Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Shania
    To máte na tom free serveru rollback kazdou hodin, ne?
  • Shania
    Tohle je jen o uhlu pohledu, nejmíň inovativní hra Blizzardu je SC 2, ale i presto jsou tam novinky dost vyrazne videt.

Diablo 3 - experiment s akci, hra se v nekterych aspektech dostl lisi od D2.

Warcraft 3 - napriklad hrdinove, invetar

WOW- temer neustale nejaka zmena, kazdy datadisk prekopani hernich mechanik, zrovna ted obrovske PvP zmeny.
  • Nelze čekat od jedné z vedoucích firem na trhu originalitu ve všech směrech, každopádně je jisté, že mají jaždý krok promyšlený a generování CF pro majitele je obdivuhodné. Akcie jsem sice před měsícem prodal, ale jakmile zakolísají dolů, znovu je dokoupím, protože jim zcela důvěřuji. Jako hráč jsem mentálně zůstal u W2...
  • WoW jsem hrál od začátku BC až do nedávna, pěkných pár let. Musím říct že zezačátku v dobách BC jsem byl slušně závislej a opravdu mě v tu dobu hra naprosto pohltila - super herní zážitek :) postupem času se přirozeně hra začala měnit, směrem casual, aby každý mohl přijít, zapnout, uspět a vypnout - a myslím, že v tomhle je to špatný. Pro mě osobně se hra stala naprostým každodenním stereotypem a opakováním. Ke konci jsem hrál pouze ze setrvačnosti. Myslím že v tomhle období bude končit spousta lidí jako já. Nevím, snad už ani novej obsah by mě nedonutil do toho jít znovu, prostě jsem toho už asi přehranej až až.
    Myslím že by měli zapracovat na novým "subscription" modelu protože takhle jim podle mýho názoru zachvíli moc lidí nezbyde. Aby byl dobrej zážitek ze hry chce to tomu věnovat hodně času - a zároveň i peněz. Kdo má čas tomu většinou na "wow" nezbývají peníze a naopak. No nevím, v Blizzardu budou mít kluci nad čím přemýšlet.
  • tohle mi zni silene prestrelene ja jsem na catalysmu dal 60 level za 24hodin a 60-85 za 5 dnu pravdou je ze jsem nesel ani jeden dungeon nebo bg jen jsem plnil questy nekde mam snad i screen z herni dobou
  • Proč se zde pokaždé jákákoliv zmínka o Blizzu či hrách s nima spojenýma změní v Ego hunt ? *15*
    Lidi jako Shalashaska, Joe a podobní by se měli dát na politiku, jestli už tedy polytiky nejsou. Fakt úroveň našeho národa padá někam do dob středověku s kyždým novým řádkem v této diskuzi.

Jinak z D3 sem za tu dobu celkově zklamanej, ale to neznamená že spousta změn v posledních měsících mě nepotěšila. Je to lepší hra než byla po vydaní, ale staré zlaté časy Blizzu sou tu tam. Snad můj názor na tuto společnost změní právě Titan.

Na závěr mě mrzí že zdejší Redaktoři nějak opomíjejí např. velmi zábavnej a celkem nadějnej titul D&D Neverwinter, kterej u mě vzbudil pocit při prvním hraní jako sem měl u D2jky či Burning crusade u wowka.
  • žadny duvody
  • " Diablo prece nemuze porad dokola vstavat z mrtvych a nechavat se vzdy na konci znicit hraci porad dokola a dokola. "

My odkojenci hororu z osumdesatek (Patek 13. 9 dilu, Halloween 13 dilu, Nocni Mura z Elm Street 8 dilu) vime ze to rohodne neni pravda *1*
  • Ne, mě brácha vypnul levelování a já nevím kde to zas zapnout *9*
  • samozrejmne, ze se titan odklada vsak SC2 datadisky, uz meli davno byt prodane oba a teprv se na Legacy of the Void sotva zacalo pracovat... A stejne jako po vydani Warcaftu III vyslo wow vyjde world of starcraft az po vydani vsech dilu strategie, ze neverite, vemte si co Blizzard ma HOTOVYCH 3D modelu a celych prostredi (jak pro CGI tak pro animace ve hře) ze sveta Starcraftu a to by nebyl Blizzard kdyby to vse nevyuzil *3* A to ma spoustu veci z nikdy nevidane SC strilecky "ghost NOVA" ikdyz ta je tak stara ze pochybuju ze je z toho dnes neco pouzitelny ovsem koncept pro par misi v MMO urcite.
  • tak ten matros co sis fouknul chci takyyyyy :D
  • Tak trh je sice přesycen MMO ale nejaký killer titul chybí. Takový ten který by vydržel víc jak pár měsícu a hráli by ho miliony hráču.
  • JSem rád. Nejspíše se rozhodli, že svět MMO her se vskutku posunul vpřed a proto je třeba udělat požádnou změnu a dosavadní, jakkoliv "evoluční" Titan k tomu asi nestačil.
    Navíc, kdyby oznámili Titan nyní, upadl by zájem o WoW, protože Titan bude to new&hot (&Blizzard), takže by přebral zákazníky.
  • fizola
    No kedysi si dal 43 do dvoch tyždňov, dnes aj za take 3 intenzivne dni :D aj menej možno ak má šťastie a Dungeon finder ťa volá každých pár minút, bonusové XP atď.
  • x_ander
    No ty jejich sci-fi (případně superhrdinský úlet Najdi S.M.R.T) taky stály za to, o tom žádná. Ale u těch fantasy bylo fajn, že se (skoro) všechny odehrávaly v jednom obrovském světě, takže některé postavy (Yaztromo), místa nebo události se prolínaly více knížkama. A překlopit celý Titan do slušné hry by bylo supr (ať už jako MMORPG nebo jako klasické single open-world RPG).
  • to tam tech 12 let zabijis veverky po 1xp?
  • Az na to ze wow neni 12 let a lvl 43 da i podprumerny hrac do dvou tydnu
  • 12 let? :DDD
    43. lvl ???
    Tak ty sis asi něco střelil....
  • Je jasný, že to chtějí nahnat na dalším datadisku se Sargerasem jako hlavním protivníkem (bossem) a na mikrotransakcích na nový Hearthstone. Nic jinýho jim nezbývá.
  • to mas pravdu, kazdy at hraje co se mu libi, jako me se taky v CoH libilo ze jde strilet u tanku na zadni pancir, znicit motor, pasy, hlavni delo a otočka o 360° mu trva 5 vterin, ale do Starcraftu se tyhle veci fakt nehodi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit