Přejít na výpis diskuzí
The Elder Scrolls Online přichází s bombastickým videem a speciální edicí
29.1.2014 | Aleš Smutný
282 příspěvků
-
Starcraft mi přijde jako W40k smíchaná s atmosférou Vetřelce...
Zergové jsou nidům fakt hrozně moc podobní. Navíc je tam i něco jako Old Ones a příběh Protoss náramě připomíná Eldar. Dokoce i jejich taktika je dost podobná. -
vidět si to už moh ale takového obsahu a kvalitního nikdy neni dost.
-
A jeste ji pak navic zprznil viking, chudak holka:-(
-
Lépe bych to nenapsal.
-
Vizuálně pěkné, je vidět že prachy jsou, ale je to chaotické bez nápadu a o ničem + zvukař musel bejt maximálně neschopnej, protože vynechávání zvuků atmosfericky opravdu nepůsobí. Aspoň že elfka dostala napřesdržku.
-
http://www.superdataresearch.com/blog/us-digital-games-market/
Za rok 2013 jsou prijmy (neplest se ziskem) z mikrotransakci 139M $. Ted potrebujeme jeste znat cisla z predplatneho a to same pro roky 2011 a 2012, prijem z prodeje placek, naklady na vyvoj, marketing, distribuci, provoz a vycisleny usly zisk z investice (ktera mohla jit jinam) a muzeme se bavit o uspesnosti te hry. Nicmene primo v clanku se pise, ze snizuji potencialni ztraty, ne ze by se rochnili v miliardach.. Ostatne je porazi i 10 let stary WoW se 7M predplatitelu. Ktery ma vyse popsane naklady davno zaplacene -
financne se vyplatil malem zakladnim prodejem-tohle uz bylo spocitano..ze odeslo hodne lidi je vec druha ale tim trpi snad kazda takova hra..updaty pridavaji celkem pravidelne takze urcite nekrachuji :)
-
Tuhle hru můžou zachránit konzole, i když stejně očekávám f2p.
-
Ano. Přesně tak.
-
Jo tak to máš pravdu. Jak to nese nějaké jméno, tak to lidi furt budou porovnávat a očekávat úplně stejnou hru, tak pak budou jen zbytečně zklamaný. Co si z poslední doby pamatuju, tak toto se stalo u nového XCom a u XRebirth.
Holt to bude chtít číst víc recenzí a projít pár videí. Já sám osobně od hry vůbec nic průlomového nečekám, záměrně se snažím o ní získávat co nejmíň informaci a v konečném důsledku pak mohu být jen příjemě překvapen. Tento postoj jsem si vypěstoval díky převážně negativní zkušenosti ze startů předchozích několika MMO. -
Tak animovany trailer ti o hratelnosti neprozradi nic u zadne hry. Je to navnada jak pises, proto se ta videa taky delaji. Donuti te nad hrou zauvazovat a zjistit si o ni vice informaci. Coz je napul cesty od nakupu-splneni ucelu.
-
Bavime se tu ale o tom, jestli je SC/Warcraft vykradacka Warhammeru. Ja tu pouze tvrdim, ze neni a jsou smerovany dost odlisnou cestou. To jestli si vzali z Warhammeru inspiraci tu nikdo nezpochybnuje (tak jako ze stovek jinych SF/fantasy svetu), ale je obrovsky rozdil mezi inspiraci a kopirovanim.
(anonym) - marinaci jsou jen vojaci v hardsuitu, klasickej skafand, jsou to normalni lidi, maji naprosto jinou vyzbroj a umiraji po tisicich.
Mimo to oboji tezce vychazi z hvezdne pechoty, kde exoskelety byli daleko pokrocilejsi nez SC nebo W4K. -
JJ, hodně milovníků TES série a nebo i lidí, kteří s TES začali u Oblivionu, nebo Skyrimu bude zklamaných ... hlavně ti co nikdy nehráli MMO budou překvapení. A hatu na tuhle hru tak bude hodně.
Já to zkusil v closed betě a byl jsem celkem spokojený ... bylo to tak jak jsem očekával. MMO střihu GW2, které prošlo mírnou evolucí. Tak na 6 měsíců, možná rok je to dobrá hra. Hrát to ale dýl si moc představit nedokážu. -
Problém je v tom, že se to zase až tak nepodobá SP sérii TES, tak budou lidi nadávat a střízlivý názor si z toho nebudeš moct udělat. Já jsem na toto mmo zvědavej.
-
Ja si zas netroufam hodnotit veci dopredu, at to vypada jakkoliv. Jen to mohli dat b2p, spousta lidi co pamatuje celou serii tes uz je dnes ve veku, kdy na hrani neni tolik casu a p2p je pro ne odrazujici. WoW jsem hral pul roku, gw hraju rok. Wow bylo urcite lepsi. Ale ac v gw neni tolik obsahu, vyhovuje mi to vic. I kdyz, docela mi chybi featury jako openworld pvp, napadani mest atd.
-
Jasne, protoze vyvoj, updaty a provoz MMORPG je zadarmo. Takze z jednoho cisla v buhvijakem kontextu, bez zdroje muzeme usoudit, ze slo o uspesny projekt, ktery se investorovi vyplatil..
-
Jako video vypadá hodně povedeně, ale na druhou stranu co to říká o hře samotné (hlavně hratelnosti)? Téměř nic. Jde jen defacto o reklamu. Takže se snažím svému podvědomí a vědomí říct, že rozhodnutí o pořízení hry toto video nesmí ovlivnit. Hezky si počkat na reakce lidí až poté, co opadne rozhořčení z přetížení serverů při startu hry, což je aspekt který téměř jistě čeká start každé online hry s velkým hypem.
-
No a jak že vlastně dopadl ten kotor (swtor)? naposledy co jsem se díval, tak přestože přešli na FTP model, tak jen z online shopu vydělali 180milionů (článek tady na games) a to vůbec nemluvíme o době před ftp, nebo subskripcích probíhajících zároveň s online shopem.. takže tvůrci si určitě mnou ruce a k názorům, že "je to fail" by asi jejich bankovní účty měly co říct. A to říkám jako hráč, co u té hry vydržel jen 3 měsíce, než jsem si svým tempem dohrál hlavní příběh.
ps: jestli někdo má lepší info o finanční stránce swtoru, rád se nechám poučit.. ale z toho co jsem si dohledal jim to náramně sype a kdybyste se jich dneska zeptali, jestli by tu hru udělali znovu, kdyby měli navýběr, myslím, že odpověď by byla jasná *3* -
Škoda, že nenatočí takto film, ten trailer vypadá luxusně.
-
to i na KOTOR a jak dopadl :) tohle dopadne podobne ac mam skyrim rad