-
Občas hraju za SPG. A občas trefím i tank za jízdy. Jen musím odhadnout kde asi bude v tu chvíli, vystřelit a doufat, že ho zasáhnu. O kolikrát jsem se netrefil. Ale je pravda, že když je tam těch SPGček víc, tak se bitva změní v odstřelování. Systém krytí není taky uplně dokonalý. Chtělo by to od tvůrců víc přemýšlet. Mapy by mohli být větší a víc tanků. Možnost položit kouřovou clonu. třeba by ji ta SPG mohla položit vystřelením dýmovnic do daného prostoru. Počasí by taky mohlo hrát nějakou roli. Například mlha, nebo sníh. To zvýraznění tanků bych odstranil. Tank je vidět, nebo ne. Pak by mělo svou roli i maskování. Na mapě by bylo pouze zvýrazněno v jakém prostoru se nachází nepřátelský tank.
-
Záleží na situaci v jaké se tank nachází. Kdo v něm sedí a jak umí hrát. Měl jsem Panthera2. Když jsem narazil na Mause, on byl ke mě čelem a dal mi první ránu, bylo skoro po souboji. Ale pokud jsem k němu najel z boku a měl místo na manevrování, tak jsem ho sundal. Na osm zásahů do zadní části a vyhýbat se jeho hlavni. Potkat ho ve městě proti sobě a nemít šanci ho objet ze strany je konec.
-
Tak tedy můžeme dát Men of War, ale já mám pouze základní verzi hry Men of War, verzi 1.13.1. Nebo pokud hrajete MoH, tak klidně můžeme dát to.
-
Diky za nabidku, ale z RTS strategii preferuji spise Men of War Assault Squad
-
je to pecka :)
-
Nejsem najivista, zrovna jeden z toho mám. Takže kdo je tu najivista.
-
Viz vejs, jinak narozdil od RU severu, kde maji flatrate (a nejlepsi ceny), se na EU a US serverech uplatnuje lehka degrese => vic koupenejch goldu = lehce lepsi cena (ovsem EU srv je samo nejdrazsi).
Premiovy acc je pak asi nejlepsi investici, premiovy tanky za moc nestoji, premiova munice neni zase tak zazracna a da se uplne vpohode hrat bez ni a bez premiovych doplnku se da taky vpohode obejit. Jediny co pak jeste ma jakys takys smysl je prikoupit prostor v garazi, defaultnich 5 nebo 6 pozic neni zadnej zazrak, kupuje se ca 300 goldu => cca 30Kc. -
Ses celkem naivista, si spocitej, kolik godlu uzemi dava, kolik hracu potrebujes, abys ho udrzel ... a kolik goldu potrebujes na provoz klanu ... a zjistis, ze na premiaky by to vydelalo jen ciste teoreticky.
-
Sice zajimavy, ale nejak me to nevzalo... dal jsem tomu jeden vecer a byl jsem imrvere mrtvej... :-)
-
Pokud jseš v nějakém klanu na CW, tak se může stát, že se ty goldy, které každé to území vynáší, převede mezi hráče, a hle, máš prémium účet zadarmo. Ovšem, musíš připočíst, že nějaké goldy ti sežere, špionáž apod.
-
Dobrý den,
tak na tu recenzi, jsem taky zvědavý, pořád se tu jen vychloubá, a skutek určitě utek. Jinak, chválím Vaši recenzi , lépe to vystihnout nejde. Mimochodem, sice nemám ani jednu z výše uvedených her, ale klidně Vás pokud budete chtít vyzvu na CoH. Nebo pokud by jste chtěl, můžeme dát četu ve WoT. Pokud by nevadilo, že jezdím s Tigerem 2. -
jde o jednorazove platby za goldy, a za ty se pak da koupit treba premiovy ucet... 10 Euro stoji 2500 goldu za ktere je premium ucet na mesic...
-
V článku píšete, že se jedná o měsíční poplatek, ale mám pocit, že se jedná o jednorázovou platbu za balík goldů. Jak to tedy opravdu je?
-
Zdravim, v tomhle odstavci me zrejme vypadl mozek z provozu, jsou to samozrejme preklepy a uz jsem je opravil. Omlouvam se. Dovolim si tvrdit, ze o vojenstvi, zbraních i technice toho vim hodne. Dá si nekdo bitvu v novem Combat Mission Battle for Normandy? Prijimam vyzvy i pro Decisive Campaigns: The Blitzkrieg from Warsaw to Paris nebo Command Ops: Battles from the Bulge.
Tesim se tedy na recenzi WOT od charlesdefuj. -
a já jsem napsal co? že má mít 75mm dělo, ne 7,5mm jak bylo uvedeno původně
-
Muzes hrat na libovolnem serveru - US/EU/RU (navic fyzicky je ruskej umistenej stejne jako evropskej, akorat tam je online 5x vic lidi). Jedina nevyhoda US serveru je ponekud vyssi latence (kolem 100-150ms), ale hrat se na nem da vpohode.
Muzes klidne hrat na vsech soucasne, ale samozrejme na kazdem si musis kupovat goldy extra a na kazdym mas extra tanky =>nesdili se (ale je naslibovano, jako spoustu jinych veci, ze to casem pujde). -
sefiku... nemuzes srovnavat IS7 a Mause...
- uvedom si, ze Mause ma sice vetsi palebnou silu a vice armoru, ale nez se stihne otocit, tak ho IS7 udola...
- musis se divat a propocitat rychlost/palebna sila/armor/manevrovatelnost.... atd atd
potom zjistis, ze T34 udola i KV z duvodu ze nez KV otoci hlaven/tank, tak T34 kolem nej jezdi a rozstrili ho na hromadu srotu
- to znamena, ze kdyz si to preneses na IS7 vs Mouse, ze pokud budes kolem nej krouzit, tak Mous lehne jak papir. ale pokud te 1x Mous trefi, tak je v podstate po tobe...
- jj Hra JE vyvazena. pokud te dojede stihac, ktery ma pomerne velkou palebnou silu a ty mu ustrelis pas a postavis se k nemu bokem popr. ho bloknes at se nemuze otocit, tak je stejne po nem...
- a za dalsi... pokud Mouse najde Artilerie, tak je po nem do 2ran... a nepomuze mu, ze ma Armoru jak 3jine tanky:)) (samozrejme pokud se Arty trefi, to je zase o necem jinem ze?:) -
a muzes me rict co ti brani zaregistrovat se na americky servery, stahnout americkyho clienta a hrat ?? ano budes mit horsi pingy ale nerikej ze to nejde
-
na US serveru se u nás hrát nedá, pouze na evropském.
-
na americkem serveru muzes hrat...