Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hraju WoWko od jeho vydání 12 let 6 hodin denně. Za tu dobu jsem dotáhl paladina až na level 43. S guildou děláme denně questy a dungeony a ta hra je úplně nejvíc *14* Minule mi padnul hustej uber meč. Na Titan se prostě teším ta hra bude super *3*
  • no bohuzel je treba udelat hru s dechberouci grafikou a dobrou hratelnosti :p
  • Shaker
    si natvrdly ho*ado... duvody mas napsany pod jinyma svyma commentama ve clancich o ostatnich hrach blizzu a dalsich. nechci tu totiz psat offtopic :)
  • Shaker
    ono i takovy Kethersky bratrstvo nebo Vesmirnej zabijak meli neco do sebe, nemusi to nutne bejt fantasy
  • michelangelo
    U blizzardu mam problem s jejich originalitou. Zadna se v nich totiz neprojevuje. Prozkoumat herni trh, najit v nem, co funguje a pak to nejak narvat do vlastnich znacek - tak nejak si predstavuju jejich proces tvorby. A fakt, ze svoje znacky drenej, co to da, tuhle teorii jen potvrzuje. To studio zkratka nema koule experimentovat a zkouset novy veci.

Treti Diablo se jim podle me povedlo (i kdyz bez CGI pribehovych predelu, by to asi zdaleka tak dobre nefungovalo, tim zahrali na tu spravnou nostalgickou notu). Ovsem problem potencionalniho pokracovani Diabla tkvi v tom, ze se hra jemnuje Diablo a pro pokracovani uz neni kam hnout s pribehem. Diablo prece nemuze porad dokola vstavat z mrtvych a nechavat se vzdy na konci znicit hraci porad dokola a dokola.

A Warcraft? Ten uz musi mit pribeh tak rozredenej a svet tak rozpadlej, ze si vubec nedovedu predstavit, co by ve me dokazal vzbudil alespon trochu zajmu, teda krome jednoho CGI videa rocne doprovazejiciho dalsi datadisk.

Starcraft jsem (z tech novych) hral jen prvni. Bylo to fajn, ale ze by mi ta hra nejak obvzast utkvela v pameti? Vubec. Navic jsem originalku neprodal o moc levneji nez puvodne koupil, tak me to ani financne moc nebolelo :)

Suma sumarum Blizzardu zkratka neduveruju a prave TITANem me muze jen prijemne prekvapit. Zklamat asi tezko .)
  • Neni to v te hre (WoW), je to v lidech. To ze te ta hra po temer deseti letech existence nebavi se snad neda brat ani jako vitka, nebo jeji zapor. Ktera hra to kdy dokazala? Bavit X milionu hracu den co den po dobu nekolika let? Kdyz sem prijel poprve do Prahy a prosel se po starym meste, byl to pro me magickej zazitek, stejne jako zacatky ve WoWku. Prosel sem kazdej zapadlej kram, fotil si kazdou ulicku. Dnes tamtudy chodim a je to normalka. Ta pocatecni magie se pomalu vytraci. Ta Praha za to nemuze, je porad stejna a kdo se v ni dnes projde poprve, zazije to samy co ja tehdy.
  • Shaker
    o grafiku jde jen na zacatku, kdyz chces nalakat lidi... jenze ty se pak casto vrati ke hre s horsi grafikou, ale lepsi hratelnosti
  • je to shalashaska
  • Shaker
    mozna to je tim, ze kam prijdes, tam to lidi radsi bali, aby nemuseli cist tvoje kecy ;-p
  • ne ne o grafiku de a vzdy slo jen lidi co maj spatnou grafiku nebo nechteji moc investovat do pc se ohrazuji nazory ze o grafiku nejde ;)
  • kvuli tomuhle zjednodusovani jako je LFR a LFG ztratil blizz nekolik mega hracu
  • Pokud si hráč FPS a RPG her, tak pro tebe jo :)
  • kdyz neumis poradne tocit dépé-es tak se neni cemu divit ze te ta hra nebavi... taky bych nesnesl aby mi furt nekdo pri hre psal jaka sem lama a radsi at dam alt f4 . format c:/ a jdu ven - koho by to taky bavilo ze
  • true story
  • a proc bych mel JA chodit ven a rikat to do oci takovejm mentalum jako je joe a podobni? what the hell? ja mam na to takovej nazor ze blizzard pousti ven AAA tituly a basta, mam vse so vydal blizzard a nemuzu si stezovat. to co vypousti joe z prstu to se mi chce blejt
  • a proc bych mel JA chodit ven a rikat to do oci takovejm mentalum jako je joe a podobni? what the hell? ja mam na to takovej nazor ze blizzard pousti ven AAA tituly a basta, mam vse so vydal blizzard a nemuzu si stezovat. to co vypousti joe z prstu to se mi chce blejt
  • Je toho vic ale vsadim botu ze SC 2 bude jedna z nejuspesnejsich RTS vubec.
  • Pethulla
    většina firem by si přála takové "propadáky" vydávat.
  • p.s.
    a je toho víc, animace byl jen takovy priklad
  • kazdy zaner trhu je presyceny, tvoja logika neplati

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit