Přejít na výpis diskuzí
Vidláci, ochlastové a jiná lákadla okresu Blaine na videu z GTA V
14.9.2013 | Petr Poláček
408 příspěvků
-
Diskuze opět hrůza. Zajímalo by mě kdo rozdává mínuska nám ze hry se radujícím konzolistům. Asi někdo kdo si hru hned tak nezahraje. *3*
-
-
fakt sa musis pýtat na to kto?:D presne rovnaký ludia ktorý zvýšili predajnosť kapesníkov v posledných dňoch...
-
-
honiči?
-
-
-
Mohl by sem někdo z vás chytáků, co už jste to stáhli, napsat jak funguje přepínání mezi postavami a jestli to neruším moc hratelnost?
-
-
Prepnes, ono se to odzumuje jako google maps a pak se to zase zazumuje na jinou postavu. Neaktivni postavy zatim normalne zevlujou, jezdej, cvicej atd...
-
nerušíš
-
chytráků
-
-
PETICE proti vzniku PC verze podepsána. Podpisy se shromažďují rychle. Pokud rockstar nechce krachnout na PC verzi se vykvákne.
-
-
Petice proti vzniku PC verze? To se dneska řeší tyhle ho*na?? Šašku...Tvoje starosti bych chtěl mít.
-
Rockstar nakonec ještě bude spěchat, aby PC verzi vydali co nejrychlejc, když to na konzole uniklo tak rychle *3* . Mimochodem někdo tu psal, že tu petici podepisují jen idioti - vidím, že měl pravdu *3*
-
-
Mají asi 10k podpisů.. Nopak podpisů pro PC verzi je asi 0,5kk..
-
-
právě, člověk s mozkem se takovým nesmyslem vůbec nebude zabývat
-
-
-
-
CZ/SK Crew PS3 hráču GTA Online http://socialclub.rockstargames.com/crew/czsk_ronin
-
V pondělí přijde, rozbalím, nainstaluju a hraju, óóóóóóó bože jak já sem rád že mám PS3. Jo jo beru týden dovolený, pak se svěřím tady indisponovaným (čti: mám pouze PC, bůhůůů *9*) jak je to super trooper gamesa na kterou bych nerad čekal byť jen další týden natož půl roku !
Ohh yea, boom headshot, bitches!!! *15* *15* *15* Love this flame, yea motherfucker !!! (Brucie voice) -
-
Jsem rád, že si užiješ hru, ale nemusíš to takle parádit kolem jak 10 letej kluk na základce ve třídě.
-
-
Mě tu baví ty keci jak si tu půkla stěžuje a další honí triko, leju jen ojel do ohně tak mi to nekaž *1* Ale to co sem psal je pravda, jenom tu dovolenou nedostanu... *7*
-
-
leješ oheň do hromady hoven, to si teda fakt pán
-
-
Na po*no stránkách jim už moje příspěvky přišly nechutný tak mě zabanovali, se nediv že si zpravuju chuť tady. Když to čtu tak je to tady taky jedno velký po*no.
legenda:
* = R -
-
jj, tady to zase připomíná hnusný fekal po*no. Jako u káždého článku, ve kterém se jedná o hru na konzoli *9*
-
-
-
-
-
Takhle promarnit dovolenou, to nemáš žádný reálný život?
-
-
Ty vo*e kecám, píšu z matrixu....... co si budem lhát.
-
-
Myslíš z toho gayklubu?
-
-
TY tam chodíš, že to tak znáš?
-
-
-
Studenti dovolenou nemaji :)
Spis to bude planovana "nemoc" :) -
"Ježiš já zapoměl máš pravdu asi půjdu do hospody/dikotéku a vyleju si tam mozek, nebo si vemu půjčku a pojedu k moři možná si půjčím i Ferárko. Člověče nutíš mě přemýšlet."
-
-
-
miss
-
Takovejch tragédů jsem snad vživotě pohromadě neviděl.. *15* *15*
-
-
Ono by úplně stačilo na ty blbečky vůbec nereagovat a dali by pokoj. Ty dlouhosáhlý příspěvky obhajující jednu krabičku před druhou jsou stejně dojemný jako zvratky malejch faganů. Je to prašť jak uhoď. Třeba se to trochu zlepší, až hra vyjde, a bude v tý hromadě smetí i pár zajímavejch postřehů. A jestli to vyjde na PC, budu rád. A když ne? Tak si půjčím od kámoše Xbox, má dva...
-
-
Omlouvam se zaooftopic, ale tuhle recenzi delal sleeples a ja bych rad vedel jestli hral crossfire. Ja si to stahnul na Win8 a je to k hovnu furt to pada. Na netu sem nenasel odpoved. Petre hrajes to? Co radis?
-
-
Padá to jen když máš otevřený střešní okno, stači očesat strom a bude vše v pořádku...
-
ehmm, nepotřebuješ mapu nebo tak něco?
-
-
Aspoň je vidieť priemerný vek konzolistu
-
-
Ano, kozolisti jsou malé děti a tak se tu vzájemně uráží u hry, na kterou se těší *1* *1*
-
hlavne že máš doma xbox....
-
-
Primárne hrajem na PC... s konzolou mám len podloženú skriňu aby sa nekývala...
-
-
-
Když se tak koukám na ten obrázek .... safra cell shading by GTA nevýslovně pomohl ....