Přejít na výpis diskuzí
Vánoční výprodeje na Steamu zařídily nové maximum počtu současně připojených uživatelů
3.1.2015 | Petr Poláček
193 příspěvků
-
Celkově tenhle "war" nechápu, kdo je hráč, tak z povinnosti musí mít doma oboje. Na PC jasně vedou MMo, MoBA, RTS, ale The Last of Us nebo již zmíněné GTA5 si na něm nezahraješ (gta 5 zatím ne). Takže kdo hraje, hraje na obojím, mít konzoli neznamená mít pohlavní chorobu, ale zase se nesmí zavrhovat pc hraní, to je taky nesmysl...
-
Ano koupil jsem si to dvakrát, protože na to mám a protože je to kvalitní hra. A o tom to celé je, né mít PC, nebo konzoli, ale mít oboje :D ... A bude-li to dobrej PC port, koupim potřetí, neboj
-
jestli sis to dvakrat koupil, tak gratuluji k iq oloupanyho bananu
-
Asi takhle, bez jakéhokoliv hejtu, čistě fakta, naopak, prodeje na konzolích jsou v úpadku. Pokud si vezmeme jen USA, což je taková bašta konzolového hraní(to je dáno historickým vývojem elektroniky a v podstatě hlavním důvodem je NES) Prodeje her na PC překonaly prodeje her na konzole už v roce 2010. Naopak prodeje na PS4 zpomalují na Xone dokonce klesají. Je to dáno hlavně tím, že ještě nepředvedli žádné pořádné hry, kromě remaků úspěšných titulů z předchozí generace nové fotbaly. Třeba se konzolové hraní vzpamatuje s nástupem nových her, ale myslím, že spousta hráčů je oprávněně naštvaná, když slibovali hraní v 60FPS a u Uncharted 4 potvrdili, že sice není ječtě hotová, ale už teďka vědí že pojede na 30FPS. Navíc procesory AMD, každý, kdo si dneska staví počítač a není zaslepený fanboy značky ví, že pokud chce ušetřit tak AMD, pokud chce výkon Intel. 22nm je 22nm a až výjde letos skylake, zajímá mě, jestli to AMD někdy dožene, ale spíš ne
-
znovu na ps4 samozřejmě
-
Kámo to je zase argument, "konzole je pro nenáročné konzumenty..." Já sem si nenáročně před rokem a něco na ps3 odehrál GTA5, teď sem si ho nenáročně projel znovu, zatímco ty sedíš u počítače a čekáš... a píšeš kraviny na bonusweb... tolik asi k nenáročnému konzumování
-
Zapomněls na viry. Třeba když googlíš "free games". Najdeš stránky, co vypadají nadějně, klikneš na blikající barevný banner "DOWNLOAD NOW" a už se ti stahuje freegames.exe. Firefox tě varuje před exe soubory z neznámých stránek, je to třeba odkliknout. Po stažení ti to antivirus smázne, musíš ho tedy vypnout a stáhnout znova. Rozklikneš, ale Windows defender ti to přeruší a znova vymaže. Vypneš tedy Windows defender, stáhneš potřetí, otevřeš a UAC (User Account Control) tě otravuje s otázkou, jestli hodláš "freegames. exe" věřit, když exe soubory můžou obsahovat viry. Tohle odklikneš a zjistíš, že ti najednou začnou přes plochu naskakovat blikající reklamní okna a počítač se ti sám od sebe náhodně restartuje a připojuje k síti.
Prostě PC platforma je složitost sama, a navíc neuvěřitelně náchylná k nepředvídatelné virové infekci. Zlatý konzole! -
to je jasny ze se to kazdymu trolicimu neregistrovanci nelibi :)
-
staci se podivat kolik je tech "uzasnych" exkluzivit na konzole a je kazdymu jasny, ze konzolim odzvonilo
na pc si najde kazdej to svoje, konzole jsou pro konzumenty nenarocnych oddechovek
ted uz si ani vyrobci konzoli nehrajou na nic extra, kdyz otevrene presli na low budget amd architekturu -
On ale nemluví o konzolích, mluví o PC. Akorát je to očividně casual, který umí akorát tak spustit prohlížeč a ještě k tomu právě vylezl z jeskyně od té své zastaralé krabičky a nestihl si všimnout, že na PC jsou vyšší obraty, než na konzolích. Teď určitě napíše, že se baví o AAA segmentu, který je plný kvalitních her (=30fps qte tunelů) a tím mě pobaví. *15*
-
Já se konečně po dlouhé době vracím k hraní na PC. Během studia nebyl čas ani peníze na pořádný stroj.
Zajímalo by mě, jak vidíte budoucnost hraní na PC? Podle mě se oproti minulým rokům začíná karta trochu obracet. Dřív opravdu spousta lidí pirátilo, dnes třeba díky steamu si lidi zvykli hry klasicky kupovat a myslím, že jde taky o to ty lidi k tomu postupně vychovávat.Ikdyž prodeje na PC stále nejsou tak vysoké (ikdyž ty statistiky...)
Taky si myslím, že lidi začínají zjišťovat, že postavit PC není až zas tak drahá záležitost (kor když se vezme v potaz cen her a předplatného) a můžou tak získat nové možnosti (grafika, módy, workstation...)
Navíc již dnes jsou nové next gen konzole oproti PC výkonostně pozadu. Co bude za dva-tři roky?
Jak to vidíte, myslíte si, že se karta obrací ve prospěch PC nebo je to pořád bída?
A prosím, nehejtujte. Stejně všichni víme, že konkurence je třeba a je dobré, pokud je tábor jak PC, tak konzolí. -
Steam ma siroko daleko najkvalitnejsie UI, len s tym treba vediet pracovat.
-
Jedná se o USA a vzorek 7000 lidí.....To je kur*a reprezentativní vzorek jak prase....
A nejvíc řeší warez konzolisti. Ti konzolisti, co vesele stahují na pc, kupují v bazaru hry a melou ty samý sr*čky pořád dokola. A jediný důvod, proč GTA V nevyšlo na pc spolu s novou generací konzolí je ten, že Rockstar jsou ulhané d*vky a prodejné d*vky, když dostaly prachy od MS a Sony kvůli prodejům jejich konzolí. Nic víc v tom není. *7* *7* -
A jejdodebil dorazil. Nechceš nás odkázat na svůj trapný konzolový blogísek?
-
To som chcel napsat já neako sa mi z něj pomotali nick, omlúvám sa moc. Možte zmazat.
-
Boha jeho, dal by som si nové předsevziatí, pryč s tímto drblohom. *4* To už ja naozaj prišerné čo tu ten chALAN ROBÍ... K4KOT NEJAPNÝ UŽ!
-
Tak ty nechapes vubec nic, takze to je jedno.
-
Jo jo, diky bohu za monopol, ten zajisti klid, mir a poradek :-).
A jestli nechces vypadat jako totalni blbec sam, neplet si online drm s digitalni distribuci. -
Nechapu proc mluvis o konzolich v diskuzi o Steamu. Trochu offtopic, ne?
-
Stacilo by, kdyby mel steam kvalitni ui a umoznil ti vyfiltrovat to, co te zajima. Ale ne, za to, ze se prestavas v nabidce orientovat, nemuze neprehledny web, ale indie hry, fak k popukani.