Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Anal.S
    Hra je to i přes ty chyby úžasná. Začátek mě trochu zklamal a zprvu jsem si myslel že to bude jen špatný port co nemá moc společného se starými TES, ale během pár hodin se z toho vyklubala úžasná hra.

Jinak problémy se stabilitou nemám a to hraju cracklou verzi. Spíš je mému procesoru čas od času takové teplo, že si musí dát nachvilku oraz, resp. restartuje celou sestavu. *14*
  • 2lugal -o cem to mluvis? Vubec nenavazujes na muj prispevek a placas nesmysly mimo misu. Chci slyset ty jine RPG s mnohem vypracovanejsim bojovym systemem. Na to jsem se ptal.
    • Kde si sa na niečo pýtal? V príspevku, na ktorý som reagoval? Hm, to asi nie. A že nenadväzujem na tvoj príspevok? Tak to sa mýliš, nadväzujem práve na to tvoje "povídej, prehánej." Asi nechápeš prečo... no to bude tým, že si mount and blade nehral a na môj príspevok si reagoval aj keď nemáš ani najmenšie tušenie, o čom hovoríš. Ty jeden "nezmysly mimo misu"...

No čo, ešte, že to máme plnú diskuziu ľudí, čo hrali jediné rpg za život - a hneď je to najlepšie rpg ever. No, ale veď zmysel to dáva, takže np. *2*
  • Zdravím,
    lidi je možné během hraní změnit postavě nějakým způsobem vzhled(vlasy, vousy, ...) nebo jen na začátku?
    • Přes příkaz.
      Viz, -> http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Console_Commands_(Skyrim)

Je to příkaz "showracemenu".
      Jsou s tím spojeny určíte trable které vyřešíš dalšími příkazy :)
  • A ake jsme si vsiml ze nejvice hra pada kdyz se zrychlene portuji po mape, poradte prosim nekdo co tism padanim ?
    • Snoobi
      znova si stiahni tu cracknutu verziu od razoru :)
      • No to uz me take napadlo ,ale nechci to crackovat kvuli patchum atd
  • POZOR SPOILER!!!

!!! Prosim kdo by pak skuhral ze se dozvedel neco co nechtel prestane cist ted!

Prosím chci se zeptat, zabil jsem Alduina v tý řiši pro mrtvé hrdiny a žádný další Q nemam,nedostanu,nenajdu...to je jako konec hlavni pribehovy linie?
    • RickyMatew
      Ano.
      • AAA *8* *8* *8* *9* *13* *13* No to je teda...hodne kratky...jel jsem jen hlavni pribeh a trvalo mi to tak jako BF3 ... co bych krome pridavani se do ruchych particek měl delat? :)
        • Já se bavím určitě dýl než u BF 3 a to sem ještě na hlavní quest nesáhl :)
        • Hairy_Ass
          To je čistě tvoje volba, že si jel jen hlavní dějovou linii, když bys dělal questy pro různé zájmové skupiny a plnil náhodné úkoly, tak ti to rozhodně krátký nepřijde. *3*
          • Jazz
            To je tak dojemný... Hned bych si tu sračku nezahrál.
            • Proc si nejdes trapcit nekam do diskuze o BF3 ,kdyz te tak moc ty rpg hry nebavi?
  • Moje hraní

http://www.youtube.com/watch?v=p-J_btTXHBY
  • Chcel by som sa opytat ci sa nedaju nejako upravit statistiky zbrani- konkretne zvacsit damage napriklad oceloveho meca.. jediny dovod preco to chcem spravit je ten, ze najsilnejsie zbrane v hre (daedric) vyzeraju otrasne.. je to nejako mozne urobit? cez console, alebo nejaky program..
    • rhomola
      Tak to doufam, nepude ani v žádným módu, aby ocelovej meč byl lepší daedrického či elfího, skleněného, kostěného, nebo dračího, očího či trpasličího. Ocelovej je prostě druhej nejhorší po železnym a i moderská komunita to zaplaťbůh ctií a ctila. Takže se nejspíš nedočkáš :D
      • Hairy_Ass
        Ale existují mody, kde třeba daedrické zbraně a brnění měli vzhled třeba ebonových, atd. Jinak jsem docela koukal, že když si vyrobím a upravím plátové ocelové brnění na max, tak je na tom stejně jako třeba orčí brnění na max. To je docela divný, takže to vypadá, že orčí a trpasličí brnění rovnou přeskočím a vyrobím si až ebonitové brnění, jen musím někde schrastit dostatek ebonitového ingotu. *4*
        • MrSanta
          To je side pravda, ale orčí brňko se mi jednoznačně líbí nejvíc, takže v něm hopsám stále a plátovku jsem si jenom vyzkoušel a obratem prodal. Co jsem se díval na YT tak z high-end zbrojí se mi líbí nejvíc to těžké dračí, ale do toho mám ještě daleko.
          Daedrické se mi, už tradičně, nelíbí. Ebony vypadá docela k světu. Uvidím jaké bude mít statistiky. Když to nebude nějaký výrazný skok, tak zůstanu v orčím až do toho dračího.
          • Ja jsem chodil v steel plate a dalsi krok bylo rovnou dragon. Samozrejme v Legendary verzi. Ted uz jen mit dost velkej enchatment - nechci si zbroj pokazit nejakym slabym buffem.
            • MrSanta
              Teď jsem si udělal radost a na to prastarou nordskou sekyrku sem si hodil fire damage 20 bodíků a do rukavic fortify two-handed 23 %. Frost Troll lehnul na 4 rány a to jsem mu ještě jednu ubalil soul trapovací sekyrkou *1*
        • alebo, obycajny weapon skin by sa hodil..
        • presne nejaky takyto mod hladam, mas aj link? alebo si o tom len niekde cital?
          • Hairy_Ass
            Ehm, zapomněl jsem dodat, že takové mody jsou pro Oblivion - na Skyrim si budeš muset ještě počkat, ale můžeš zkusit štěstí na Skyrimnexus.cz
            • vdaka
      • no jo, je som to chcel zmenit cisto koli tomu vzhladu, samozrejme ze by som damage prisposobil zbrani ktoru mam, ale sa mi nepaci... no ale ked to zatial nie je mozne, tak nic potom :)
  • po přečtení recenze z konkurečnních zdrojů je tato nejhorší po všech stránkách. Games.tiscali se už mnoho mnoho měsíců ocitaní v hluboké stagnaci. čím to je?

samo sebou, fandové zde našli svých 10z10 a střízlivý člověk se tu dozvý 50%info, co jinda.

p.s. jasně, troll
  • Přijde mi, že tady moc lidí nedokáže pochopit krásu ryzího válečníka bojujícího ocelí, kterej už jenom z principu pohrdá magií a podobnejma teploušovinama. Ve hře, kde nabojuješ desítky hodin musí fungovat soubojoový systém. Ve Skyrimu nefunguje - mág s palcátem prorazí můj kryt obouručního meče - kde má tohle logiku - mág klasicky slabí charakter,který využívá hlavně magii na mě zaútočí palcátem, který by neměl ani unést a MĚ, velkému barbarovi ze severu prorazí kryt mého meče...
    • smejki
      to ale vycházíš pouze z paradigmatického vnímání žánru. To, že kdysi byli mágové slabí, neznamená, že to bylo dobře, nebo že je to jediný správný přístup ke gamedesignu rpgček. To je podobný, jako se u "dámy" vztekat, že tam není šachový kůň. Prostě jiná pravidla v rámci stejné kategorie her. Ber nebo nech být.
      • Cahir
        Nemyslím, že má někdo problém s povoláním Battlemage. Ale od pradávna tomu bylo tak, že ač ovládal oboje, ani jedním nevládl tak dobře jako specializovaná povolání - nekouzlí tak dobře jako mág a nebojuje tak dobře jako bojovník (a přiznejme si, žetenhle princip je docela dobrý simulátor reality). Jenže zdá se mi, že v TES se kombinování povolání oproti specializaci docela protěžuje. Nic z toho by nemuselo být , kdyby byl soubojový systém (a teď mluvím čistě o bojových mechanikách) trochu promakanější. Takhle do sebe prostě třískáte, kdežto pán čáromeč si k tomu přidá i nějaké to kouzlo . Tobě se jako čistě bojovému povolání žádné hlubší možnosti neotevřou. Pokud to byl záměr a tvůrci mají takovouto představu Battlemaga, pak to repsketuju - je to jejich univerzum. Já se ale obávám, že jde spíš o nepřímý důsledek těžkopádného a málo variabilního bojového systému.
    • Nic proti, ale trosku se seznamte se svetem do ktereho spada hra kterou hrajete nez zacnete neco kritizovat.

