Přejít na výpis diskuzí
Vývoj Titanu je zpátky na začátku, Blizzard spustí onlineovku nejdříve v 2016
29.5.2013 | Petr Poláček
171 příspěvků
-
s tema tankama jsem se seknul, oni se i ve skutečnosti otaceji na miste, myslel jsem spis vozidla a letecke jednotky ale už bych to nerešil proste si to užij když se ti to líbí.
-
Mno, jelikoz ja sam jsem se k nemu po roce vradil, tak musim uznat ze se to zlepsilo. A ted i premyslim znovu o HC, ale samotnemu se me to nechce, leda ukecat kamose :)
-
Spousta animaci a jineho balastu byva ve hrach naopak ke skode. Napriklad XCOM, kdy se to nastesti da vypnout. Zezacatku se to cloveku libi, ale pak to vidis po tisickrat jedno a to same a chces aby ty tahy a hra odcejpala.
PS: Ano diablo jsem hral az na inferno nebo jaka je ta posledni obtiznost, ale nejak me to nebralo a radeji jsem si zahral neco jineho. Ted si to rad zahraji jen pro oddech i kdyz vim, ze tam spoustu veci podelali. Porad to ma neco do sebe. -
A jestli chces prudit lidi, tak jdi ven a rekni jim to do tvare, co si o tom myslis. Na takovýhle typy tu nikdo neni zvedavej.
-
animace tanku? hybou se jim pasy, otaci vez, strili, tresou se pri jizde, maji nekolik animaci smrti a cool animaci prechodu do siege modu, nejak nechapu co vic bys jeste chtel?
-
akorát že to všechno jsou propadáky
-
Ja musim uznat ze Diablo 3 je na tom rozhodne lepe nez tomu bylo po vydani. Hraju ted s kamaradama HC a fakt me to docela chytlo zase.
-
Já bych viděl hlavní problém v přesycenosti trhu MMO projektama. Pokud něco opravdu Blizzard umí, tak kvalitní marketing. Pozná kdy vypustit hru, která bude žádaná. MMO trh má kopu her, které se tváří strašně odlišně, ale stále tu je jediná originání MMO a to je EVE. Dřív tu bylo milion MMORPG, teď se začíná trh plnit ještě MMOstřílečkama a z pohledu fanouška MMO her je toho fakt hodně na výběr :).
Jednou Titan určitě vyjde, ale věřím, že větší hlad je po posledním SC 2 a následném W4, který je dle velmi staré zmíňky v plánu po dokončení Starcraft 2 trilogie :) -
jo vážne? nektere jednotky animace mají nektere ne, treba chybí animace leteckych manevru leteckych jednotek, nebo tanku. proste se jen otočí na miste o 180 ˚ (marinaci jsou fajn ale tim ultraliskem bych si nebyl tak jistej *1* )
-
no zrovna ten starcraft2 s datadiskem je to nejlepší co blizz vydal za poslední dobu, recenze to potvrzují a miliony fanoušků taky, jsi mimo, bye
-
nevim jak jsi prisel na to ze je Starcraft bez animaci, hra obsahuje
1) Renderovane animovane CGI sekvence - imho nejlepsi co jsou v herni branzi k videni
2) Animace v enginu hry mezi misemi - opet jedny z nejlepsich
3) Plne animovane UI (tedy materskou lod, kde ti v HOTS pobihaji vselijake potvory a vse se hybe)
4)PHYSx animace smrti jednotek, tedy vselijake vychytavky kdy se treba po narazu Ultraliska marinaci rozleti na ruzne strany a je to pokazde jine
5) Standartni animace hernich modelu -
to je tvuj nazor ja ti ho neberu, spousta lidi ma ale jiny nazor. co je špatne podle me na tech hrách jsem tady psal už mnohokrát v diskuzi k tem hrám a nechci tu psat offtopic (ale treba k tomu sc jsem alespon neco dal do zavorek)
-
Tak ze světa Diablo to být nemělo, z informací co uteklo o Titanu se vědělo, že to bude nové Universum :)
-
to mela byt reakce na salashaska
-
proto jsem dal to slovo do uvozovek, a sry že človek očekáva od "massive multiplayer online" hry interakci s jinými hráči *1*
-
A co je na těch hrách špatného? Vše co jsi vyjmenoval je vynikajicí herní záležitost, vše mne baví a jsem rád za to že jsem si to koupil.
-
když nereknes co konretne tak to beru ze se jen chces navazet. Treba co se týče toho ubytku hráču - vystridal jsem za tu dobu nekolik serveru a je to muj dojem a taky dojem jinych hraču ktere jsem poslouchal. Ale nemusí to být pravda proto jsem to napsal jen jako muj nazor.
-
Třeba potřebují vyladit Diablo a připravit pro něj super datadisk, jak se vyjádřili z něj mít nejlepší hru jakou kdy Blizzard udělal. No a taky asi nečekali jak bude wowko fenomenálně úspěšné i po tolika letech, třeba měli plán jít s max levelem jen do 100 a pak rozjet Titan, ale když to ještě lidi hrají tak poslali lidi zpět na tvorbu dalších datadisků :)
Nebo je možné, že Titan bylo MMO ze světa Diabla. A protože jsou miliony hráčů Diablem zklamány, tak by se to určitě odrazilo na celkovém úspěchu hry, proto mění svět titanu, zachovávají herní styl ale musí změnit svět, ergo + 2 roky :)
Nebo jim došlo po průzkumech trhu, že herní komunita je neskutečně rychlý žrout contentu a na tomhle pohořelo mnoho nových MMO jako třeba SWTOR, prostě toho měli málo tak musejí přidat. A nebo po reakcích hráčů prostě dělají restrukturalizaci firmy a vyhazují lemply a amatéry. Prostě jim dají padáka a řeknou, že byli převeleni jinam, viz. Jay Wilson. No a s třetinovou zaměstnaností je jasné, že se vývoj protáhne.... -
myslíte že po cataclysmu, diablu 3 a starcraftu 2 (hra bez zoomu a animaci), blizzard najednou otočí o 180 ˚ a vyda skvelou hru Titan?
-
Taková blbost, není nad Lone Wolfa!