Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to ze to neni akciovka neznamena ze nema sve akcionare *3*
  • Kamil.Zatlouikal
    Pokud má někdo zasviněný PC trojanama a ještě má stejné heslo na Steamu jak na e-mailu, tak dobře mu tak, být Valve bych to vůbec neřešil a naopak bych se mu ještě od srdce vysmál. *1* Teď kvůli takovým hňupům Valve znesnadňuje nákupy lidem bez chytrého telefonu? No to teda krásně vyřešili. *7*
  • Pomerne dobra ochrana je nesdílet cokoliv s nekym dalším, všechno blokovat. Ono když takovej zlodej nevi co vlastne na uctu mate tak je min pravdepodobny ze si da tu praci ho ukrást. jenze dneska se rad každý chlubi svými virtuálními uspechy...pak to tak dopada.
  • Veskoslav
    No zjištění hesla je sice obtížné a složité, ale spousta Trojanů to umí. Takže zasviněné pc, kde by ses přihlašoval, tak by to takový problém nebyl. A spousta lidí má stejné heslo jak na Steam, tak mail:)
  • Kamil.Zatlouikal
    A to je opravdu někdo tak hloupý, že ty údaje někomu dá? *8*
  • Dám ti dragonlore suvenýr, jen potřebuju tvoje údaje od účtu
  • Jojo, Valve je akciovka jako z románu...
  • Kamil.Zatlouikal
    A jak by mi jako mohl někdo odcizit účet? Jako že by někdo uhádl mé 18-místné heslo? *1* Nebo že bych ho někomu dal? *1* *1* Navíc je to chráněno ještě přes email, tak že bych jako někomu dal i přihlašovací údaje na email?? *1* *1* *1* Jako fakt nechápu tvl... *7*
  • stačilo napsat že vubec nevíš
  • Foxtrot_cz
    Jo, to já taky ne :)
    Když dám účet jiné osobě, tak se stane jen to, že se najednou změní IP adresa, ale jestli je to kvůli prodeji účtu, nebo jsem se přestěhoval, to už nikdo neví.
    No, dál bych už jen opakoval, co jsi už napsal ty, takže tak :)
  • To tak dopadá, když lidi si dělají virtuální kamarády.
  • Veskoslav
    To já moc fanoušek společných appek nejsem. Na AGA už mám 7 účtů pro aplikace a občas to dost padá. Battle mám už od zavedení a to bylo mnohem dřív. Do toho ještě SW ToR má zvlášť aplikaci. Ale chápu námitku. Někdy lepší jedna aplikace než milion. Kdyby AGA bylo stabilní jako například od Blizzardu, tak bych nic nenamítal.
  • Veskoslav
    Známý to vyřešil tak, že si koupil nějaký čínský křáp, co ho vyšel na 29 dollarů a tam má tyto aplikace. Nemá v něm ani SIM, nic. Prostě je na něm akorát zapnuté Wi-Fi přes domácí síť a ten telefon slouží pouze jako aplikace na SW ToR, Wildstar, Google a Steam. A jelikož tam běží jenom Wi-fi a zapíná jej pouze tehdy, když potřebuje nějaký kód na ověření, tak telefon vydrží i 5 dní bez nabití. Sice krám navíc, ale přijde mi to jako dobré řešení.
  • Veskoslav
    Děkuji. Asi si budu muset znova přečíst. Ale pořád to nemění nic na faktu, že dokázat krádež při změně emailu je trochu těžší. I když změna přihlašování podle místa to může usnadnit. Takže pokud prodáš účet se změnou emailu, kterou provedeš za přítomnosti 3. osoby, tak není to jak dokázat, že jsi to prodal. V tom vidím největší problém systému Steamu. Neumí zabránit krádeži a ani neumí přímo dokázat prodej daného účtu. Tento problém by se mohl možná vyřešit možností prodeje her přes Steam, kdy by si z toho Steam bral částku, ale tam by byl zase legislativní problém. Osobně se přiznám, že nevím, jak to řešit a už vůbec nevím, jak řešit dokazování urkadení nebo prodání účtu.
  • Spades
    Mě nevadí to, že na WP nedělají appku, to je pochopitelné, ale vadí mi to, že nepoužijou systém TOTP, který je standardizovaný a mohl bych používat na iOS a Androidu Google Authenticator a na WP Microsoft Authenticator. To samé mi vadí u Battle.Net Authenticatoru, musím mít nainstalovanou úplně zbytečnou aplikaci, když bych mohl mít všechny své autentikátory v jednom.
  • Veskoslav
    Máš bezpečnostní kód pro tuto chvíli, který si napíšeš někde bokem;) Je trvalý a spjatý se zařízením. Když ztratíš telefon, tak použiješ tento kód na deaktivaci mobilního zařízení.
  • Draken69CZ
    Takže může něco nepozorovaně vygenerovat a bez vědomí uživatele odeslat někam/někomu.
  • Mobilní autentifikaci nemám a zapínat nechci. Jak se pak dostanu k účtu, když mi někdo ukradne telefon, nebo ho ztratím nebo prostě jakkoliv přijdu o SIMku a číslo? Cpát všechno na mobil je úplně stejná cesta do záhuby.
  • LTM3
    Steam Guard nepoužívá SMS, ale generátor ala Google Authenticator. Takže řešit GSM zabezpečení je trochu mimo.
  • Foxtrot_cz
    Kde? Tady: "You may not sell or charge others for the right to use your Account, or otherwise transfer your Account"
    http://store.steampowered.com/subscriber_agreement

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit