Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spades
    Rasa odemykatelná jen přes kolektroku.
    Kolektorka odemyká všechny rasy pro všechny frakce.
    Dolar = Euro.
    Předplatné.
    http://i.imgur.com/JDoVN8q.png
  • Bože tolik penez to muselo stát a pritom naprosto až na vyzualni kvalitu je to nuda. Nevidel sem tam snad ani jeden epickej moment.....vědej že hra je to uplne na ... tak se to aspon snažili zachranit 8minutovym trailer a i to je sr*čka. Doufám, že to bdue froo to play tak do 2 mesicu.
    • Ty jsi taky vYzualni kvalita :D
    • Chlape ty hraješ už asi tak dlouho, že tě prostě nic neuchvátí... To chce pauzu :D
    • wenceslaus
      C..cože? Ani jedinej epickej moment? Epický neznamená skvělý. Neříkám, že je to úžasnej příběh, ale epická je tam snad každá vteřina. (přesila? Ano. Obří monstrum? Ano. Mocný nekromant? Ano.)

Není to zrovna něco, co bych vyhledával, ale psát že je to "sr*čka"? To může fakt jen ignorant.
      • To je sice hezký, ale nic z toho ve hře není. *3*
        • Už vyšla? Tak vidíš ;)
      • Fakt ? :D každá vteřina ? :D I tarilaer na ramba byl lepsi tam se človek aspon zasmál tady sem po 4 mintuach umiral nudou.
        Takže podle tebe je epickej moment : presila, obri monstrum a mocný nekromant ? :D
        No jestli jo pak se nedivim, že se ti to libí, ale na me je to teda sakra malo aspon v jejich podaní :D
      • Malleth
        Když je epická každá vteřina, tak ve finále není epický nic. Všechno krásně splyne.
        A kameru ovládala ožralá opice
        • wenceslaus
          Naprosto souhlasím (osobně mám raději dark a low-fantasy). Ale to není to, co on popisuje.
  • Malleth
    Nechápu proč ale z nějakýho důvodu se mi při sledování toho traileru vybavilo jedno making of video k Old Republic. Myslim že to nějak souvisí.
    http://www.eurogamer.net/articles/2010-11-23-if-trailers-told-the-truth-article
    Je to to druhý
  • gert
    Nevim, ale mě se tyhle trailery na krásu nelíběj. Lepší by bylo, kdyby to řeklo něco o příběhu než tyhle soubojový hovadiny.
    • wenceslaus
      Mají ukazovat (a navozovat) atmosféru. pokud je zároveň dost informací o hře, tak na tom nevidím nic špatnýho. Na některý se podívám i po letech.
    • Malleth
      Ale proč? Nejsou lepší trailery, který naprosto dokonale ukazujou o čem ta hra nebude?
  • Jistě! Pojďme sem strčit jednoho sjednocujícího nepřítele! Takovej nechutné kýč jsem od Bethesdy fakt nečekal. Opravdu jsme nic podobného ještě neviděli! Že spolu válči dvě (tři) skupiny a najednou sem vtrhne větší zlo a všichni pochopí, že se musí spojit. Můj bože! *16*
    • A co jsi od Bethesdy čekal? jejich hry nebyly nikdy zaměřené nad příběh. Jsou to zhmotnělá klišé. Ale na tom není ani nic tak špatného, protože od Bethesdy snad příběh nikdo ani nečeká, ne? Já TES kvůli příběhu nikdy nehrál, od toho tu je Mass Effect nebo KOTOR
    • Víš jak dopadl Warhammer...?
      • Warhammer nedopadnul nijak, je to otevřenej svět ve vlastnictví Games workshop :D

Pokud teda nemyslíš Warhammer online
    • walltar
      No oni nejsou moc sjednocení, když celé PvP ve hře se točí kolem dobývání Cyrodiilu.
      • A viděl jsi to video? Nepřipomíná vám to něco ehm ehm...

http://www.youtube.com/watch?v=Cy5Gn3MyYXY
        • wenceslaus
          Ti na to učitě copyright nemají... jako klišé to je, to jo. Mnohem starší než hry ovšem :-)
  • Uvidíme kedy to prejde na free to play. Dávam boľševikovi rok, maximálne dva!
  • Pokud chceme tuto hru jako F2P, stačí jediné. Autory tomu donutíme tak, že tu hru hrát nebudeme a hned přejdou na free to play model. :)
  • https://account.elderscrollsonline.com/store

Trošku drsné ceny na to že tam budou platit ještě €13 měsíčně .. *7*
  • Ako tu uz raz niekto pisal. Jedno velke plus pre TES Online je, ze to nie je azijske a kreslene. Konecne!
    Hate bude strasny, preto ze mescne poplatky deti len tak nerozdychaju.
    Na dostudovanie pre hovňouskov je napr. uesp.net
    Od roku 1994 je toho myslim celkom dost...
    • Je mi líto, ale kreslené to je. Kdybych mohl srovnat postavy ze staršího Oblivionu s postavami z TES Online, hned uvidíte rozdíl a hlavně i neznalec série pozná, jaký obrázek zobrazuje postavy z MMO a jaký ze singlu. I já si myslel, že TES Online nebude stylizovaná hra, ale ona bohužel je velmi stylizovaná - akorát komiksově, nikoli do toho asijského stylu.
    • eStar
      Strašně nerad do takovýhle diskuzí zatahuji politiku, ale tohle mi připomíná prezidentské volby a názory na potetovaného Franze. Kdo tam skončil místo něj víme.
      • Karlovci se prostě nikdy nesmíří s prohrou *1* https://www.youtube.com/watch?v=GRLKX01fj5g
        • eStar
          Nejsem "Karlovec", druhé kolo pro mě bylo zabité.
      • Hee?
        • eStar
          Jde o to že nesmíme soudit podle vzhledu, místo uctivého a vzdělaného avšak potetovaného člověka jsme poslali do druhého kola dva.. ehm. U her to platí zrovna tak příšerně vypadající věc může skrývat dobrou hratelnost a naopak graficky vyšperkované dílo může začít nudit jen se okouká.
      • Strašně nerad jím rohlíky se salámem, ale dost už psaní, jdu si dát pár rohlíků se salámem.
        • eStar
          Pointa nemá s politikou nic společného, měl jsem na mysli povrchnost.
  • hm nějak mě to neuchvátilo, myšlenka i grafika dobré ale zabil to špatný střih a hudba

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší