Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jsem backer, hru jsem rozehrál asi po pěti dnech od vydání... strávil jsem s ní celou sobotu, přičemž mi večer došlo, že vůbec nevím, proč jsem to vlastně hrál tak dlouho... takže jsem to odinstaloval a vrátil se k Divinity
    • No vidíš, já jsem taky backer, začal jsem to hrát hned jak to vyšlo a po 50 hodinách jsem to dohrál *3*
  • Dík za recenzi, přesvědčil jste mě, že do toho investovat nebudu a hrát to nebudu. Mně se ta hra nelíbí už podle gameplayů a nemám tolik času, abych mohl hrát všechno co vychází. Už teď přemýšlím, kde vezmu těch 150 hodin herního času, co slibuje Dragon Age 3 a dalších 150 hodin na Witchera 3. Pokud jde o herní styl, tak jsem completionist, tj. udělám všechny questy do posledního a prohledám všechny lokace do posledního a pročtu všechny konverzace do poslední :-) A někdy bych si ještě chtěl zahrát Dark Souls 1 a 2. Ten X-COM jsem taky ještě nehrál a to jsem tenkrát byl velkým fanouškem. Jedny celé prázdniny jsem strávil u Terror from the Deep spolu s bráchou :-)

A Mask of the Betrayer rozhodně doporučuju. Výborná hra, která svým příběhem připomíná Planescape Torment. Pokud bych NWN2 rozehrával znovu, tak bych si zahrál i Storm of Zephir.
    • Dark Souls si určitě zahraj místo tohoto crapu, dle nicku jsi fanda fantasy a Dark Souls má nejlepší fantasy svět z herní branže za posledních 10let...
      • S tím souhlasím. Jen ten soubojovej systém za mnoho nestál, je to dělané pro xbox ovladač a pokud to budete hrát na klávesnici, budete pořád umírat. Ale možná je to tím že jsem noob.
        • Urcite to bude tám, ze jsi noob :-).
        • Jestli jsi noob nevim, ale co vim je, že nakonfigurovat u prvního DS klávesnici s myší tak, aby člověk nepotřeboval tři ruce je nejspíš těžší, než samotná hra. Ale každopádně taky doporučuju.
        • už sem ti wallete psal, že na Jejdaska nemaš mozkové buňky :) zkus Veskoslava toho dáš .)
          • Skoda, ze ja pisu bez diakritiy, kokutku. *3*
        • O tom že jsi noob snad nikdo nepochybuje *7*
    • Je to jen jedna recenze. Desitky dalsich hru doporucuji. No, ale to je jedno. Take ani nahodou nestiham hrat vse co bych chtel,takze te chapu.
      XCOM-nove XCOM ma se serii XCOM pramalo spolecneho. Kdyz k tomu budes pristupovat takhle a pridas mod LONG WAR-budes se kralovsky bavit. Pokud ale ocekavas pokracvani serie ,budes nutne zklamany.
      Bez toho modu to ani nezpoustej. Leda ze by jsi mel rad nove hry,kde vsechno plyne rychle a tak nejak samo...
      • původní x-comy jsem hrál tak pradávno, že už si je sotva pamatuju. Pamatuju si jen nějaký krabižníky, co bylo nutné zblízka provrtat vrtákem, protože normální pušky na ně nefungovaly a taky psionické mozky, co mi vždycky ovládly posádku, a pak si pamatuju, že bylo vždycky hrozně otravné hledat toho posledního aliena co se schovával někde v základně.

Co ten mod dělá a proč bych si ho měl nainstalovat? Já většinou mody, které mění herní mechanismy, moc nepoužívám, protože mám strach, že mi naruší původní hru, která je na rozdíl od modů testovaná, vyvážená, optimalizovaná.
        • Long war jsem ja osobne nehral, ale s modama mam kolikrat pozitivni zkusenosti, ale musis opravdu cist o cem ten mod je a co ovlivnuje a pokud se aspon trochu ve hre vyznas, tak vis, zda je to dobre nebo ne.
          Casto se stava, ze spravne mody rapidne vylepsi hratelnost nebo i grafiku dane hry. Jednim z pripadu hrani modu u hry je Skyrim nebo celkove TES serie. A vylepseni pro xcom, jsou zajimavy a opravdu dlouhodobe tvurci resi i balance dane hry. Takze nynejsi verze uz opravdu stoji za to.
  • Kdo hraje finální "verzi" tzv. Director cut zřejmě bude nad kritikou kroutit hlavou - spousty nedostatků byly opraveny, W2 není vůbec špatná hra. Příběh je sice trochu klišovitý, ale účel splňuje - táhne hru dopředu, sem tam nabídne morální rozhodnutí, dilema, zvrat, zajímavé lokace, včetně náhodných atd. Vedlejší questy pobaví také. Proti grafickému provedení nic nemám. Mechanismus tahových soubojů funguje na cca 75%, mám dvě výhrady - nelze vyvolat ručně, protože rozmístění nepřátel je naskriptováno a pokud chce hráč souboj začít, nejjednodušší metodou je nechat z dálky na nepřítele vystřelit snipera a protivníky nechat "doklusat" blíž, také % pravděpodobnost zásahů a zasekávání zbraní je divná, tak nějak tomu % neodpovídá. Co se mi nelíbilo vůbec je loot, od her podobného typu očekávám, že mrtvým seberu to, co použili proti mě, ne že z chlapa s automatickou puškou neseberu ani náboje, pušku, ale jen rozbité sluneční brýle nebo jiný nepotřebný krám. Taky nad obsahem trezorů jsem kroutil hlavou, když už je k otevření potřeba zvlášť speciální skill, odlišný od otevírání zámků dveří nebo beden, očekával bych hodnotný obsah. Každopádně za mě celá hra 7/10.
  • Zdejsi diskuzi bych rozdelil na tyto skupiny:

1) Trosky, kterych se dotklo, ze jejich spatna hra dostala spatne hodnoceni.
    2) Schizofrenni konzolisti, kteri z nejakeho duvodu komentuji PC hru.
    3) Patologicti silenci neuspesne zkousejici se trollingem dorovnat legendam.
    4) Lide, co uznavaji ze Grygar napsal nesmysl.
    5) Lide, co dekuji za spravne napsanou recenzi.

Toto je znicujici pravda, kterou nelze poprit a ktera naprosto rozmetala vsechny pritomne tragedy v bodech 1-3. Cim drive se smirite s touto devastujici skutecnosti, tim drive se lepe vyspite.
    • A sám ten tvůj inteligentní slint patří do které kategorie?
    • co tenhle vyblitek ma jako byt ? maly ego ? maly pero ? to je jako by nekdo napsal ze 1+1=2. to tak nejak vsichni vedi. a dal ? *15*
      • Copak to tu blabolikujes, ubozatko? *1*
        Nejspis se te jeden z bodu dotknul natolik, ze ses musel verejne priznat k malemu udu a nulovemu sebevedomi a nejak ses nam do toho zamotal. *15* Good job. *15*
        • a tohle ma byt co ? nejaka obhajoba tvyho nulovyho prispevku ? tak ti jsi dobre mimo. *15*
          • Ono se to durdi, ono to prska *15* Ty jsi byl dobre ponizen, tunticku *15* *15* *15*
            • cooo ? hele uz to nehul... ty detatko. *15*
    • 6) Veskoslav, kapitola sama o sobě a je třeba delšího a důkladného studovaní...
  • Přečetl jsem to aniž bych znal autora a celou dobu jsem si říkal, že tak kvalitní recenzi jsem již dlouho nečetl. Objektivní názor se dnes již hledá jen těžce, proto bych byl rád, kdyby Smejki psal recenzí víc!
    Zato Grygárek, to je jiná liga, ale co čekat od nedostudovaného, potetovaného, rachitického intelektuálního deprivanta s homofeministickou úchylkou, který hodnotí hry po 17 hodinách.
    • 2 Velký Řiťopich: ty seš ubožák... :-)
    • Jak muze byt nazor na nejakou hru objektivni? Co je to zase za nesmysl? Recenze her je vzdy subjektivni. To co promines u jedne hry,u druhe budes vyzdvihovat jako nedostatek. A naopak.
      • Vážně reaguješ na někoho s takovým nickem a názorem, který by vyplodil jedině výkal, kdyby výkaly mohly myslet? *3*
  • Hodně dobře napsáno. Wasteland 2 prostě může plně uspokojit pouze casual CODko hráče. Fargo měl plnou hubu keců, ale naprosto selhal.
    • Sice jsi jen tro.l,ale rad si poslechnu co FArgo slibil a nesplnil.
      Vazne jsem zvedavy co vyplodis,protoze jiste jsi hru pri vyvoji sledoval.
      • funkční RPG systém? Nezabugovanou hru? Kvalitní příběh?
    • Pro CoD hráče by byl Wasteland 2 asi něco jako pro stavebního dělníka FFUK. *3*
  • Recenze je kidání hnoje a výsledná známka je 6, tedy nadprůměrná hra - wtf?!? Text je absolutně mimo známku, moc to nechápu...
  • Posledni odstavce "Někdy příště" v recenzi mi prijdou uplne mimo misu. Vubec nechapu kde k tomu co tam pise autor prisel. Zase mluvi jen o svych ocekavanich(jako spousta lidi tady)?
  • smejki je jeden z mala duveryhodnych recenzentu, btw ja to rikal
    • vzhledem k tomu, ze dela 2 recenze za rok a za posledni 2 roky bylo snad 60% jeho clanku o Wastland2 tak jeho recenzi povazuji za reakci zhrzeneho milence :D tolik k duveryhodnosti :D
    • p.s.
      jen jestli to neni to prislovečný sr..í do vlastní huby protože jakožto jeden z backeru mohl kecat do vývoje a musel vedet o techto dizajnových nedostatcích
  • Tak pane Vávra ukažte, že z KS může vyjít i kvalitní titul s AAA grafikou a ne jen shitozní kartonové, infantilní hry hrajícísi na retro hry...
    • jeanczarny
      Až na to, že u Kingdom Come Kickstarted nesloužil k zafinancování vývoje hry ale spíš jako ukázka investorovi, že je o hru zájem...just sayin'

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit