Přejít na výpis diskuzí
Trailer na Star Citizen vás láká na Alfu 2.0 a boje v lodích i pěšmo
4.12.2015 | Aleš Smutný
85 příspěvků
-
Nároky na HW bych řekl, někde mezi krvavýma a drtivýma. *1*
-
Slušný trailer s parádní grafikou. Jen teda.. když dělám trailer, asi bych si zkontroloval, aby měli panáci stíny všude a ne jen v některých scénách :) Celkem by mě zajímalo, jaké budou ve výsledku nároky na hardware. Zatím hravypadá pěkně a živěji než Elite.
-
By si vypustil jeden patch za celou aplhu? Tak to nevím jak daleko by ses s tím programováním dostal. *1*
-
Ono toho jde vypnout celkem dost... Když si ve složce public nebo test (podle toho jestli hraješ na PTU) uděláš soubor "user.cfg" tak tam můžeš dát celkem dost příkazů.
Já teď používám tohle... http://pastebin.com/hxi08QXr zkoušelo se to jestli to pomůže s padáním ve verzi 2.0e ale taky to myslím trošku přidalo na FPS. Je tam pár daších příkazů na hrozně vlezlý efekty, jako chromatická aberace a podobně. -
najmu si Geordi La Forga *1*
-
jedna
-
ha to je dobre, ze jde vypnout ten MB...me to strasne rozciluje uz jen v tech videich natoz, kdyz bych to mel s timhle hrat
-
Moc... Do bety budou moct přejít, jak bude hra funkční a už se bude jen dodělávat obsah a opravovat bugy. Kolik přesně patchů bude ti asi nikdo neřekne, ale počítal bych minimálně jeden za měsíc, možná víc.
-
Kolik by sis predstavoval, ze by byl idealni pocet?
-
2.0 padala ze začátku hodně často... V posledním patchi už to celkem opravili. Není problém hrát hodinu nebo dvě bez pádu.
FPS se řeší v patchi na kterým pracujou teď, tak se snad zlepší... ale na nějaké markantní zlepšení bych to neviděl. Jinak já mám 7970 hraju na 1920*1200 a je to na hranici hratelnosti. Někde mezi 30 - 40 FPS. Je potřeba vypnout některé efekty přes konzolu. r_MotionBlur = 0 celkem dost pomůže.
S joystickem je to problém... Ale obecně pokud je tam nastavené víc jak 1 tak se joysticku na začátku snižuje citlivost a ke konci roste. Taky je potřeba úplně vynulovat deadzóny. -
Kolik těch alf bude, než bude beta? *15*
-
Hrál jsem tuhle hru u kamaráda. Pokud nemáte alespoň 270X tak hru na full HD low moc neužijete. Dále, kamarád má joystick Logitech 3D Extreme Pro a je strašný problém dělat jemné manévry tzv. oversteer. Bohužel, nastavovat nějakou linearitu křivky ani oba nechápeme, jak nastavit správně. Navíc, počítejte s tím, že Alfa je alfa, tak padá docela často cca 15 min.
-
staci rict jeho prezdivku trikrat po sobe a on se tady v diskuzi hned objevi :)
-
Wipe na konci bety s nejvetsi pravdepodobnosti bude. Na druhou stranu, vsechno se neustale meni, takze tvrdit to 100 procent by bylo asi nezodpovedne. Tak ci onak, je lepsi s wipem opravdu pocitat.
-
myslim, ze to bude jedna z tech her, ktera se v podstate kompletni bude uz dlouho hrat v bete nez se ofiko vyda, akorat otazka jestli pak bude nejaky wipe a ceho vseho se bude tykat...zvlast kdyz MMO ma byt provazane i se SQ42, ktera vyjde o odst drive
-
Hmm tak Javelin bude mít strojovnu, takže bych se nedivil, kdyby si musel spouštět ty generátory a všechno přímo ve strojovně.
Taky by mě to zajímalo, jak to u těch větších lodí vyřeší. -
by me zajimalo jakou startovaci sekvenci bude mit takovy Javelin
-
Jak to myslíš?
-
No nevím, trailer nic extra. Zakrývá skutečnost, že jak vás někdo sejme všechny ty nasekané scény a epičnost zmizí.
-
Startovací sekvence časem budou... Ale taky bude možnost spouštět loď automaticky.
Taky bude záležet loď od lodě... každá loď má jiný kokpit a tím pádem i bude mít jiné možnosti co v něm mačkat. Takže luxusní sportovní loď spíš bude mít jednotlačítkový start a armádní bojový stroj startovací sekvenci.