Přejít na výpis diskuzí
Zabíjejí konzole PC herní scénu, nebo jsou v tom nevinně?
4.4.2011 | Dan Vávra
708 příspěvků
-
no a když pujčiš přes net dalšim par tisicum lidi... je to pujčeni, souhlasim *2* ...bez ironie... piratstvi je umele vytvoreny pojem nesnasenlivymi prodejci, lidmi co nesnáší, že si komunita navzájem pomáhá zadarmo, misto aby od nich všechno draze kupovala stylem zajic v pytli
-
Mafia 2 demo měla. měla i gameplay videa, průchod misí. a i když jsou na tu hru diskuze plné nenávisti, já slyšel i dost pozitivních ohlasů. vlastně mám dojem, že lidé nadávají na ty DLC, že to nebylo vše hned k dispozici a musí platit něco navíc. tedy otázka peněz. ale stejně nechápu, proč řešíme M2 :D osobně jsem hrál jen demo a přišlo mi to v pohodě. propadákem bych to nenazýval, ale ať si na tu hru má názor jaký kdo chce.
-
No kopie udelat jde ale nebude fungovat v pripade vetsiny ochran. :-)
-
ucho: počitačovy pirat je nazev použivany i justicí, a když nekoho soudí, tak ho nazývají počítačový pirát, placnout tu pičovinu že piráti sou v somálsku je stejně primitivní, jako že myši jsou ve sklepě... udělá to prostě jen idiot
-
Jinak pirátsví je sice na PC velkej problém ale určitě není dobré svádět všechno na pirátsví. Myslím že pirátsví jedinej problém nebude. (přibližně za rok očekávám podobný článek na jiným webu - mam takovej pocit že už jsem něco podobnýho čítám na internetu v pravidelných intervalech každý rok snad už od 1999 :-D)
-
Hlava XXII *3*
-
tak kopie se dají většinou udělat 1:1, tedy se to vezme i s ochranou. mě by spíš zajímalo, co to bylo za hry. dělají se ještě nějaký hry bez online aktivace a nutnosti zadat nějaké sériové číslo?
-
Jak pár měsíců? Maximum Edition se i po 4/3 letech pořád prodává za 500 to je u tebe budget? To je v Anglii cena novejch právě vydanejch her
-
Konečně článek s kterým se dá souhlasit beze sporu.
-
neviem ci je to dobry priklad ale budiz... keby sa mi stalo to co tebe tak si nabuduce minimalne pred ostatnymi v rade ripnem a poviem predavacom ze mi minule predali hnusne maso a ze dufam ze ma teraz nesklamu... ak by sa to stalo znova tak urobim to co som aj uz urobyl.. a nechodim do TESCA na maso ale k masiarovy co ma ma taky odbit ze nemusi recyklovat a ojebavat ludi tym ze stare maso pomelie napr. ale kym budu ludia nadalej pohodlne a submisivne nakupovat shit tak to ine nebude... samozrejme TESCO spravy reklamu o bezkonkurencnej cene masa aby sa musky mohli zase napast na navonanom hovne. ale ludia stale dufaju a postupne si zvyknu a generacie zabudaju na kvalitu... Nie ja osobne si uz konkretne MAFIU 3 proste nekupim medzi prvymi ako minule ani nepredobjednam ale pockam na detailnu pitvu.. tak isto by som ocenil demo...)) ak sklamu poohliadnem sa po konkurenciii alebo nic - ja uz nemam chut ani cas riesi cracky , generatory patche a readmi fajly... ale ty moji dvaja kamosi co su wekendovy hraaci si stahuju filmi dennodenne tak si to proste vedia stiahnu lebo oni uz nebudu cekovat recenzie iba nasavat hype ze to musis proste MAT ! a to som ich na hranie namotal legalnou originalkou..
-
A neni to nahodou tak ze muzes udelat zalohu ale nesmis sahat na ochranu takze ti je ve vetsine pripadu zaloha na nic?
-
spravit zaloznu kopiu mozes, aj poziciavat hry mozes, takze je to ok
-
Nekompromisní wall of text:))
-
Mi: sám jsi přišel s tvrzením "nazývejme věci pravými jmény" s tím, že ti vadí slovíčko krádež...
když už něco takového prohlašuješ, drž se toho a dávej tomu opravdu pravá jména. pirát mezi tato jména nepatří, zjednodušuješ si to. stejně jako lidé používají slovíčko "krádež" místo "porušení autorských práv". je to jednodušší a pochopitelné. ty si na jedné straně vyhrazuješ to nazývání pravými jmény, ale ne u všeho. a to neděláš dobře, jaromíre. -
By mě zajímalo co bytse řekli na to jak jsem si nedávno koupil z kámošem pár her napůl a rozdělili jsme si originálky napůl a navzájem vypálili. taky to ze mě dělá toho zlýho piráta??
-
je to jako psat na finančim foru o síle koruny a prijde tam kokot co rekne ze korunu má na hlavě král
-
ano, článek je dobrý, diskuze je hnůj (ale jestli tohle někdo nečekal... :) )
-
pak si pako protože nechceš nebo nechapeš o čem se mluvi - prave ty
-
Mi: piráti jsou v somálsku
-
hej ale ty si ich planujes kupit 6 a nie 3 ako ti akoze staci - hm... takze si ochotny investovat 12 000,- rocne len za hry.. OK ked na to maas. ja si to tiez mozem dovolit ale nemusim provokativne machrovat... ale ne vsetci si to mozu dovolit co pri dnesnej zivotnej urovni chapem... ale net si mozeme dovolit vsetci co tu sme ...))