Battlemages focus on combat using both magic (spell), blunt and blade weapons. Thus, they are very similar to a spellsword.

More nimble and athletic than the sorcerer, and better suited for spell-casting than the knight, the attacks of a Spellsword are unpredictable. Spellswords are great students of combat and magic, serving as warrior-mages, dedicating their lives to learning both the art of war and the ethereal ways of power.

Spellswords are adept at all types of weapons and armor utilization, and are extremely versatile in combat situations.
      • Napadlo mě to. V tom případě, ikdyž je to celkem pěkná hra, mi ale přijdou některé mechanismy hry troch unelogické a přemrštěně namíchané. Jsem prostě zvyklí na jiný druh her. Ale co, sto lidí sto chutí.
    • rhomola
      Asi máš málo zkušností, nebo to jen neumíš. Já od pátku ;) hraju norda s palcátem, štítem, heavy armorem a kovařinou (nic jiného nepoužívám a nezlepšuju) a nemám sebemenší problém. Soubojovej systém mi vyhovuje, v rámci historie série TES je momentálně nejlepší prostě super. To že tě sejme mág palcátem je klidně možný, když se může naboosterovat na chvilku lektvárkem, kterej mu zvedne jednoruční zbraně. I kdyř je to NPC neni důvod předpokládat, že by něco takovýho neuměl. Navíc palcáty na vyšších percích uměj ignorovat zbroj i krytí nepřítele, takže asi tak ;)
      • Hraju taky Norda, jedu těžký brnění, kovařinu, ale obouruční meče. Líbí se mi jak se snim napřáhne - úplně cejtim tu hroznou pecku co by dal *1*
      • Obtížnost jsem nerozebíral, na nejvyšší nemám žádny problém a hra mi přijde trochu lehká.
        Přesně jak říkal Cahir, jde mi spíš o pocit z boje. Pokud se ten mág takhle naboostil a zahrál to jako mág bojový,proč ne, jenomže on to tak nezahrál xd žádné takové lektvary neměl u sebe ani jeden z nich. Proč by měl mít palcát schopnost prorazit kryt obouručního meče?O-O
    • Tohle byl příspěvek na vlákno cahira - přímo reagovat už nešlo, tak jsem zkusil vypsat vlákno a poté zapsat příspěvek.. taky evidentně nefunguje.
  • Som jediny koho bije do oci ake "hlupe" su questy? *9*

*SPOILER*

Joinnem companionov a hned v druhej misii sa dozviem ze su to vlastne vlkodlaci. Poviem si: "ok, s odhalenim mohli trochu pockat nech si vytvorim nejaky vztah k postavam aby som ho potom mohol prehodnotit... Ale co, uvidime, aj ja sa asi stanem vlkodlakom, ale asi az neskor ked len ti najlepsi su." A bam, tretia misia a som vlkodlak. Ziadne prekvapenie sa nekonalo, proste mi to bolo naservirovane *9* Nehovoriac o tom ze guilda koncila pri osmom queste, proste 8 questov a hotovo, bol som majster vsetkych nabusenych hrdinov severu.

Taktiez Dark Brotherhood, v Oblivione bola polka questov pre DB velmi zazivna, typ "zhod nanho jeleniu hlavu aby to vyzeralo ako nahoda", "vlez si do debnicky aby ta odniesli na lod", "zabi vsetkych 4 hosti na party tym ze ich rozhadas tak aby sa pozabijali navzajom" atd. tu proste chyba. Bol tu asi jeden zaujimavy moment ked som otravil cisara tym ze som mu uvaril veceru, ale to je tak vsetko. Ostatne misie su len obycajne "Chod, pockaj kym zaspia/kym sa dostanu na to kyzene miesto a zabi ich".

Aj ked Oblivion tiez nebola ziadna slava tak myslim ze pred Skyrimom ma znacny naskok... Ale inak mam na hre nahranych nejakych 40 hodin a velmi si ju pochvalujem, grafika je ok, na inventar sa da zvyknut, inak je to plnohodnotny TES a to som ja vzdy zral. *1*
    • Ale netreba zufat, verim ze modderska komunita z hry vytiahne maximum, oblivion som si poriadne uzil az s desiatkami modov a najviacm a bavili fanusikovske questy, aj ked nenadabovane - o to boli premyslenejsie a zabavnejsie. To je na TES super, ze hra po vydani zije dalej *4*
    • Mechwarrior_bw
      súhlas, končím za Thieves guild a takto sklamaný som nebol už dĺho ... nerozumiem ako mohol dať fanúšik hry Thief tejto hre 10z10 ale to je jedno. Pravdupovediac strácam motiváciu to hrať ... inak máš pravdu s tými questami v tes4, tie o ktorých píšeš boli výborné, škoda že takých nebola väčšina.
    • U Companion je to opravdu zlé s questy... během nich jsem si ani nestihnul zapamatovat jména ani těch pár vlkodlaků. Taky v Mage guild se mě zdá že to šlo nějak hopem. Po 60 hodinách sem nenarazil ani na jednu vtipnou věc, co vtipnou, dokonce ani na něco překvapivýho. Možná to je jen tím, že sem si nedávno zas zahrál Shivering Isles, každopádně zatím je to pro mě největší mínus skyrimu.
    • Je to můj první TES, protože mě fantasy nikdy nebralo, ale tomuhle sem nějak nemoh odolat a musim říct, že tohle taky pozoruju. Ovšem mnohem horší mi přišla tak questová linka z Zloděje. Těch questů maj spoustu, ale kolikrát takový nudny fetch questy, že by člověk plakal. Udělal sem za ně zatim asi 15 questů a je to celý dlouhy WTF. Jinak mě hra baví, ale nějak sem tě "frakcím" na chuť nepřišel...
      • je fakt, že skyrim je v questech o dost svižnější než třeba oblivion. Třeba u cechu zlodějů pro někoho byla otrava v oblivionu nakrást určitý obnost peněz aby mohl postoupit k dalšímu úkolu, apod. ale zato si to člověk pořádně užil a hlavně zapamatoval. Předpokládám, že ve skyrimu je nasazeno svižnější tempo na úkor většího počtu questů.
      • Co je pro jedny záporem je pro druhé kladem. V Areně nebo Dagerfallu snad ani nikdo příběhové questy neplnil a zbytek byl dokolečka náhodně generovaný...jenže tahle hra o tom nikdy nebyla. Ta byla o obrovkém otevřené světě,, kde člověk není svázán koridorem jako v Draon age nebo levelem jako v Gothicu...
        • Ale musis uznat ze od doby daggerfallu uz vela vody pretieklo, a morrowind & oblivion sa dokazali pochlapit velmi kreativnymi questami.
    • no tak sa len musim zasmiat na tebe :D ty si taky debo ze to ani nieje mozne ... skus hru aj trochu hrat a uvidis ze tam nieje 8 questov .... dalej som tvoj vylev radsej ani necital ....
      • Mas svatu pravdu, som proste mamlas. Je ich 7:
        Take Up Arms - ziadny vlkodlaci len nejaky typkovia v pevnosti
        Proving Honor - ides s tym jednym z nich do dungu a on sa zmeni na vlkodlaka
        Purity of Revenge - tvoja zmena na vlkodlaka
        The Silver Hand - zabijanie Silver Hand po tom ako si si pobehal ako vlkodlak
        Blood's Honor - Quest od toho ich majstra na zabitie carodejnic
        Purity Of Revenge - pokracovanie v zabijani Silver Hand
        Glory of the Dead - Odcursovanie ich majstra

Nehovor mi prosim ze som "debo" ked mam vlastne pravdu. Nabuduce skus poskytnut nejaky argument.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit