-
Nevíte jestli někdo dělá na češtině??
-
-
dělá: http://www.atox.cz/index.html
-
-
hm, československý překlad koukám, něco česky, něco slovensky...
-
-
Podle té ukázky ten překlad asi nebude žádná hitparáda, ale budu doufat, že se povede dokončit. Zatím se aspoň pořádně zapatchuje hra.
-
-
-
-
Tak bohužel jelito, které psalo tuto recenzi, by mělo dostat okamžitě přes tlamu. Toto není recenze ale pamflet s jasným cílem hodit špínu na recenzovanou hru. Jistě recenzent má z části pravdu, že hra potřebuje ještě trošku doladit (na čemž se již částečně zapracoval v první patch). Ale v této době prakticky žádná hra nevychází 100%-ní a vše se dolaďuje za chodu. Takže je s podivem, že u tohoto titulu je to najednou takový problém. A pak autor začne Wasteland 2 srovnávat s X-comem a Diablem III což je vrcholným důkazem diletance autora. Nemám problém s 6/10 ale s tím jak je recenze napsaná, na takovém webu, tak amatérský počin nemá co dělat.
-
-
Hra se hodnotí v takovém stavu, v jakém vychází. Budoucí patche jsou irelevantní.
Naopak bych uvítal, kdyby se tohoto drželi všichni recenzenti a rapidně snížili hodnocení všech řádně nedodělaných her. -
-
To je podle mě blbost, recenze by měla hodnotit aktuální stav hry. Měla by přiblížit kvalitu hry hráči, aby se rozhodl jestli jí koupit nebo ne. A mě nezajímá jak vypadá verze 1.0, když pokud se ke hře teď dostanu budu mít verzi např. 1.2 s tunou opravených chyb. Recenzent by měl udávat číslo verze kterou recenzuje. Popřípadě by měl novinář informovat pokud vyjde nějakej patch kterej zásadně mění zážitek ze hry. Sou případy, kdy by hra po půl roce po opravách dostala o 1-2/10 víc.
Nemluvim konkrétně o W2, mam nahrano asi 20h a zatim se bavim. Recenzi sem zatim necet...
-
-
-
*6*
-
pc platforma težce sklamala (opět). divím se že pc nekdo ješte bere važne
-
-
kdyby ses místo paření her občas i něco naučil do školy, tak bys věděl, jak se píše slovo zklamat, trolle
-
-
ja hodne cestuju a na slovensku je sklamat, v dnesni multikulturalni dobe kdy se evropa integruje na gramatice nezaleži
-
-
Evropa se integruje a tobě nezáleží na gramatice? Takže by ti nevadilo kdyby tvůj rodný jazyk zaniknul? Jak kdyby nestačilo, že se snaží rozbít tradiční rodiny nějakýmy pochody buzmenů. Příště volím DSSS.
-
Ty cestuješ tak možná mezi pomocnýma školama :D. Promiň ale podle tvých názorů bych ti tipnul tak 17 let *3*
-
lol “ multikulturalni“ :D
-
-
-
Na platformě nezáleží jen si hold nabrali moc velké sousto
-
-
Je to skvělá hra, jen je škoda, že to není trochu víc jako DS. Víte takový ten pokémon nádech. To doslova miluju.
-
-
dejte mu ban a smažte ho
-
tož proč se tak ponižuješ, prvně kradeš nicky, tvoříš nicky a teď tu ze sebe děláš blázny... Máš nějaké sociální problémy nebo co??
-
-
Rofl během minuty takové zbabělé naklikání :DDD Tak aspoň, že si olajkuješ svoje vlastní hloupé názory :D
-
-
už zase pod mím nickem, kolik tady těch nicků máš? Kradeš můj, zkoušíš trolit pod GGG a ještě tu brečíš o naklikávaní jako Veskoslav. Že tě hamba nefackuje...
-
-
Tohle je můj jediný nick. Trolím pouze pod GGG, protože ty trolíš pod mojím nickem. Bohužel ty to nejsi schopný unést, já se náramně bavím jen je škoda, že už odjíždím z práce *3*
BTW. Veskoslav je naprosto v pohodě a ty nemáš ani půlku jeho inteligence *3* -
-
Veskoslav je v pohodě??? Si mi vtipalék *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
sám se přiznávaš, že tu trolíš pod GGG, jsi opravdu věrohodný trolle... už si to v práci...
-
-
-
-
Nedelej ze sebe debila, hloupy konzolisto.
-
Já chtěl bych ten nejlepší jak nikdo předemnou....
-
-
-
Presne tak, zatial co na konzolach si uzivame spickove RPG Diablo 3, Transistor a Child of Light, sice len multiplatformy a su aj na pc ale az na PS4 je to ten pravy zazitok!
Kto by chcel tie ich rpg exkluzivity ako Divinity:Original Sin, Shadowrun: Dragonfall alebo Legend of Grimrock II , ktore maju 80+ na metacritic. -
-
Nazvat Diablo 3 špičkovým RPG, to chce chlapče hodně odvahy. *1*
-
-
a reagovat na trolla, ktery ještě ukradnul nick, chce taky hodně odvahy...
-
-
kecy prdy beďary
-
Preco az na ps4 je to naj zazitok? Myslis kvoli filmovym 30 fps?
-
-
Protože je to věř nebo ne odladěnější a ten coop tomu taky přidává dost.
-
-
Rofl pekne Mantor zo Sectoru..ten metacritic ta prezradil ale lepsie by som to nenapisal...i ked Transistor je tepla pohodova rpg..child nechcem a Diablo 3 mam na PC ale good...Grimrock vam nezavidim veru ten zaner ma uplne nebavi. A hlavne metacritic ani csfd neuznavam...priemerovanie je zlo..
-
-
Uz by fakt mali zmenit cely system diskusii na games, hrozna zumpa je to. Ale faktom je, ze rpg na next gen je proste strasna bieda.
-
-
-
6/10 ? To si děláte p*del.. 7/10 bych pochopil, ale tak málo ? I kdyby tam byla jen půlka obsahu, je to zábavnější hra než většina novodobých #$^k. Napsal bych k tomu víc, ale stejně to nemá smysl :)
(zde vložte mnoho nadávek) -
-
Jen pár dotazů:
Četl jsi celou recenzi nebo jen to číslo na konci?
Víš jak je definováno slovo "recenze"?
Kolik hodin si tu hru hrál? -
-
Ano, Ano, 62+
-
-
-
A já se tak těšil... škoda, velká škoda... vzpomínám jak jsem si zahrál Fallout 1.5 - Resurrection... na to nikdy nezapomenu, jako kdybych se vrátil do vydáni Falloutu akorát s jiným příběhem... první projetí mě doslova drželo několik dní u PC, chtěl jsem si vzít volno abych to mohl dohrát, doslova jsem to hltal, a přitom to byla hra krátká... jen na 20-30 hodin, skvělé udělané vše drželo přijatelně pohromadě. Doufal jsem že toto bude trošku vylepšené akorát na 50-70 hodin hry... škoda, nezbývá než počkat rok dva až se vychytají mouchy a pak "jestli si to udrží hráčskou komunitu" zkusit zahrát.
-
hate HATE
-
proste nedopluli kapríci, tak tomu dal nízkou známku no