Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak s těma bleskovkama na jeden řádek a ještě aby člověk musel klikat... to nemohl vymyslet soudný člověk! Proč je nedáte tam, kde je všichni chtějí? Do pravého sloupce nahoru! Že by marketingové důvody? Jasně že jo. To si ale pak rozmyslete, pro koho ten web děláte... *9*
    • bizi
      bleskovky se daji rozkliknout a dale je tu stranka http://beta.games.tiscali.cz/bleskovky/
      zatim hledame vhodnou formu jak a kam se daji.
      • A proč hledáte vhodnou formu, když 100 % uživatelů vám říká, že ty bleskovky mají jediné správné místo vpravo nahoře? Vždyť tam je to nejlogičtější a nejpřehlednější. To je jako vymýšlet v autě místo pro volant?!?!
        • bizi
          to ze jsou lide na neco zvykli nemusi vzdy znamenat, ze je to tak nejlepsi. Jeste pred sto lety bylo nejlepsi jezdit na koni. Pred par lety bylo nejlepsi pouzivat pro stranky "Web Safe Colors".
          Nemluve o tom, ze nekdy je tezke prosadit i to, o cem si myslite ze je nejlepsi.
          A prirovnani k volantu: uz existuje volant nalevo, volant napravo, ruzne hybridy, knyply, packy a cudliky ...
          Bez experimentu by nebyl pokrok.
          • Pokud budou mit bleskovky rss, idealne i spolecny s clankama pro moje pohodli, osobne nemam problem.
            Jinak pokud ted vlezu na diskusi, kde jeste neni prispevek, vypisuje to nahore na strance ctyri radky chybovyho hlaseni o nedefinovany promenny, jinak to funguje a zmizi to, pokud prihodim prispevek. Asi nepodchycena trivialni drobnost.
            • A nemuzu ani podekovat primo ..
              Slo by souhrnny rss se vsim? Priznam se, ze me trosku irituje mit jedno rss pro clanky, druhy pro novinky a pokud chci oboji, muset brat dve rss misto jednoho se vsim, ktery obcas nebyva.
              Kazdopadne dekuju ... (o:
            • erik
              RSS pro bleskovky je dobry napad. Bude v dalsi verzi.
            • A jeste jedna drobnost - nemuzu reagovat na raptora nade mnou, jen ho nahlasit ... ? To je omezeni hloubky vlakny nebo tak neco? Pokud ano, tak by to chtelo resit spis dalsim nevetvenim, ale umoznit dal reagovat.
          • o cem to blabolis??? tohle neni zadny pokrok, ale proste to nejdebilnejsi mozny reseni... to fakt muze vymyslet jenom ****
            • Nahodou tohle novy reseni Bleskovek je super, moc se mi libi. Je to rozhodne krok kupredu.

Lidi nebudte tak zabedneny, sloupec vpravo zabiral moc mista, tohle je mnohem praktictejsi
          • uznávám ze bez inovací to nejde, ale opravdu dát bleskovky do jednoho řádku,nechat rozklikávat je dle mého názoru krok hodně vedle. Je to nepřehledné a místo toho aby to plnilo funkci bleskovky, tak je to brzdička. Horizontální menu se mi líbí, i když nejsem příznivec zobrazovacího na dalším řádku jsem s ním spokojený. Uvodní přeblikávací obrázek je podle mě hrozně vysokej, mohl by být klidně o třetinu nižší i tak by krásně plnil funkci poutače.
    • Klid, je to beta. Sami tu v diskusi několikrát napsali, že bleskovky ještě budou předělávat. Jinak pro koho ten web dělají, by mě zajímalo taky.
  • Asi jste zapomněli v plánovaných úpravách napsat "Zrušení zbytečného a nezajímavého rolovacího menu 3 novinek"
    • Ty jezdící krámy zabírajících horních 800px jsou prý na efekt. Mají to tak všechny weby, šéfovi se to líbí (i když tomu houby rozumí), tak hurá, "my to musíme mít taky."

Celý redesign postrádá smysl, důvody, nějakou analýzu požadavků či toho, jak návštěvník čte Tiscali Games. Vlastně jsem nepostřehl ani žádnou anketu, co bychom si přáli změnit, nic, prostě nám sem hodili betu designu a "plačte." Ten design je v podstatě vytvořen tak, aby byl úplně jiný od zavedeného a aby se co nejvíc podobal konkurenci (proboha, PROČ? máme snad stejně vypadajících nezajímavých webů málo? tohle mi pořád nikdo nevysvětlil, odpověď typu "už to redesign potřebovalo" nebo "je to moderní" neomlouvá ten beta paskvil), požadavky a náměty se ani moc neberou v potaz (jasně, na oko se kejvá, děkuje a že prý se to a to vyřeší). Co to tak sleduju, splněny byly pouze věci, které stejně měli "designéři" v plánu (bleskovky, štítek nové v diskusích) - opravte mě, jestli se mýlím. Na ostatní věci, které nejsou v plánu nebo jsou proti plánu, se jen kejvá, děkuje, případně vymlouvá nebo požaduje podrobnější vysvětlení námětu.

Ano, můžete si odškrtnout, že jste vyhověli požadavkům čtenářů, ale každý inteligent je schopen si dát 2 a 2 dohromady a vidí, čemu vlastně "vyhovujete" a co vlastně děláte. Takže už té komedie, páni designéři, nechte, vy víte, co děláte, já to vím taky, diskusi zrušte a dokonejte dílo zkázy. Nás k tomu nepotřebujete.
  • Dobry den,

1.) Prosim o vyssi pocet vypsanych clanku na HP.
    Na stare verzi webu jsem ocenoval to, ze prijdu a bez strankovani vim, co se deje a kde sustne. Tady prejedu oima par perexu a hned to po me chce kliknut na strankovani. Otravuje me to na zpravodajsme portalu.

2.) Nechapu rozdeleni bleskovek na bleskovky v pravem sloupci a pak na ten prouzek pod hlavnim clankem "Dalsi bleskovky". Pro me to je absolutne nepochopitelne, proc musim vpravo skrolovat mezi bleskovkama voknku a jeste sledovat nejaky menici se prouzek asi jen z duvodu, aby am byl nejak JS efet :-( Byl bych za to, aby se DALSI BLESKOVKY uplne zrusili ... a at je to klidne nahrazeno reklamni mprostorem :-) Ale uplne nelepsi by bylo, kdyby to okenko v pravem sloupci nebylo skrolovaci vobsahu, ale vypsaly se rovnou vsechny ty BLESKOVKY aniz bych msue lnekam klikat a popojizdet scroll barem. Zase .. hezk yefekt, ale pouzitelnost NULA NULA NIC. At se klidne ten pravy soupec prodlouzi. ja si jdu na vas web stejnenekolikrat denen prave pro tyto infrmace a povazuji je za dost dulezite ... Zbytecne aby se to komplikovalo na ukor DALSICH BLESOVEK, ktere jsou off topic.
    • Hezky den,

1/ Pocet clanku na stranku jsme navysili tak, aby to zhruba odpovidalo informacim na jeden den a nebylo tedy nutne kvuli aktualnimu prehledu listovat dale.

2/ Dva druhy bleskovek byl pouze prechodny stav, nyni uz jsou na svem miste.
    • erik
      1/ kolik clanku by jste si predstavoval?
      2/ prouzek dole zmizi. Byl to jeden z pokusu, ktery se neosvedcil.
  • K systému tagů - proč má tento článek (o beta verzi designu) tagy PC, playstation a xbox? Jak s nimi souvisí? Opravte si to.
  • Dělit bleskovky na dvě části je fakt nebetyčný chaosotvorný nesmysl.
    • Bleskovky uz jsouna svem miste a pouze v jedno podobe :)
    • bizi
      slo o docasny "nesmysl" ktery uz byl davno odstranen, jen neni nasazen na bete.
  • Pekny humus tam ten web tiscali kde byli games byl lepsi, tohle je tak hnusne preplacane az je to jednoduche
  • Dobry den,
    urcite bych radsi zustal u bezpatkoveho fontu je citelnejsi...
    rozhodne me desi ze chcete opustit prijemnej informacni vzhled ...
    kdyz tak nejak vyrazne odelit jednotlive clanky, na starem tiscali. game me forma co obrazek to clanek velmi bavila ...
    byla prehledna a citelna ...
    aspon kdyby jste meli nadpis oprazek a pak text ...
    jako ctenar si vybiram co mam zajem cist a vyhovuje mi moznost vyberu zde mi prijde vsehno nahusteny a zmateny

pockam co dal zatim me tato verze moc nenadchla
  • nekdo to vse posral, je to hnus
    • no jasne me se to libi, akorat by to mohlobyt barevnejsi.ale styl to ma takovy trochy jako americke servery o hrach,ale je to alespon prehledne a celkem i hezke.no tak abyto nepodelaly
      • victor
        :/ kvalitní médium má být konzervativní protože tím dokáže nadčasovost svého konceptu . Takže na mne trochu velká rošáda . A víte že Bonusweb se opět staví na nohy ? Fakt nevím jestli se změnou nepřestřelíte až moc ....
  • No ja bych pridal na novou verzi tiscaly recenze rozdělit na kategorie př.Call of Duty Black ops bych do akčních,Stronghold do strategii nebo treba posel smrti do adventur .bylo by to přehlednější,a každý by jednoduše našel kategorii co má rád.no a rozhodne bych nechal stažitelné dema atd... to se mi vzdy na tiscali líbilo,mělo to takový svůj "styl" ze to nebylo proste par recenzi a novinek a konec.a jeste jedna vec.Bylo by ještě možné vytvořit sekci s modifikacemi.myslim to jako ze treba vyjde nový garry"s mod tak jestli by bylo mozne na toto upozornit.nebu treba kdyby se proslavila nejaka modifikace nebo mod tak jestli by bylo možné také upozornit.tak zatím děkuji.Tomáš
  • A ESTE VIAC RECENZI S CESKYM ALEBO SLOVENSKYM KOMENTAROM :d TO NAOZAJ POTESI

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit