-
KLYstyŘ třy NEma CZESTINU A seka sa tat0vem PC proto je to pycovina *5*
-
blablabla napiš si svou recenzi a dej si tomu třeba 10 *7*
-
Koupil sem to na ulozto a teda nic moc...za ru cenu drahy
-
Napodobne,simcity ma prednost...az bude za 300 na steam ujako MP3 na podzim, tak hned beru
-
Hlavne že Cryis dostal 9 a toto 7.....
-
umE czestina/10 mozna y czesczcina/9 taKI Se nemuzu nabazyt
-
Křehká není,to je jasné po první možnosti hrát za hrdinku.
Jak si rambo v jednom díle vytáhl tuším projektil z vrtulníku z tělo anebo co to bylo tak tady to je něco podobného *3* -
Zatím jak se píše v recenzi nic extra ale pobaví.
Bohužel je tam hodně hovadin nad kterýma se asi nikdo nepozastaví a je to klasika podobných her.
Nechápu kde se sebral mistr co mně 2X honil v jeskyni.Asi tam prolez skálou. Letadlo zaseknuté ve skále byla taky bomba :)
No ale když se nebudu ptát tak to potěší. Asi jsem podlehl, ale čekal jsem více. Více logiky a tohle je zatím neustále šílený boj s různýma nástrahama. -
Ale nezapomen ze jsme teprve na zacatku roku myslim ze konkurence bude tvrda :-)
-
Nová doba. "Hra jako film" se stalo standardem. Pod 8 nejdem, Games.cz hipsteří s 7.
-
Je to tak. 10/10
-
Já jsem ohledně toho konce celkem skeptický. Z těch trailerů to vypadá, že se z "křehké" dívenky stane nelítostný zabiják.
-
Jojo, tenhle rok jich vyšlo mraky už.
-
Šťastných deset a šance milion? *8* *1*
-
podle mě byl MP3 skvělá hra. Dál se držel stylu původních Maxů a všechny ty efekty a "filmovost" byli zasazený perfektně. Příběh na poměry dnešních masakrálních stříleček byl také dobrý a Max Payne zase předvedl parádní výkon pesimistického masomlejnku
-
Na PS3 to zas taková sranda neni. Kor když člověk chce hrát multiplayer u her :)
-
Po pár hodinách hodnotím dost pozitivně. Až mě to samotnýho překvapilo...uvidíme co bude dál.
-
Začal bych vám nadávat proč jste tomu dali jen 7, ale vzhledem k tomu že jsem onehdá nadával proč jste něčemu dali 8 tak nenapíšu nic
-
To není jen případ TR.
Všechny hry jsou zjednodušovány.
Kopa těch lidí nadávajících na fórech že je hra moc složitá, že jsou z toho frustrováni a nejedná se o brainless odpočívací aktivitu , ale naopak je třeba zapojit mozek a soustředit se na hru, to nezvedá prodeje... -
mne sa hra zatial paci velmi. viem nechcem spamovat ale ak by niekto z vas chcel letsplay v anglictine. chcem na moj kanal davat iba plosinovky ale prave som zacal aj laru croft nakolko mam seriu tomb raider hrozne rad. channel som zacal iba pred par dnami cize tam nikoho nemam. videa budem davat kazdy den minimalne 2. ak by sa niekto nasiel kto oceni moju pracu budem velmi rad. dakujem. cafte
http://www.youtube.com/vierkavierkovicova