Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 0? a za čo? ak všetko spravia tak kludne moze byť 10/10
  • tak to určitě
  • star citizen je vyvoji par let, koukni jak dlouho trvaly gtačka nebo podobny jiny velky hry, ignorante
  • "kdyz je TU typek co má v 75% chybu uz v nadpisu."
  • ááá volejnik nedostal zaplaceno, to vis, to nejsou ty shitky od ubi ea atd, kterejm dá 9-10/10 a je to vsechno super. Pro mě je tenhle pán nejhorší z celý redakce a to je co rict, kdyz je to typek co má v 75% chybu uz v nadpisu.
  • Jinými slovy, ovládání nereaguje a kamera je blbá, ale to měly už předchozí hry, takže je to vlastně v pořádku, možná i klad. Ty máš opravdu zajímavé uvažování. S takovou logikou bychom mohli novému Doomovi prominout nemožnost vertikálního míření a Tomb Raider by se mohl vrátit k tankovému ovládání.
  • Zatim odehrano dve hodiny a za me 10/10
  • ID: Nadavajici zoufale luze ze 4. cenove davam jen minuska, protoze diskuze je zbytecna. Pa *5* Po leceni to zkus znovu a lepe.
  • Díky za odpovědi. Tak tady se v recenzích kritizovala kamera snad u všech Tomb Raiderů a mě se to hrálo v pohodě. Takže věřím že u Last Guardian to nebude tak žhavý.
  • FPS problémy jen když je hodně vegetace, ale nějak mě z hraní nevyrušuje(hraji na klasické PS4). Já ti neřeknu jaké to bylo před patchem(ta kamera), hraji rovnou s ním, ale že by mě to nějak omezovalo? Ano, není to nejlepší kamera, ale zvykneš si :)
  • A co vlastně říkáš na 5/10 od JS na Dishonored 2? Taky souhlasíš? Žádné nadávky, jenom konstatovaní faktu. Jsi jen tupá a dosti omezená ovce, co si dělá názor na základě recenzí, které nejsou pozitivní. Prostě sám sebe omezuješ hlupáku. Na tebe bych mohl použít celou plejádu nadávek, jelikož jsi typická herní existence. Nehrál jsi nic, zajímá tě jen FPS, nějaká špatná kamera a bez jakékoliv znalosti jsi hru rovnou odsoudil. V podstatě tomu nedáš ani šanci a už máš předsudky kvůli maličkostem, které vlastně v globále ani hru nějak neovlivňují. Nezasloužíš si nic jiného než je pohrdání.
  • Ronox
    Kamera po 1.02 nemá takový dojezd a rozhodně doporučuju u ní ještě malinko zvětšit rychlost v nastavení. Propady na Pro nejsou vůbec, na původní PS4 už údajně minimální podle redditu. Jen větší lokace mají ještě trochu problémy při přechodu z jedné do druhé, jinak by se to nemělo stávat už skoro vůbec. Např. Colossus byl na tom podle mého mnohem hůře.
  • Koukam argumenty dosly, tak nastoupily radoby urazky *5* Typicky fanatik, ktery nedokaze ustat psychicky jiny nazor. Zahraju si to az ja budu chtit a ja za plnou cenu nedodelanou hru se spatnym ovladanim a padajicim frameratem ke 20 fps nechci. Velmi kvalitni recenze je napriklad od Jima Sterlinga a ma hodne podobny nazor jako Olejnik. http://www.thejimquisition.com/the-last-guardian-review/
  • když je to pro tebe hra roku, můžeš prosím napsat svojí krátkou recenzi jak je to s těmi patchi, fps a kamerou? Většina tu jen kritizuje a nikdo není schopný říct jestli patche něco řeší. Díky.
  • Prvně si to zahraj, pak mudruj trotle. Nevím, proč diskutuješ o něčem, o čem nic nevíš. Všechny pozitivní recenze jsou k ničemu, jenom Olejník se svou břečkou alias recenzí má pravdu. LOL
    *7* *15*
  • Tak 100 lidi, 100 chuti. Pro nekoho, kdo hre odpusti vse, to muze byt hra roku. Poetiku to urcite ma. ale ostani to tak videt nemusi. Obecne hru dobre hodnoti jen hraci ICO a SOTC a reklamni letaky v podobe Official Playstation magazinu. *5*
  • Njn, ale na konzolích je furt herní sucho, z čehož možná prýští i komplexy a frustrace některých jejich majitelů, zvlášt pokud jde o děti co ještě nemajì v životě o věcech jasno, viz tato diskuse níže
  • Pro mě hra roku, nemůžu se od toho otrhnout. Dle mého nádhera, tu recenzi musel psát snad pod vlivem.
  • Typicka Sony vyhajpovanina. 9 let cekani na naprosty prumer, jako uz tolikrat. Cekam na cenu okolo 400, vic za to nedam. *1*
  • mam takovejch her ze nevim kdy je mam hrat a to dalsi hromadu musim ignorovat protoze na to proste neni cas a hry typu bezim sotva 20fps bych dal na ignore list jako prvni! zivot je kratkej a promrhat ho u smiry nechci *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší