Přejít na výpis diskuzí
The Elder Scrolls V: Skyrim - recenze
16.11.2011 | Lukáš Grygar
1144 příspěvků
-
Kde se nachází cech bojovníků a temné bratrstvo? Chtěl bych se k nim přidat.
-
-
Stačí poslouchat drby. *3*
-
V nejakem meste (myslim NĚCO Žleb :)) Vyvolává nějaky kluk Temné bratrstvo, každy se o tom baví...Jdi za ním, rekni ze k nim patris, vykonej vrazdu a pak se jdi vyspinkat a zbytek už je jasnej :)
-
Já návody moc nečtu, páč si to zatim chci jen užívat a užívat. Ale mám za to, že klasická Fighters Guild jak cech bojovníků ve Skyrimu není, že místo ní jsou ti Družiníci. A počítám, že jestli se u Temného bratrstva nic nezměnilo, tak vždycky stačilo někoho nevinného zabít, ale nevím, první hraní jedu vždycky za hodňáka spravedliváka (teda v rámci možností) ale zatím sem žádného nevinného nezabil, tak nevím ;)
-
-
Hurá, konečně sem včera narazil na pořádnej dwemerskej barák zavalenej v podzemí. Trubky, válce, ozubená kola, vzdálené hučení, vrzání a cinkání. Stroje a písty neznámého účelu zapomenuté v hlubinách země, ale stále funkční. Paráda! Morrowind deja-vu! Akorát všechny stroje strážců byly rozbitý a okupoval to národ podivnejch broukolidí (nosili chitinový :) zbraně a brnění!) a dávali mi pěkně zabrat. Zalez sem tam omylem, zřejmě dřív, než mě tam někdo pro něco pošle, ale když už sem tam byl, tak sem si to prohlíd. A taky sem se včera vznášel dvakrát velmi vysoko na zemí a nebyl to bug :) Hovořil sem s jednou bohyní ;)
-
-
Hh,tam jsem byl taky.Ten brouk mně pěkně dostal.Si říkám takovej malej šmejd toho dam na jednu ránu.A ono to bylo naopak.Jinak důvod tam jít máš.Já tam šel za mága tak jsem to měl lehčí protože šly hlavně po summonovi,ale ty brouci to jsem fakt čuměl :)
-
-
Přesně. Brouci pěkně tuhý. A to sem zrovna začínal mít dojem, jak už mi to jde a štítem už všechno vykrejvam (už na něm mám 50% vykrytí frost/fire takže na draky už můžu front attack bez schovávání) a vono prdlajs, vyplejtval sem skoro všechny lektvary, než sem se dostal druhym východem ven ;)
-
-
Jak to máš s výdrží?Nemáš jí nedostatek?Bojovníka jsem zkoušel chvilku a bylo to zoufalé :) Krytí stojí dost a to nemluvím o silných útocích.Zase proti drakům je těch 50% ochrany oheň/led asi dost znát co?
Btw docela zajímá,že drak může normálně zabíjet NPC.Ve Vorařově mně zabil Kováře :)
-Docela je trapný způsob boje draka dle toho co máš zrovna v ruce.Za lučišníka mně štvalo,že často léta ve vzduchu a manévruje.Špatně se do něj trefuje.No zjistil jsme,že stačí vzít si do ruku zbraň na blízku a on přistane protože si myslí že jsem bojovník :D Tedy dává my šanci si bouchnout(Fair Play hráč).Pak stačí vytáhnout luk a hotovo :) -
-
Výdrž a zdraví zvedám tak nějak nastejno a mam teď kolem 250 obojí ale i s bonusama od Kynareth a místo kamene bojovníků mam teď aktivovanou Lady/Dámu a mam o 25% rychlejší obnovu zdraví a výdrže a na tohle téma mam i nějaký prsteny a medailon. Krytí mam přes 60 a perk na +50 na ohen a led a taky ten perk na 5x silnější ránu štítem, takže na běžný moby už je to brnkačka. Stejně tak i heavy armor mam přes 60 a nějaký perky v něm už taky. Palcát přes 70 a mimo dvou perků kompletní (myšleno palcát, sekery a meče ingoruju a obouruč perky taky). Ohledně draků ale asi nejlepší je to od tý doby, co štít kreje oheň a led. Je to pohoda, protože nemusím hledat skalky a stromy a schovávat se, ale stačí zvednout štít a skoro mi neublíží.
A s tím, co mám v ruce teda nevim estli souvisí jeho pohyb. Mě si ten drak vždycky sedne jen na chvilku a to ještě musí mít kam. Zrovna nedávno ve skalách lítal furt jen kolem mě a já musel seběhnout na plošinku kousek níž, aby si měl kam sednout. Dřív se mi i dvakrát zvednul, než sem ho umlátil, ale momentálně už jak sedne, má to spočítaný. Teda většinou :D -
-
Tak s tim palcátem to úplně nedokážu posoudit, ale když se trefim mocným úderem, nebo z rozběhu s dvojitým critem, tak dám velkou ránu a uberu hodně života, případně zabiju na první ránu slabšího.
K tomu zlepšování. Tak mě se taky třeba docela málo zlepšovalo těžké brnění, potože sem se furt kryl štítem, aby se zlepšoval štít. Takže teď to dodělávám tak, že najdu středně slabšího osamělého moba a nechávám do sebe chvíli bušit, ale zase nesmí bejt moc slabej, jinak se to nezlepšuje.
Jinak šermovačky se stejně silnejma protivníkama zatím na zábavě neztrácej, protože oni se taky zlepšujou. Víc se teď krejou, mágové si nahazujou štíty a dokonce i ledovej řev mi vykrejvaj.
A k zámkum. No já to asi moc neumim, protože sice expertní zámek vypáčim, ale než najdu to milimetrový místečko, tak někdy zlámu i 10 paklíčů. A to si nasadim prsten co dava +15 k páčení. Zatim teda nemam nouzi i paklíče ještě úplnou, ale míval sem jich pořád tak kolem 50ti a teď jich mám už jen dvacet. Asi by se dala obrajzovat mapa a nakoupit jich hafo, ale to by mě nebavilo. A tak je dost možný, že se už brzo dostanu do situace, kdy budu bez paklíče. -
No u mně ten se drak vznášel ve vzduchu a hasil oheň a nebo seděl na baráku.Když jsem si vzal zbraň na blízko tak místo aby vznášel ve vzduchu tak si sedl na zem :)Jedině když se zaměřil na stráž co má zbraň na blízko tak poté si také sedl.
U těch palcátu je hodně znát to částečné ignorování brnění?Za lučišníka mne štve,jak jsme psal,že některé dovednosti nemám téměř možnost hraním zlepšit.Nebo musím to hrát tak abych ty dovednosti trénoval a to není moc zábavné.Pak tedy platím za trénování.
Škoda,že dovednosti nejsou více unikátní.Vypáčit Expertní zámek zvládne každý když ví jak to funguje :(
-Potěšilo mně jedna malá jeskyně.Byl tam slepý hlídač,ze kterého si ostatní bandité dělali srandu tak,že se okolo něj plížili sem tam a dělali zvuky :) Tak to bylo psáno v dopise u jednoho z nich.Všechny krom hlídače jsem zabil.Hlídače jsem chtěl nechat naživu,protože jsem si představil jak strašné to bude až zjistí,že jsou jeho kámoši mrtví a on je slepý sám v jeskyni :) Bohužel to tak promyšlené není a protože by se mně pak na mapě neukázalo,že jeskyně je vyčištěna tak jsem mu ušetřil strasti slepce v jeskyni.
-
-
-
-
-
-
cs lidi ja hraju The Elder Scrolls V: Skyrim special mod a tam se mi u nekterych veci nezobrazuje jmeno a nemuzu to vzit ale jde to pojmenovat ale nezobrazise to plssss poradte *13* *13* *13*
-
Dal bych 9/10 za tu grafiku.
-
-
troll detected...
-
grafika víc než dostačující
-
-
Je to dostačující, proto 10/10. Kéž by k tomu takhle přistupovali i rodiče u dostatečných na vysvědčení. *1*
-
Tohle je muj screen na nastavení ULTRA
http://imageshack.us/photo/my-images/51/tesv2011111021113759.png/
Mě to jako dostačující nepřipadá. -
-
mas pravdu, grafika je prumerna, pohledna v celku, ale slaba v detailu. grafika tvori cast atmosfery a kdyz te takove veci prasti do oci, tak te z toho skveleho sveta tlaci zpatky do reality, a to je spatne. proto s tebou souhlasim.
-
-
Blbost, skvelou atmosferu ma spousta knih, kde je jen text bez grafiky. Skvelou atmosferu majk i roguelike hry s ascii grafikou. Grafika pro atmosferu neni vubec dulezita. Nakonec, skvelou atmosferu maji i stare hry jako system shock nebo ufo, a proti nim je grafika skyrimu doslova luxusni. Lidi jsou hrozne sparchanteli a hloupi. Ani nechapou jake jsou technicke rozdily mezi otevrenym svetem a koridorovkou.
-
-
hraju na medium na rok starím noťasoj a grafika luxusní...nic takovýho co posíláš jsem neviděl. Ikdyž je fakt, že jsem hodně lidí slyšel nadávat, ale nevím čím to je, možná špatná podpora nějakejch grafik či nevim
-
Tohle neni tvuj screen, ten se na netu vali uz par dni, tak klid.
-
-
A kdo myslíš že ho tam dal.?
-
-
Jak kdyby byl Skyrim o zkoumaní šroubů na klecích :)
-
-
No to ne, ale je to do očí bijící takhle si ULTRA prostě nepředstavuju
-
-
neboj sa, casom urcite vyjde nejaky ten "high-res texture pack" pre honibrkov ako ty
-
Jo ty seš ten týpek, kterej si užívá hru sledováním řetězů.
Jo brácho, to máš těžký no. Skyrim asi nebude hra pro tebe.
-
-
-
-
-
-
Nevíte proč mi nejdou Data Files?
-
-
až v pozdější verzi...
-
-
Tak jak to tedy je na fan strankach jsem cetl ze neni mozne stat se vylkodlakem ale jen upirem a tady v recenzi ctu ze to lze. Dokaze mi nekdo odpovedet? Uz se nekdo z vas stal vlkodlakem ve Skyrimu? Predem diky za odpoved
-
-
a ked si vlkodlak tak nemozes byt upir a mas aj imunitu voci upirom ked si vlkodlak :) - ale spanok ti neda bonus do ucenia schopnosti :(
-
Upír nevím ale vlkodlakem se mužeš stát v Bílím Prusmiku jak je ta převracena loď splň úkoly a zjistíš že ten klan co tam je (nevím jak se jmenujou) jsou vlkodlaci a nabídnou ti to.
-
ja som sa stal vlkodlakom len preto, aby som dokoncil quest. Potom je mozne premenit sa na vlkodlaka raz za den, premena sa spusta rovnako ako draci rev. Nejak velmi to ale nevyuzivam
-
pripoj se ke frakci companions ve Whiterunu
-
-
a dal? Takze lze se stat vlkodlakem? *4*
-
-
-
Zdravím, mám sestavu, která by hru utáhla i na ultra, ale přesto se mi pravidelně škubne obraz i když hraju na úplně nejmenší detaily. Resp. hra mi jede úplně krásně plynule, jenže každejch 10-20 vteřin se na chvilku sníží FPS... Nevíte co s tim, nebo čím to je?
Děkuju předem za rady. -
-
Mal som podobny problem a zistil som pri nom, ze mi hra sla len na jednom jadre. Po tom co som cez spravcu uloh pridal dalsie mi to uz nerobi.
-
nevim jakou mas GK ale zjisti si 2 veci...jestli mas v nastaveni zaskrtle policko s FSAA to pomaha hodne a jestli nemas napriklad v catalystech (ATI karty) nastavene vynuceni vyhlazovani - pokud ano tak tam vrat mopznost, kdy si to ten program ridi podle sebe
-
Vsadím se, že ti ve Widlách běží na pozadí nějakej bordel, kterej ti žere procesor nebo paměť. Odviruj si to a pozakazuj hovadiny po spuštění přes msconfig.
-
-
přesně tak
-
-
Zdravím, patrně půjde o nahrávání při přechodu z jedné buňky do druhé - to je bohužel relikt ještě z dob Morrowindu, ale zase hodně usnadňuje práci s editorem. Jinak zkus na Skyrimnexus.com nějaké finty, jak zvýšit výkon hry.
-
-
Podívám se, ale nejsem si jistej jestli to je tím....koukal jsem se na gameplay a u nikoho jiného to nevidím...
-
-
Ťažko radiť, nepoznáme tvoju zostavu/drivery atď.
Ja by som začal preinštalovaním hry, potom driverov grafickej karty. Samozrejme treba sa ubezpečiť, že na pozadí beží nejaká aplikácia, ktorá skyrimu "kradne" výkon počítača. Ďalšou vecou by bolo monitorovanie teploty cpu a gpu, či sa neprehrievajú.
Inak sú fps dropy v skyrime celkom bežné podľa počtu ľudí, čo sa na to sťažuje. Treba počkať na patch alebo mod. -
no ja jsem mel donedavna problem s chladenim u grafik karty hra sla plynule treba 20 minut pak 10 vterin sekani a pak zas normalne
a u lepších her jako la noire to slo dobre minutu a pak sekani a jestli ma skyrim naroky jako la noire tak to tim byt muze -
http://www.youtube.com/watch?v=KUqW3AViReI
mal som presne tento isty problem...no staci sa drzat navodu...dole pod videom mas link stiahni,rozbal,skopiruj do hry a vsetko funguje ako ma *4* -
-
Nepomohlo...
-
-
ked si spustil hru..vyhodilo ti na lavej strane v hornom rohu ze tam ams ten patch?? ak nie tak potom bude chyba inde...mne tam po zapnuti hry nahodi ze mam patch 0.3 a ide mi to
-
-
-
-
-
-
Mám nahráno něco kolem 30ti hodin. Už jsem zkrotil ty barbary a obnovil mír.Teď mě čekají ještě desítky vedlejších questů a příběhové questy. *8*
-
-
Ja som sa naopak pridal k Stormcloaks xD
-
-
velka, ale VELKA skoda, ze tohle nema aspon kooperaci. jako mmorpg s takovou grafikou a presne takovym systemem boje - to by byla totalni revoluce. snad se jednou takoveho mmorpg dockame, kde nebude stacit jen klikat na cil...
-
Koho chléb jíš toho písěn zpívej.