-
opravdu autor považuje zápletku falloutu za primitivní? ja sice fallouty nehrál ale prý to melo slušnou zapletku
-
-
baví tě to Wallete? Kolika lidem ty nicky kradeš???
-
-
Nebrec jako male dite. *12*
-
se regni vole.... mas po problemu
-
-
tady se kradou i registrované nicky, dyť tady jsou to hadky mezi del a druhým delem, nevím kterej je pravej...
-
-
čo to meleš ? ako sa dá ukradnúť registrovaný nick ? ak si ho nevieš založiť tak sa nesťažuj, že niekto píše pod tvojim nickom, pretože to nie je tvoj nick.
-
-
xXx: obávam sa, že ho preceňuješ.
-
beame nechci ti kazit radost ale on je ten kdo tu pise pod 20 jmeny pochybuju ze ma potrebu se registrovat a asi se ani nelituje spis ma z tebe srandu ^^
-
to nie je krádež ale napodobovanie ktoré sa dá ľahko odhaliť. Navyše v takom prípade môžeš kontaktovať games a dotyčný dostane ban. Takže prestaň sa ľutovať a registruj sa.
-
já nemelu, ale píší, Klidni se, viděl sem tu diskuzi mezi del0 a delO a oba se obviňují z krádeže, takže takhle se kradou registrované nicky...
-
-
-
-
-
Kolik Ti je že jsi nehrál fallouty? 10? *1* Mél bys to rychle dohnat.
-
-
priznam se ze u her rešim hlavne grafiku, jak neco neni AAA a 3d tak je to pro mne odpad a na hratelnosti až tak nezaleží
-
-
Tak to je mi te celkem lito...... Ja hral jen fallout2 a tactics a dvojka zapletku taky nemela nejak extra.... prirovnal bych to k Elder scrolls hram(tem DOBRYM! tzn. NE skyrim), main story jako takovy neni zadna bomba ale jde spis o atmosferu a "feel" z toho sveta kolem. V tom fallout exceloval.
-
-
-
-
Je to vyborna hra po vsetkych strankach. Nie dokonala, ale stale vyborna. Skoda, ze sa takych viac nevytvara (aj ked uz takto clovek nestiha hrat v poslednych mesiacoch, takze to je mozno aj dobre). Smejkal je vedle jak ta knedle - tentoraz ;) Obzvlast k jednemu bodu recenzie by som sa rad vyjadril, ale miestny cenuzorvaci system to moc neumoznuje a nechce sa mi vymyslat ako ho obchadzat, takze smola :) Ako jedina vyraznejsia chyba je, ze im na niektorych miestach jemne uhlo skriptovanie, ale nic co by uplne znicilo hru. Clovek si to vsimne, ale pokojne sa da pokracovat dalej. Pri tak rozsiahlej hre je to normalne.
-
-
takže ty máš pravdu a recenzent ne? Podle mě je ta recenze hodně profesionální a tak obsahově nabitou recenzi jsem dlouho nečetl... Hru jsem zabalil po 34hodinach..
-
-
Proč kecáš? Nikdy jsem to nehrál *4*
-
-
to jsi udělal dobře zloději...
-
-
Neplakej Justine. Však oni zas vydají nějakou PS exluzivitu s filmovým FPS pro lepší zážitek *1*
-
-
Já nevím proč lezeš do diskuze o Wastelandu, stejně jsi to nehrál, já jsem se chtěl pobavit, jak to vidí ostatní a nemám chuť reagovat na nějákoho trotla, co si vytvořil na mém nicku acc a teď mě tu vytroluje...
-
A jinak tě baví psát sám sobě? Myslím, že to bude nějaká porucha osobnosti *1*
-
Hele GGG už je to od tebé trapné, kradeš nicky a ještě obvinuješ druhé...
-
-
-
-
-
-
Recenze měsíc po vydání :D Gratuluji :D :D
-
Tak já bych se s recenzí málem ztotožnil. Hru jsem rozehrál, začátek nucené rozhodnutí, které si zkrátka neumím příběhově ospravedlnit (vyslat druhý tým bylo co za problém?) a od toho se odvíjí má pachuť v celém příběhu. Dva kmeny, které se vzájemně konstatně a vytrvale vyvražďují, aby přišel "tým", který jim tu debilitu z hlavy vymluví. Chápu, že nelze psát příběhy pro všechny a nevadí mi doplnit si příběhovou nesrovnalost vlastní myšlénkou, ale tady jsou příběhové disproporce tak křiklavé, že jsem hru u mentálně postižených mnichů přestal úplně hrát a vůbec se mi nechce pokračovat. Za mě hodnocení 5/10.
