Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A prave diky otevrenosti jsou ty hry velkolepe svym zpusobem .) I pres titul nejzabugovanejsi hra vsech dob jsem si Daggerfall naprosto uzival a bavil me. Takovy velky a otevreny svet tu do te doby nebyl.. *5*
  • Proto nemůže být TESO tak dobré jako TES offline hra. Bethesda resp. Zenimax (ono je to fuk, v podstatě je to jedna firma) opakuje pořád dokola ty samé chyby a některé tyhle chyby jsem viděl už dokonce i v TESO.
  • Kopíruje články odjinud. Opakovaně jsem na to upozorňoval. Některé články kopírovali téměř doslova. Já bych je dávno zrušil.
  • To je blbost. MMO se dá hrát jen pár hodin měsíčně. Nechápu, proč hloupí a omezení hráči dělají z MMO grindovací hon. MMO jsou z velké části ubohé právě díky ubohým hráčům. *7*
  • To je úplná kravina. Ani se mi na to nechce dál reagovat. Je zjevný, že se v téhle oblasti vůbec nevyznáš - ani trochu. Dostuduj si to a pak se sem vrať. Názor bez nastudovaných informací není názor ale žvást.
  • Když tě TES nebavilo zjevně, proč se vyjadřovat k TES MMO? Mě taky nezajímá fotbal, tak se vůbec nezajímám o hry typu Fifa a ani nečtu zdejší články o takových hrách. *3*

TES hry jsou lehce nadprůměrně ale díky komunitě je z nich velký nadprůměr. Bez komunity by asi bylo všechno jinak.
  • Jsi magor, každý názor je jen subjektivní. Nejsem papež...
  • Takže souboje jsou realtime? Dřív jsem někde čet že bude jen "klikání na čtverečky" ..
  • Výborně, opravdu hezká MMO tu podle mě nebyla od Age of Conan (OK, Secret World vypadal hezky). TESO vypadaly ze začátku hodně papírově, ale na tomhle videu už začínají vypadat pěkně - moc se těším!

Samozřejmě zatím nevíme, jak se to bude hrát - na videu nevidím chat, ikonky ani další části UI. Snad to Zenimax nějak dotáhne, aby to byla zábava hrát. Ale svět vypadá na poměry MMO velmi pěkně.
  • Proc hned hate kdyz ocividne jsi TES hram moc nevenoval cas, ci je nepochopil?
    Nebo jinak: "pokud neco nemas rad, nemusi to nezbytne znamenat ze to nesmi mit rad nikdo jiny a ze je to nejhorsi co lidi mohou potkat"
  • kdyby War Thunder byl placeny byl by mnohem lepsi nez je ve forme f2p, a všechny ty veci který si ostatní dokupujou bys mel k tomu. F2P model je proste takovej model pro socky, a podle toho ty hry taky vypadaj ( a ze jsem jich nezkousel malo, a všude stejny:)
    Ale holt lidem to staci, tak to je popularni, hlavne nic neplatit..to je oc tu bezi..kvalita stranou..
  • deridon
    sice se o tom ještě moc neví, ale inovativní a teď myslim, doopravdy už inovativní.. mi připadá Everquest Next, na ten jsem zvědav asi nejvíce na poli MMO, ale kdo ví jak to zase dopadne
  • Ja se bavim o ackovych titulech a o hrach po vydani. Tvuj priklad nesplnuje ani jedno
  • Treba strategie Anno. Zcela offline hra a jeden jedinej level sem treba hral pres 40hod :) A pak sem si ho stejne dal znova...
  • Jojo, blizzard hry jsou dabelsky zabavny. Uz mi vzaly par tisic hodin zivota *1*
  • kecate blbosti,,model F2P je podle me fajn a silne pochybuju ze kdyby napr.takovy WAR THUNDER byl za mesicni poplatky ze bych utratil min nez ve F2P modelu,,,,ja totiž v tech WAR THUNDERCh neutratil zatím ani K.takze to co tu meles je pekna blbost protože takhle bych platil kazdej mesic jak blazen místo hrani zadara ve F2P modelu,,,v tech WT si za prachy koupis akorát premiovy letadla a dostavas vice EX a penez s premiovym uctem a to je vse s tim ze tech premiovej masin není tolik a co se vykonu tyce sou na tom stejne jako ty verejny a co sem si vsim lidi je moc z hangaru nevytahujou,,,,,,ten FP model zde je zalozen na rychlejsim postupu a ziskavani vice penez-takze meles hlouposti milej tondo
  • F2P hry jsou jednak podvod(kazdy vi ze v naproste vetsine tzv ''Free to Play'' her musis platit vic nez by jsi platil mesicnimi poplatky,aby jsi dostal plnohodnotnou hru) a jednak jsou i jine modely free hrani. Prikladem muze byt treba tzv Buy to play (kup hru a hraj zdrama-skutecne zdarma a bez omezeni) The Secret World nebo akcni MMO Defiance.
  • Pay2Win hry jsou obecne hloupost a nehraji je. Vlastne neznam zadnou kvalitni. Na druhou stranu me osobne je uplne jedno jestli ten hrac stojici vedle me si veci koupil behem tydne hrani,zatimco ja je sbiral 3 roky. Vis proc? Protoze ja se u hry bud bavim(pak ji hraji), nebo me uz nebavi (a pak ji nehraji).
    Trochu jiny vyznam P2W dostava v PvP,ale PvP me nikdy nezajimalo.
  • MMO neni pozirac zivota o nic vic, nez offline hry. Pokud u toho sedels 12 hodin denne(coz se opet da u offline i MMO hry),chyba je v tobe ne ve hre.
  • jiste jiste ... hmm pri nejakych ... 200M co to pry stalo ... a cca 2 letech provozu ... to vychazi na nejakych pro jednoduchost 10M mesicne (provozni naklady nepocitaje) tudiz nejakych 1/2M predplatitelu ... to bych chtel videt. To je tak mozna pocet vsech hrajicich hracu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit