapku, kteri jsou chudaci na 5. urovni a zrezeje jak psy, vubec nic neznamena. -
Silne zabugovana?? Ale jdi. 70 h bez jedineho bugu.
-
Já bych teda radši save kdykoliv. Jednako co jsem tak koukal, tak je to solidně zabugované a vracet se pak zpět k savu jen kvůli bug, za který hráč nemůže a nečeká ho, není super zážitek.
-
proč by nešlo? pokud hráč nemá přehnaná očekávání....
https://www.youtube.com/watch?v=rx704_XjGRM
zas tak strašné to není, určitě kvůli tomu neoslepneš, ani nedostaneš epilepťák -
Co je divného na tom, že někdo nechce přicházet o hodiny hraní kvůli blbým bugům? Já už přišel asi o sedm hodin jen kvůli tomu že hra buď spadla nebo prostě přestala ukládat úplně a po úmrtí fungoval jen save 4 hodiny zpátky. Člověk se v tu chvíli jako HC hráč fakt necítí :-D
-
https://www.youtube.com/watch?v=5gn19Mr5Sd4
Zde ku poslechu *3* -
"o" *4*