-
-
a to nemluvim o tom, ze ja se hrdine rozhodnul defusnout tu atomovku, a tim padem vznikla anarchie, misto aby pokracovalo zdarne moje spojenectvi s blacc militia... (navic se cela ta lokace zvrckla a ja tam ani jeste vsechno neprosmejdil, to me ve hrach dycky nastve) *6*
-
-
jako u většiny KS her je na této nejlepší hlavní artwork, vše ostatní pak zavání nevkusem.
-
-
něco na tom je, artwork a úplně ty první screeny na KS vypadaly super a byly jedním z důvodů proč jsem to backnul.. s dalšíma screenama to šlo ale dost z kopce a samotný rozehrání bylo fakt nepříjemným překvapením
-
najdi si svy jmeno ty PICUSI *16*
-
-
v čem je problém?
-
-
ses takovej ubozak, ze si neumis vymyslet svy jmeno ? dementte. *12*
-
-
he?
-
-
rofl, rupert takovej schyzofrenik :D
-
ses jeste vetsi demennt jo ?
-
-
-
-
-
-
Mistr to recenzoval měsíc a pak tam asi našel všechny možné chyby a vše otestoval. Proto 6/10. Jo, kdyby to tak bylo i u jiných here a recenzovali se měsíce... *1*
Pak to vypadá komicky. Jeden recenzent rychle něco vychvaluje, jiné něco po dlouhém hraní strhá, další vsadí vše na jednu poetickou kartu a daný kodex jak hodnotíme je k ho*nu.
Za mě bych souhlasil s recenzí v levelu. 8-9/10. Propracovaná hra těch je dnes minimum. Borci si dali práci s příběhem a dalšími navazujícími prvky. Jestli se hře, kde fungují nelineární questy a hráč musí trochu myslet dávat velice málo a AAA perlám které se vezou na slavném jméně hodně..To, se blízká na špatné časy. -
-
Ne nedává se jim málo. Podívej se na recenzi na Divinity. Tam to ale opravdu fungovalo. Človek si připadal, že má velký svět na hraní a spoustu možností, jak co řešit. Navíc tam výborně fungoval RPG systém. Wasteland je hodně rozbitý a to i po stránce samotného designu. Což mě mrzí nejvíc. To neopraví ani sto různých patchů.
-
-
Tady, máš přece také možnosti jak co řešit. Oproti mega hrám co jsou nejlepší, kde nemáš nic. Jako slavná hra shadow of mordor, podle věrné předlohy pána prstenů...Zajímavé, že se tam neřeší jak to je zcela jinde oproti předloze. A je na místě to řešit, protože se to tak naschvál jmenuje. Navíc ten kec. Zapomeňte, že se to jmenuje pán prstenů..Jasně, proto to všude pod daným jménem propagují.
Spíše to je posun v čase, kdy hodně lidí co dnes preferuje lehké hry tohle vidí jako problém. A možností, svobodného jednání jsou pro dané hráče problém. -
-
Hele, mně se nový Mordor líbí a Wasteland 2 ne. A to z toho důvodu, že Wasteland není zábavný a nehraje se dobře. To není o tom, jak moc je nebo není komplexní. Divinity je hra náročná, dává ti možnosti svobodného jednání a funguje. Baví.
-
-
-
-
možná rozumí hrám, ale psát o nich neumí. horší verdikt a úvod jsem dlouho nečetl
-
-
pokud to někdo nechápe, tak mi jde o stylistiku, ne o hodnocení hry
-
-
Musím tedy přehodnotit své předchozí komentáře. Právě jsem viděl gamesplay se Smejkim a pokud tedy autor recenze hru hrál a rozumí jí tak, jak převedl v gamesplayi... no tak to nás prosím matka příroda případně špagetové monstrum ochraňuj na věčné časy. Výpovědní hodnota této recenze pro mě klesá na bod mrazu, bez ohledu na množství Smejkiho odehraných hodin.
Pánové, tudy cesta ke kvalitní recenzi nevede. -
-
Tě pozvem na gamesplay a uvidíme, jak budeš hrát ;-)
Pošli kontakt na redakční mail a na něčem už se domluvíme. Ja?
Těší se
Smejki -
-
Hej já do toho klidně půjdu. I z té Ostravy dojedu. *1*
Každopádně to není žádná prdel, když se člověk nemůže soustředit pořádně. A zrovna takové hry to potřebují až až.
-
-
Hodis prosim odkaz? Jsem asi slepy.
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=Q83KKdKrjw4
-
-
By me zajimalo, co je v tom odkazu tak spatneho, ze si za nej posbiral ty minuska. To asi musi byt neco, co by mohlo nabourat recenzentovu auru.
-
-
mne antivir zahlasil hrozbu, neklikat!!
-
-
Dekuji. Uz se divam a docela "sranda". A mistni troli klikac jede opet bomby. Je napapany,maminka uvarila,tak jede:-D
-
-
zadny skritek minusek nejestvuje, proste lide nesouhlasi s tvymi nazory *1*
-
-
To povidej nekomu,kdo ty tvoje zblebty zere N7.
-
-
-
Přesně u tohohle GamesPlaye jsem nevěřícně kroutil hlavou... Jak tomuhle pánovi "v kloboučku" to mohli dát recenzovat opravdu nechápu. Každopádně stalo se :-/ Od Smejkiho prosím již nikdy více...
-
-
To je ked, recenzuje hru instalater, toto je ten pripad. Clovek je tak daleko od hrania hier az by som povedal, ze to robi len ako zamestnanie a nie aj ako vasen k hram. Teda podla mna a tiez si myslim, ze z recenzie to fakt vyznieva ovela horsie ako tych 6, nastastie, co som chcel som o tejto recenzie dlhocizne napisal a tolko k tomu, hru budem aj napriek ludom ako tento povazovat za vydarenu a skvelu (a ano viem, ze su tam chyby a mozno niektore nedomyslene tahy, ale to my neskazilo zazitok, ako tomuto panovi recenzentovi)
-
-
-
-
-
25 let jste čekali na takovou pecku, jo? *15*
-
-
Ne na tvůj komentář k ní....
-
-
Tvůj nick znamená tvůj věk? Pak tedy chápu vše.
-
-
Ne, jeho nick vyjadruje vysi tveho IQ.
-
-
Nebo délku jeho ..ehm.. .
-
-
-
-
-
Musim povedat, ze sa zhodujem z urcitym aspektami recenzie, napr. prva a druha polovica hry, ano druha je lepsia, ale mne sa pacila aj prva. Dalej musim povedat, ze tolko povypichovaneho som nevidel, tzn kazda drobnost co sa dotycnemu recenzentovi, tzn subjektivne nepacilo, je zahrnute, ako by to kazdemu vadilo. Napr. vec so skillmy, click jedna postava, odstranim bombu, click druha odstranim alarm, tretia otvorim zamok. Ja netvrdim, ze to nie je kus zdlhave, ale mna to skor vtiahlo do hry, preco ? Hm, asi preto, ze to ma vecsi zmysel ako vo FNW, vsetko dokaze JEDEN clovek. Ja neverim, ze mr. recenzent by dokazal odstranit bombu vzapeti deaktivvoat alarm a este bol expertom v odomykani zamkov (teoreticky mozne to je, ale uprimne drviva vecsina ludi sa zameriava na jednu ci dve dolezite veci v zivote a ostatne su okrajove). Takze v tejto hre, to ze mas moznost vyuzit postavy s roznimi skillmi je len prinos. To ze je to otravne a pre nasho recenzenta by sa asi oplatilo dat vsetko jednej postave, aby ho prst nebolel, ked musi otvarat zamky na truhlach. Btw truhly to, je random loot je si myslim skvele, ale ano mohlo byt viac takych tych unikatnych bedien, ktore ti daju ten isty loot, ale pockajme ono ich je celkom dost. Ako mat v kazdej bedne vopred dany loot, by bol o tom, kde skoro skocit po prvom dohrani, a idem do highpool kaslem na ag center, v highpool budem mat 2 assault rifle, ktore su lepsie ako co mam ja a budu v podstate zadarmo (toto bol priklad) a tak dalej. Ja si myslim, ze random loot je super a to, ze to niekto vyuzije k tomu, ze pan recenzent nenazrany, aby chcel lepsi loot a dookola zkusal znova a znova je len jeho blbost a nenasytnost. Ja som to riesil tak, ze co prislo to bolo a nezaujem, a predstavte si na konci som mal paradne zbrane, zbroj a plno municie toho druhu co som potreboval. Ani nahodou to tak nie je ako je to tu popisane. A prichadzam k hlavnemu bodu celej tejto recenzie, ZE VRAJ ANDROID (HA HA HA), ani nahodou, je sice pravda, ze zo zaciatku to tak moze pripadat a kedze to tento expert nedohral tak nemoze vediet, iba ak si precita z nejakeho ineho zdroja, ze na konci nie je android ale niekto iny. Takze predtym, nez dopises recenziu a chces za to aj zaplatene, teda predpokladam, ze dostavas nieco za to, tak si prejdi hru a pis nezmysli az potom a hlavne keby niekto si pracu robil len na poli, tak by mu slusilo polka platu. Jednoznacne mas, ale pravdu v grafike, mohla byt aj lepsia, ale porovnavat texturu jedneho kamena s druhym, co sa mozno stalo na jednom ci dvoch miestach je uz az priliz take hladanie ihly v kope sena. Nemyslis. Uz len ked si spomeniem na tvoje bajne XCOM alebo napr. spoominany NW, tak tam boli ale nadherne textury a hlavne chybne a pod. staci sa kus tiez pozriet dobre s mikroskopom aby si videl. Tu my to pripada presne take. Recenzent ma pravdu v mnohych veciach a to mu ani nevyvraciam (pribeh, lokacie ako take teda niektore, nepriatelia a pod) ale v mnohych inych sa myli, LOOT, SKILLY, GRAFIKA a ja neviem co este. Je zial pravdou, ze ked niektorych quest robite v nespravnom slede tzn sa neaktivuje ta ci ta udalost spravne dokaze to narobit problemy. Ale to je malo pripadov na to, aby to podla mna stalo za zmienku, uz len z toho dovodu, ze hru som bez problemov dohral a jediny problem stymi akoze questami a ich postupom som mal problem iba v hollywoode a nikde inde. A tak ako aj ja drviva vecsina. Recenzia nehovorim, ze je uplne scestna, ale vela veci, je a malo by byt poukazanych ako JEHO preferovane moznosti vynechane ci nespravne aplikovane ktore mu vadili a nie zovseobecnovat, pretoze vecsine hracov to vadid nebude. Napr. ako to klikanie z postavy na postavu kvoli skillom, mne to nebolo vobec nejak pracne ci caste, bolo to akurat. Co ale najviac predlzuje hernu dobu su hlavne cestovanie na mape, ten trva dlhsie nez by bolo zdrave, ale pocul som, ze v najnovsom patchi, ktory ma byt nejaky megapatch, tak by malo byt zrychlene a dokonca moznost priameho premiestnenia sa, takze ani tento aspekt hry uz by som nepovazoval za tragicky. Osobne som hru hral, presiel a dosiel az na samy koniec a bavilo ma to od zaciatku dokonca aj stymi chybami a uchylkami a klise a co ja viem cim, ten svet je tym cim je prave pre tie veci a nie preto, ze je to schvalne tak odflaknute, tomu celkom neverim. Uvidi sa po patchi, teraz to nehram uz, zatial dam si pauzu, niekedy neskor, v tej dobe uz aj s patchom, si hru znova prejdem a si myslim, ze to bude este lepsie ako predtym. Malo je hier takych, co by som mohol povedat, ze ma bavili od zaciatku po koniec. Wasteland 2 takou rozhodne je.
-
-
příšerné, na slovensku se neučí odstavce ty pako? Kdo to máš číst po tobě?
-
-
Okno příspěvku omezuje počty odstavců...
-
Kdyz uz se trole snazis do nekoho navazet kvuli tomu, ze sam mas nedostatecne schopnosti chapani psaneho textu, tak pouzivej svuj nick. Dik
-
-