Přejít na výpis diskuzí
The Elder Scrolls V: Skyrim - recenze
16.11.2011 | Lukáš Grygar
1144 příspěvků
-
Hra je po deusu druhou nej hrou roku.Jediné co mně vadí je inventář.Ale jinak pohádka .
-
Hra dekady!
-
Uvidim. Je fakt, ze hra, kterou hraji po nocich pul roku, pac chodim ve dne i do prace, se mi nejak prici. Zvlast kdyz jsem hrac, ktery vymeta kazdy roh a musi mit splnene skoro vse. Taky nemam jistotu, ze si budu pamatovat vubec o co tam ve kterem meste u ktereho npc bezi, kdyz od toho na dva tydny odejdu - asi stejny duvody, proc jsem nehral Dragons Age 1. Stejne tak popravde nevim, zda mi to vubec neco rekne, kdyz jsem Elder Scrolls nikdy nehral a ten svet popravde vubec neznam a cist mega virtualnih knich se mi nechce, protoze uz tak mam rozectene tri normalni. Ale lakave to je hodne. Ach jo... *7*
-
-
zkus si zahrat puvodni dily serie a brzy se do toho dostanes :)
-
-
Osobne by som dal 10 hre, ktora pride s niecim novym, inovativnym, co som v tejto hre zatial markantne nepostrehol. Najviac mi asi chybaju prepracovanejsie suboje, mozno viac zapracovat fyziku. Zasa nevravim, ze by to mal byt Mortal Kombat, ci Prince, ale taky Mount&Blade uz bol v tomto smere na lepsej ceste k vacsej zabave. Grafika aj ked stale nadherna (hlavne vyhlady) uz predsa ma svoje roky. Za spracovanie inventaru by som body isto strhol!!!. Co sa tyka Questov, klasika,ci sa mi to iba zda? Kedze je to konzolovka, tych par bodov ku celkovemu skore by za hi-res textury a vylepsenia mali dostat modderi. Ale celkovo bude tato hra casom, zrejme, patrit k tomu lepsiemu, co tohto roku vyslo. Skoda, ze herna scena uz dlhsiu dobu dost stagnuje. *13*
-
I z prispevku v teto diskuzi vypliva, ze nadpolovicni vetsina hracu se znamkou 10 vicemene souhlasi (i kdyz by se to na zaklade usilovneho snazeni jednoho trola nemuselo tak jevit :) )
Ja bych po delsim hrani sel s hodnocenim nahoru (na 9), protoze podobny poctivy pristup k hracum uz skoro zadni vyvojari nepraktikuji (viz: DA2 odes.ane dungeony, Portal 2 za par hodin dohrano, atd.. )
Kdyby recenzi psal Dan, mozna by ta skepse byl druhy extrem ... A ted je otazka jestli pozitivni pristup neni (i v zajmu nas hracu) preci jen vhjodnejsi? Diky tomu da vyborny hre sanci treba i clovek, ktereho podobny zanr nezajima, a muze se skvele bavit...
Poslat vsechno do s.acek je jednoduchy a Lukas negativa korektne zminuje.
Jen bych do recenze asi nedaval tu sebekritiku, mne se oblivion libil, po pridani OOO a immersive interface (a jeste asi 3 modu) to hra na deset klidne byla (a je)...
(Se skyrimem si rovnou koupite i novy dil thiefa *4* a ted jen jestli se tam nekde neukryva i system shock *1* ) -
-
súhlas vo všetkom, naozaj dobre napísané...
čo sa týka thiefa, tak odporúčam do Oblivion stiahnut Thieves Arsenal, pridáva prakticky všetku výbavu ktorú mal Garrett v T1-3 a zlepšuje reakcie AI. -
pěkně napsáno
-
-
s tim OOO u oblivionu samozrejme souhlas... pak tomu klidne 10 taky dam... bez nej ale nedohrano, protoze nebavilo....
-
-
-
Hodilo by se při této příležitosti připomenout ono památné věštecké video, dle nějž se asi zařídila většina populace...:)
http://www.youtube.com/watch?v=c9eGtyqz4gY -
-
šweet *15*
-
už ji umim naspaměť ;)
-
Hehe málem jsem spadl ze židle :)
-
-
Chci říct že tato hra nemá chyby (až na vedlejší bugy). Malé nároky, dobrá grafika, skvělí příběh a skvělá hratelnost. Všem vřele doporučuji. :)
-
"Karle"... Ty tu napíšeš něco, co tu nemá žádný smysl ani důvod být a aby to vypadalo víc pravdivě, napíšeš pod TO znova TO samé? Jak někdo s tak nízkým IQ může být vůbec schopen napsat příspěvek? Nechápu... Kupuju Skyrim, zaslouží si to.
-
ja to zatim beru Jako Thiefa IV. *4* TES V. to bude, az si to dam podruhe za maga *1*
-
-
:) ja som bral ako Thief IV už Oblivion, niekedy som sa na pár sekúnd pristihol, že neviem ktorú hru vlastne hrám. Takže u mňa je Skyrim už Thief V :)
-
-
Parim to celkem intenzivne od minuleho patku co to vyslo a jako jo, s tou desitkou bych vyjimecne i souhlasil :D Ja bych dal 9,5 (protoze je vzdycky prostor pro zlepseni) ale je to poctiva parba na ktere si nekdo dal zalezet a je to na tom sakra poznat.