Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tady se zase hojně opakuje takový ten mýtus, že hry Bethesdy by nešly bez modů hrát, že modeři dodělávají za Bethesdu hru atd. To je ale podle mě nesmysl. Jasně, mody jsou super, například Morrowind jde dneska díky nim hrát ve velmi pěkné grafice. U Oblivionu už ale podle mě stačilo k perfektnímu hraní pár modů a Skyrim podle mě už žádné mody nepotřeboval - hrál jsem ho asi 140 hodin prakticky bez modů.

Čili výhodu modů vidím spíš v tom, že umožňují upravit hru podle preferencí různých hráčů (proto je také používám) - ne že by mody nějak "dodělávaly" nehotovou hru.
  • No díky bohu, ještě platit za módy... takový magor nejsem.
  • zas pises uplne od veci, nikto ma sem nenuti pisat, tak preco sem pisem? pretoze chcem.
    to je slobodna vola. nechapem preco chces ludi obmedzovat?? tu spominas severnu koreu a pritom ty chces obmedzovat slobodu ludi. predaj modov na steame iba zvacsuje tvoje moznosti modera. moder sa moze slobodne rozhodnut ci svoj mod chce predavat alebo nie. ked teraz zrusili tuto moznost, zrazu sa rozhodnut nemoze, respektive moze, moze si dat na nexus tlacitko donate a bude extremne rad ked mu raz za mesiac niekto prispeje 10 eur...
  • sa snazis argumentovat niecim uplne od veci...

chybaju peniaze v skolstve? nie je problem nahodou to ze vsetky skoly su statne a teda tam ziadny trhovy system nefunguje? keby boli skoly sukromne, ty ako zakaznik si mozes vybrat kam svoje peniaze das, skoly tym padom sa musia snazit o to aby si ta udrzali a aby mali navrh pred konkurenciou, teda sa musia zlepsovat.

zrovna skolstvo a zdravotnictvo je v srackach, pretoze nefunguje na trhovom systeme.
  • hele cities, sem pařil upirátěný .. Bavilo mě to, tak sem to koupil ... a Original verze na steamu nejde, černá obrazovka.. takže na ně hodit velkej hnědej smradlavej bobek, je to nejlepší co můžeš udělat
  • Veskoslav
    Když tě nikdo nepochválí, tak si ty svoje žblebty aspoň pochválíš sám *4*
  • Jinak nemám nic proti placení lidem za jejich práci, ale musí to být profesionální práce na úrovni s jistými zárukami. Ne mod u kterého doufám, že hru nerozbije. Takže pokud by valve převzalo odpovědnost za kvalitu modů (např. refund) tak s tím nemám problém.
  • o nic jsi neprišel ty hry jsou blbosti
  • Chtěl sem si koupit Cities:Skylines, ale po tomhle kroku na to kašlu. Stejně jako na DLC z EU4 co ještě nemám. Nebudu čekat, kdy valve mody zpoplatní a tím zabije komunitu moderů. Když moje peníze nechtějí, tak aspoň ušetřím. Už mě štvou delší dobu (elektronická licence dražší než krabicová atd.) a tohle je poslední kapka, jsem rád že se odkopali, aspoň ušetřím :)
  • skyrim byl tak špatnej že už to nezachranili ani mody
  • Asharak
    HLavně mě překvapuje jak si chtěli vzít přes 40% i přesto, že mody jsou jediné co jejich hru podle mě pořád nějak prodává a drží hratelnost. Hlavně se co nejmíň nadřít. Už vidím další díl, pokud vyjde, který bude mít prázdnou mapu a DLCčkama se bude dokupovat obsah, který bude vytvářet komunita *15* jakože nezní to špatně, z pohledu Bethesdy přímo pohádkově.
  • Tusil jsem, ze tohle svinstvo do par dnu skonci.
  • Keyz
    Nexus to má skvěle.

Takto to je styl: "Jak si urvat ještě více i když máme hodně"
    Dají moderům možnost vydat to za prachy ale seberou jím většinu.... *15*

Hnus Valve a Bugthesda *11*
    Nemám žádné iluze o tom, že Valve je skvělá firma bez které by PC trh nefungoval. Jasně...Možná by byly horší firma jako EA ale máme zde GOG.

Tomu fandím a ty jdou jiným směrem a snad budou lepší a lepší...To samé na poli modů Nexus. Z Valve (v minulosti skvělé herní studio a inovativní studio) se stala firma která řeší jen to jak si ještě více nahrabat, mít ještě větší monopol a ještě více určovat ostatním co musí aby mohli být na Steamu....
  • Asharak
    Kéž bych to taky uměl, naklikával bych plusy a mínusy napřeskáčku :/ *1*
  • Veskoslav
    Maxíčku, nemám potřebu. A proč bych platil za módy? Vlastně co se divím, bavím se s maxem. IQ bahna. Přečti si pořádně, co jsem psal, pak se ozvi a zeptej se někoho doma, dospělého nejlépe, aby ti to vysvětlil:)

Edit.: Tak jsi ukázal, že umíš naklikat -12 za minutu. Gratuluji, našel jsi měnič IP. Už jsi velikánský klučík.
  • za jeden mod nebo dokopy? btw nezapomen si naklikat
  • Keyzy nemel kravoviny. Editor ke Skyrimu vysel asi dva mesice po vydani hry. S jakym vedomim? on někdo vi co se bude modifikovat dopředu? Co bude ve hre za pripadne chyby? Jen uplnej vylizanec by si to kupoval kvůli tomuhle. Pravda je daleko prostejsi, TES hry jsou proste fajn, proto je lidi kupujou..ze par i*diotu z games to nechape na tom nic nemeni.
  • Veskoslav
    Maxíčku, baví se dospělí, nepleť se sem. A abych uklidnil tvou trolí dušičku, tak pár dollarů už jsem tvůrcům posílal jako poděkování. A slovem pár myslím přesně 30 dollarů.
  • mohli to nechat s tím, že moderovi by šlo alespon 50%, uplne to rušit taky neni dobre rešení
  • kolikrat jsi tlačitko donate využil? vsadim se ze ani jednou

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit