Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

Děkujeme za tvou skvělou radu a posíláme klíčenku.

• uaxpk

MDK je prostě název hry (zkratka Murder Death Kill). Pecka hra, hlavně první díl. 

• iSpirit

spíše to stačíš ty někam od začátku, protože jsi napsal blbost a teď jedeš damage control, jelikož mám dobrou náladu, tak ti projevuji respekt a nekoupu tě v tom a chci v klidu diskutovat.

Hele, já souhlasím ve finále, úplně mě vytáčí pop in v Elden Ring, to je něco šíleného a dost mi to narušovalo imerzi, textury jsou ve finále docela v pohodě, ale některé by šly vylepšit, takže je co vylepšovat. Obecně ten engine je nic moc a aplikovaní nových technologií na starý engine není to, co je ideální. V globále je to ale krásná hra i přes jasné nedostatky, které jsou neoddiskutované. Ve hře jsou nekrásnější lokace v rámci fantasy, co jsem měl možnost vidět, za mě je to vrchol abstraktního fantasy. Leyndell, Azula, Haligtree jsou nádherné lokace včetně grafické stránky a míry detailů, k tomuhle se graficky Nintendo přiblíží tak za 15 let. 

Mám Zeldu rád, Breath of the Wild hráče vrátí svoji hravostí zpět do dětství, člověk se vždy těší, až hru zapne, k tomu hraje fenomenální OST, ale nerozumím, proč bych měl akceptovat grafiku o dvě až tři generace zpět, jen proto, že je to Nintendo. 

• Inquisitor

MDK je MDK

• vonTossis

Jo, ale přece nemusíme vybírat hry jen z konzole. Jsou mnohem hezčí hry z těch let než Last of Us na trojku.  

A ne, snažíš se to svést trošku zavádějícím směrem. Říct to možná u každé druhé hry můžeš, ale jsou hry, které jsou určitým etalonem, a určitě by bylo v možnostech ER se k tomu alespoň přiblížit. Nikdo neříká, že to musí být zrovna graficky ta nejvýznamnější a nejkrásnější hra, má spoustu jiných předností.  Ale ta grafika je prostě o úroveň, o dvě, níže než by mohla být.

• iSpirit

a ve finále máš dvojí metr ty :). 

K těm tvým myšlenkám:

Ano, Elden Ring mohl vypadat lépe jako každá druhá hra.  Tohle jsou obecné věci, co můžeš napsat ve finále u každé hry, dokud nebudou fotorealistické. Zelda mohla vypadat samozřejmě také lépe, je to jen rozhodnutí Nintenda, že takhle bídně bude vypadat. Oni prodávají HW z roku 2012 v roce 2023, Zelda je přímo od N, takže argument, že Zelda by nemohla vypadat lépe, je poměrně úsměvný.  

"Proč zrovna PS3"? 

Akceptoval jsem tvůj časový úsek😉.  2010-2013 je snad éra PS3, ne? 

• lito

Tak uvidíme, jestli se bude opakovat upalovaní všech recenzentů. kteří si odváží dát pod 8/10 jak u BOTW

Už je jedna 6.

Nboys jsou horší než kultisti.

• lito

lol :D zelda mohla vypadat lépe, kdyby Nintendo chtělo. lol

• Derp_1337

MDK? Jaké hry je to akronym?

• Derp_1337

Dík za tip.

• vonTossis

Proč zrovna PS3? 

Ne , nesrovnávám primárně grafiku, ale dvojí metr. A samozřejmě "Zelda nevypadá na zlomkovém hardwaru o moc hůře", je trochu rýpnutí. 

Ale jen trochu, protože mně se Zelda subjektivně líbí, Elden Ring se mi subjektivně  moc nelíbí. Je to dáno i očekáváními. 

Ono s tím, kdo si co obhájí, je to velmi ošemetné.

Zelda si v pohodě svůj vzhled dneska taky obhájí, protože vyšel na Switchi, který už v době vzniku nebyl žádné dělo.

To jsou ta očekávání.

Elden Ring rozhodně mohl vypadat lépe než vypadá, Zelda ani tak moc ne. 

• Ty si nikdy nechcel hrať hru ale jej technický stav ťa odrádzal ?

Ja som hral BotW, oceňujem jej kvality ale v roku 2023 už 30FPS má byť minulosť. Zelda je zrovna hra kde naozaj treba dobre reflexy.

• iSpirit

"Ale já primárně nesrovnávám grafiku těchto her"

"Přičemž Zelda na tom zlomkovém hardwaru ani nevypadá o moc hůře. "

"Samozřejmě porovnávat přímo grafiku Zeldy a Elden Ring nedává žádný smysl."

Chtělo by to koherenci v myšlenkách. Pokud napíšeš, že Zelda nevypadá o moc hůře, tak je to blábol.

Zelda vypadá tak od 10 let hůře, Elden Ring si je schopen obhájit i přes kompromisy v grafice svůj původ vzniku, tak grafika Zeldy směruje přesně k roku 2012. Což není jen subjektivní názor jako tvůj, ale to jsou fakta, protože Switch je výkonově na tom dost podobně jako WiiU, stačí se podívat na srovnání Breath of the Wild na Switchi a Wiiu.

Je pravda, že některé textury by ER potřeboval zlepšit, ale zase jsi naprosto mimo. Podívej se na textury na PS3 v roce 2013.

https://www.youtube.com/watch?v=RkPi2r2NCa0

• vonTossis

Jo, protože běžný hráč hraje v emulátorech. :-) 

• vonTossis

Ale já primárně nesrovnávám grafiku těchto her, ale dvojí metr k určitým specifikům. Mimochodem tohle video jen potvrzuje, že ta hra má mnohdy překrásný design ve velmi průměrném technickém zpracování. Některé textury jsou 2010 - 2013 max. 

Samozřejmě porovnávat přímo grafiku Zeldy a Elden Ring nedává žádný smysl. 

• medveddd

Za mě je koupě hry a její následné "upirátění" morálně ok, pokud je tohle tvůj dotaz.

• iSpirit

jasně, to byla samozřejmě hlavně obrana sama sebe, na druhou stranu, nikdo netvrdí, že má 100% pravdu, ale nějaký body jsou z zamyšlení. Nemůžeš odsoudit myšlenku na základě jen toho, kdo ji vymyslel, ne? To je takové primitvní.

• 0011

Hele já mám pc, Nintendo a Xbox, nějaký fanboyovství je mi víš kde. A po té co jsem si poslechnul jeho esej o tom, jak nejsme kámoši transkomunity protože jsme si koupili Hogwarts Legacy a jak nam už nikdy nemůžou věřit, protože máme radi videohru u mě Sterling skončil, takže sorry, ne.

• radim.zaty

Tak to nehrej. A jestli ti někdo drží pistoli u hlavy a nutí tě hrát jakoukoliv hru, tak dvakrát zakašlej. 

• iSpirit

https://www.youtube.com/watch?v=LOBJGzP4DU8&t=293s

odpudivý je čistě tvůj subjektivní pohled. Za mě je extrémně přitažlivý. Na PS5 jede nativně ve 4K kolem 40FPS s perfektním HDR. Switch v roce 2023 nepodporuje ani HDR, Zelda jede v 720p bez AA, kompletně s kostičkovanýmí stíny s naprosto základními texturami.  Jestli chceš srovnávat grafiku Zeldy a Elden Ring, tak jsi jen troll. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit