Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Shader není jádro pane odborníku.
  • Copak, cim se te dotknul? BO a AC je herni odpad...
  • Chcel tym len povedat ze dobra grafika este dobru hru neurobi. A to je 100% pravda. Samozrejme ak ma dobra hra aj dobru grafiku tak to je len plus.
  • Warren Spector forever.Jeho hra Deus Ex, byla vyhlášena několikrát nezávisle na sobě nejlepší hrou století.Pokud by ji někdo dokázal převléknout do nového grafického kabátku tak k ní rád usednu ... *3*
  • Žádnou charitu dělat nebudu. Jestli chceš pořádnou pecku, tak musíš připravit hodně peněz. Ať je budeš mít, tak se ozvi!
  • Nikdo. A právě v této situaci se můžeš ukázat, ty experte *1* Ono kecat umí každej, ale konat umí málokdo a k tomu dobře ještě míň. Až něco dokážeš, tak se mi ozvi!
  • Ono se na grafiku můžou soustředit těžko, když nemají HW. Takhle jim stačí udělat hru pro casual hráče a mají hned dobrý odbyt. Co je tak špatného na COD nebo Uncharted? Co tam ta grafika pokazila a proč nejsou o zábavě?
  • Klidně a kdo to platí?
  • Jenže kdo chce hrát na televizi? Má snad běžný monitor nějaké podobné připojení? Inovativní přístup je možná next gen pro tebe, ale mě vůbec nezajímá. Wii jsem pouze párkrát zkoušel a nijak mě nebaví s ním hrát běžné hry jako třeba GTA 4 enbo Uncharted. Wii fit je super, ale potřebuju u herní konzole hubnout? Ne. Next gen je GTA hlavně kvůli fyzice, která dřív nešla. Hlavně kvůli velkýmu dohledu, který dřív nešel. Ta hra má daleko lepší atmosféru jak její předchůdci a teď vypadají jako chudí příbuzní. O tom je next gen. Skvěle se to hraje. Máchat rukou na úder? Ne, to tak pro casual hráče.
  • Tak nám to ukaž ty, když seš tak chytrej....
  • Hanzales
    Deus Ex byla samozřejmě taky maximálně našlapaná hra. Co se týče FPS, potažmo FPS-RPG, tak SS1, DeusEx1 a Half-Life byly hry, které mně v té době přikovaly k židli nejpevněji za dobu celé mé herní existence (v rámci FPS žánru samozřejmě). Dvojka mne taky potom odradila. On asi málo kdo zkousnul změny, jako že místo několika typů šipek do kuše byla naopak veškerá munice ze všech zbraní sjednocena atp. Těsně po vydání to byl průkopník zvrtané konverze a ukázka toho, kam až vedly kompromisy pro multiplatformní vydání. Ale i tak po odstranění těch největších neduhů to byla dobrá hra, leč né už tak skvělá, jako díl první, který měl hodně promakaný interface a inventář a vlastně i vše ostatní.
  • EM je stupidni a nevi jestli je pro deti nebo ne, coz je este horsi. To je fakt!
  • Hanzales
    Třeba já jsem System Shock 1 relativně nedávno zase rozehrál ;o) Taky ho považuji za jednu z nejlepších her, co jsem od Wolf3D hrál ;o) I dvojka byla geniální. Ty hry své kouzlo neztratí ani po letech.
  • OKAMI,The Legend of Zelda,Metroid,Super Mario Galaxy...už jenom tohle jsou pro mě důvody,proč mám WII.A taky mám PS3,PSP a PC-to jen pro doplnění.A pokud jsi výše zmíněné tituly nehrál,tak jsi přišel o moc!!! *3*
  • Já miluju Nintendo ! A víte proč ? Protože jako jediná firma se nesoustředí na grafiku! Už jenom kvůli tomu. Prostě hry maj bejt o zábavě a né o tunelovkách viz CoD.
  • grafické karty jsou dnes již 500 jádrové. Ale vzhledem k tomu, že ani nevíš, k čemu slouží, tak tě to asi vzrušovat nebude. *2*
    Jinak výkon se dá použít i na jiné věci než na vizuální zpracování, akorát vývojářům je to jedno. Do hry mohou nacpat více obsahu (kdy se v RPG konečně dočkáme toho, že města nebudou 50x50 metrů s 5-30 obyvateli?) a vylepšovat stávající modely a mechanizmy všeho. Kreativitu ovšem "bůh" rozděloval velmi skoupě, a tak jako dělníci pouze zvyšují polygony a přidávají detailnější textury.
  • Koukám, hafo odborníků přes Wiičko. Njn, holt u dnešní hráčské mládeže převažuje HD rozlišení, particle efekty a další vizuální pozlátka. Díky Warrene za Micleyho, kéž by bylo víc takových. A nářky těch dětí nevnímej, mají potíže se sháněním prachů na Full HD TV, 20 jádrové procesory a 40 jádrové grafické karty, protože ty jsou zárukou kvality a zábavy ...
  • Bude to asi ztráta času, ale zkusím to ještě jednou.... Pokud skutečně myslíš vážně, co jsi napsal, rád bych tě poučil, že Wii připojíš snad na všechny nové televize, máš na výběr ze scartu, nebo můžeš použít kompozitní/komponentní kabel. Měl jsem na mysli samozřejmě inovativní přístup k ovládání, ke kterému se Nintendo odvážilo a zariskovalo. Dál to je o tom, co si představuješ pod slovem next gen - Když porovnám GTA4 třeba na ps3 a Bully na Wii - hry jsou relativně podobné - co simuluje ránu pěstí lépe? - stisk tlačítka, nebo skutečný švih ruky před sebe? Pro mě je next gen to druhé. Na zbytek asi nemusím reagovat, že?
  • Mně Wii nevadí, jen bych ji klidně pořídil, kdyby šla někam připojit a pár her klidně zahrál. Takhle bych musel chodit k babičce na crt telku. Co ukázala? Že i s příšerným procesorem lze udělat konzoli, která nejde nikam připojit? Nebo že se slabou grafikou to víc jak 480p nevytáhne? To je hodně next gen. Mně stačí Halo 3, MGS4 a GTA 4 jako nextgen. Starou crt telku a veselý kostky u grafiky nechám raději spát :-D Možná by mě přesvědčila zelda, kde jezdim s malým dítětem na koníkovi? Asi ne...
  • Wii ti očividně hodně leží v žaludku, píšeš o té konzoli jako by ti nejmíň pozabíjela rodinu *4* Ta tvoje "konzole pro děti a nehráče, co ani nejde nikam připojit" je v podstatě jediná skutečná next gen konzole, protože od začátku ukázala něco víc, než jen zlepšení v grafice, na rozdíl od konkurence.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit