Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Promiň, ale pro vás pět se s tím dělat nebudeme.
  • Neviem presne ako to funguje, ale priznam sa, ze uz niekolkokrat som musel resetnut steam heslo pomocou emailovej adresy, nakolko mi neslo prihlasit sa - raz ma dokonca odpojilo pocas hrania. Po prihlaseni uz klasicka sprava "boli ste to vy?", pricom ale pochybujem, ze niekto z Ciny alebo USA uhadne heslo pozostavajuce z niekolkych slovenskych slov, velkych i malych pismen a cisel. Nastastie mi zatial nikdy nic nezmizlo.
  • Tak at pitomci udelaji ten software i pro windowsovsky telefony...
  • Jack1947
    Jack1947 najdi si to...
  • Jack1947
    Nabýdka, pobýdka
  • Jack1947
    Kde není žalobce, není soudce *3*
  • ty se moc neozyvej, taky bys mel jit sedet za to všechno cos nakradl
  • by mne mrdlo zadavat dvakrat heslo, proste kliknu a hraju. stejne vetšinu her nehraju dvakrát a vetšinu ani nedohraju takže prijit o učet by nebyla žadna tragedie
  • z toho zmatečne napsaneho članku jsem nepochopil, jestli zpomalení na tri dny se tyka i když si na steamu koupim hru. jinak vystopovat by to pochopitelne šlo.
    rešením by bylo zakazat prodej učtu protože je to defakto bazarovy obchod s hrami.
  • mas to tam. Komu by clovek mel verit kdyz uz ne mirkovi dusinovi.
  • Dlouhodobě se zabývám ochranou Steam účtů pošlete mi vaše jméno a heslo a já vám řeknu jaká máte rizika. Posílejte na naprostoferove@nekradu.cz
  • vytvorit novy klic pro originalni majitele a puvodni klic na steamu zabanovat!!!

pokud si hrac koupi kradenou hru a nepujde mu jeho problem nema kupovat od zlodeju a prakticky byt soucasti kradeze!!!

bez poptavky neni nabydka!!!
    okamzite zablokovat vsechny ukradene hry:... koupene jinde nez od oficialnich prodejcu !!! at si to pak kupujici resi pres policii primo z porodejcem!!!!

ale to samorejme nebude protoze ono toto problem neni naopak kdo si koupi kradenou hru na steam tak tim padem dostava steam a rovnou si pak koupi neco od nic takze dotet to proste valve nevadilo porotoze tim vydelavali !!!
    kdo chce kam
  • Jen tak pro zajímavost, mohl bys nám napsat svůj nick na Steamu?
    Opravdu jsem zvědavej, kolik zrovna ty máš origo her *1*
  • Jack1947
    "kdy se zaměří třeba na určitou skupinu čí přímo uživatele, který je známý v nějaké komunitě. Vyplatí se jim čekat i měsíce a zkoušet nové a nové způsoby, jak se dostat k cizímu účtu."

Nejlepší to tady mají ti co nijak nevyčnívají a jsou nejlépe úplné nuly.
    Jinak bych nechtěl, příjít o Steam účet i když ho moc nepoužívám... Ztráta by to bylo docela bolestná... i tak no.Třeba si představte ty sjezdaře co tu denně sjíždí klíče kdyby jim někdo hacknul a ukradl účet... celej důchod v hajzlu ! *12*
  • Lukyz
    Tak já ten autentifikátor celkem uvítal, přeci jen v tom mám dost peněz a ačkoli mám celkem složitý heslo, tak člověk si nikdy nemůže být jistý. Navíc není povinný, takže kdo chce má a kdo nechce nemůže pak brečet až se něco přihodí *3*
  • no po tomhle infu se na tebe asi zameri vic :)
  • Inquisitor
    Steam-nastavení-účet-spravovat zabezpečení účtu funkcí steam guard.
  • Při registraci jsem dostal jedno heslo navíc, kdyby se něco posralo, takže to asi nebude znamenat konec všeho.
  • *ztratim
  • no a kdyz stratim telefon tak mam po ptakach

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit