Přejít na výpis diskuzí
The Elder Scrolls V: Skyrim - recenze
16.11.2011 | Lukáš Grygar
1144 příspěvků
-
opět desítkový Grygar !!
-
-
CoD 7/10
Skyrim 10/10
Přijde ti to nespravedlivé? Mně tedy ne. Akorát mě mrzí, že L.A. Noire nedostalo desítku, protože to je taky výsměch od CoD.
-
-
Skyrim jsem sice nehrál (bohužel mám starší pc a nechci si kazit chuť hrou při 10 fps) ale pročetl jsem si tu 3 stránky příspěvků a divím se, jak tu někteří nesouhlasí se známkou 10. Co jsem četl recenze, tak Skyrim si ji naprosto zaslouží. CoD MW 3 dostal na hrej.cz 10/10. TO je plivnutí do tváře všem hráčům. Tato recenze si hodnocení 10 obhájila.
-
-
to je věc názoru jsou lidé pro něž je CoD lepší hrou než skyrim a fakt že dostává skoro stejně dobré známky jako zmíněné RPG taky o něčem svědčí. Tím neříkám že je skyrim špatná hra.
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=xCjL17CY14M Něco příjemnýho do ucha? *5*
-
-
Lehce off topic
-
-
Silně off-topic. Ale když už jsme v tom: DEMENCE!
Jako sry, ale pokud je někdo schopný míchat pátý přes deváty, věřit v blbosti typu chemtrails?!, iluminaty?!, strasit s NWO, (zjevnou, predevsim emocialni) manipulaci varovat pred manipulaci (hehehe) a v diskuzi se hadat o neskutecnejch kravinach - to vlakno o rakovine je napr. vyzivny, tak si zaslouzi poslouchat tenhle odpad..
Nejvic me fascinuje jak rvou ze jsou ostatni ovce, navzdory faktu, ze oni sami jsou zjevne zaslepeny radoby-alternative-stado. Ale az jich bude dost a stane se z nich mainstream, tak je to prestane bavit.. :) -
-
to je klasika, ja som postrehol napríklad jedno pravidlo ohladne zástancov konšpirácií - označujú iných ako ovce, robia to radi a robia to často. Majú radi pocit, že vedia niečo viac ako ostatní čo ich akosi uspokojuje, tak teda nech si to užijú ... možno je to ich jediná radosť.
-
-
V tomto případě to lze prominout ;o)
-
-
sry, ja som to nahlásil a dúfam, že podobné hovadiny sa tu už nebudú objavovať.
-
No tak jsem jim to tam alespoň dislikenul. *1*
-
-
-
-
Povedená recenze. S Lukášem ve všem souhlasím. Ta umělá inteligence tam není zas tak špatná, pár chyb tam je, ale většina těchto chyb je k pousmání. Skyrim má podle mě dost velikou šanci na hru roku.
-
souhlas s 10kou. ta hra nema slabe misto. snad jen ovladani na klavesnici mi nesedlo a vubec poprve hraju na gamepadu nejake rpg. plynuly pohyb na packach k nezaplaceni. trochu me na zacatku zaskocil framerate, kdyz mi na HD 5850 Xtreme hra pri vjezdu do mesta na uplnem zacatku sla pod 20fps a to sem nemel max nastaveni. to bylo ale poprve a naposled kdy sem mel nejaky technicky problem.
-
Dnes číselná hodnocení hry hodně přeceňují. Skyrim je na 9/10 a takové CoD u mě 5-6/10. Uznávám, že je s tím potřeba něco dělat, ale to je třeba alespoň v celé republice. Nebylo by dobré zrovna u téhle hry začít s mírněním hodnocení, když těsně před ní dostávalo CoD devítky jak na běžícím pásu. To by Skyrim zbytečně degradovalo. Chtělo by to udělat mezník a vyhlásit, že počínaje třeba rokem 2012 budou čísla střízlivější a hráči by už věděli.
-
-
jo jasny :D..
lidi si neradi zvykaj na novy veci..
Btw ktery jiny hry by si to za poslednich par let zaslouzily? Zrovna skyrim je na tu 10 jak vysitej.. Kdo hral, chape -
-
S tim souhlasím. Taky se od toho nemůžu odtrhnout. Myslel jsem, že nejdříve dohraju L.A. Noire, ale Skyrim mne prostě ne a ne pustit. Pro mne jednoznačně hra roku... A říkám, když CoD 7/10, tak Skyrim i jedenáctku obhájil...
-
-
-
Mě se to též nelíbí...
-
Otazka, co je lepsi/horsi Skyrim od Morrowindu ? Grafiku nechajme bokom.
-
-
zalezi co chces. skyrim je celkove jednodussi. to muze hodne lidem vyhovovat. je to skvela hra, ale JA vybrat si na pusty ostrov jen jednu, tak pro me rozhodne morrowind.
-
-
Bug Mise aneb nemožnost pokračování v hlavní línii příběhu?
Hlavní Quest: Krysa zahnaná do kouta
1. Promluv si s Brynjolfem (splněno)
2. Prohledej krysí díru a najdi Esbernovu skrýš (splněno)
3. Najdi Esberna v Krysí díře (problém)
4. Promluv si s Esbernem (nesplněno)
U subquestu 3 je problém, že když Esberna najdu, tak se automaticky nesplní quest!
Jakmile najdu Esberna, promluvím si s ním a zde je nejspíš dramatická chyba hry.
Esbern mluví, ale nejde nic slyšet, titulky se promítají ani né na půl vteřiny a když si krásně pokecáme, tak se mylně splní subquest "Najdi Esberna v krysí díře" a hra po mě vyžaduje, abych si s ním promluvil, což jsem už udělal. Esbern se dál zavře v té svojí kopce a nic se neděje. Jedná se o quest hlavní příběhové línii, tak bych prosil o pomoc. -
-
Mě se to povedlo jednoduše. Počkal jsem hodinu (ingame času, počkat jakože když se zmáčkne T), vylezl jsem z té lokality ven, počkal jsem hodinu, vlezl jsem zpátky, on otevřel.
-
Na strankach z videa to stahnout nejde- autor udelal soubor neviditelny pro verejnost- nebo tak neco. Neví nekdo odkud jinud se da stahnout *9*
-
Opravdu se nic nedeje? Je trochu mimo a otevirani dveri mu trva asi pul minuty. Mezitim rika jen kraticke vetu,ktere lze snadno prehlednout/preslechnout . Takze rada zni-promluv s nim,pockej chvili nez otevre zasekle dvere a pak vejdi
-
-
Nechal jsem celou noc zapnuty PC aby tam moje postava stala pred tema dverma a opravdu se nic nedeje.. Muze tento bug zpusobovat nainstalovana cestina?
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=_4fZrCx-vLg
Na videu je návod a v popisu pod videem je na megauloadu ke stažení fix. Funguje vyzkoušeno (s češtinou). -
-
Stazeny to uz mam, ale v The Elders Scrolls V Skyrim/Data zadnou slozku Sound nemam.
-
-
HELE .. STACI DO TE SLOZKY DATA VYTVORIT PODLE VIDEA SLOZKU SOUND A DO NI TO ZKOPIRUJ .. taky sem to tak udelal a jede to .) hodne stesti pri hrani
-
-
Na strankach z videa to stahnout nejde- autor udelal soubor neviditelny pro verejnost- nebo tak neco.. Neví nekdo odkud jinud se da stahnout *9*
-
Naprosto perfektní, opravdu to funguje.
Děkuju moc *14*
-
-
mam cestinu a problem tam nebyl
-
-
-
-
No tak jo, dáme tam těch 10.
Teď jsem trochu běhal kolem a bylo to v pohodičce... hra mi jede krásně na Lenovo Ideapadu Y570. Trochu jsem si pohrál s nastavením a mám 40-60 FPS. -
-
Jo, ta optimalizace je celkem parádní. Hraju vlastně na Ultra, ale spíš je to takový "Customized High" a jede to plynule na víc než 2 roky staré sestavě. Což je od Bethesdy celkem šlechetné. Jen je podezřivám, že technologicky se ten engine od Oblivionu pořád moc nepohnul.
Ještě dodnes se nezbavili rozplizlých textur při pohledech do dálky. :/
-