Přejít na výpis diskuzí
Zabíjejí konzole PC herní scénu, nebo jsou v tom nevinně?
4.4.2011 | Dan Vávra
708 příspěvků
-
ty = SHIT
ja + pc = 4ever -
Ne na konzolách není opravdu těžší pirátit. Znám cca 4 lidi co hrajou ty nejnovější hry na X360 a to že jsou BANlí na Live jim vůbec nevadí. Ten 4 už zas vesele hreje soslé KZ3, Trona a další. Cítím se jimi okrádán a jsem PCčkář a tak trochu i konzolista (PS3 250GB) a do her dám víc než všichni 4 dohromady.
-
PC = SHIT
Konzole 4ever -
A současný ceny z xzone:
Galciv2 Ultimate : 399,-
zaklínač : 559,-
SupCom: 200,-
SupComFA: 399,-
by mě zajímalo kdes vzal tvý čísla -
myslim ze i pokud si jeden ze 2 lidi koupi originalku muze byt vydavatel spokojen!
-
Kanča: psal jsi nedávno. tyhle ceny jsou takovéhle už v rozmezí 4-12 měsíců. hry stárnou rychle.
Zaklínače jsem si koupil před rokem na Steamu za 175,-, teď o Vánocích byl za 100,-.
GalCiv2 Ultimate je současná cena v Anglii včetně poštovného
SupCom+datadisk je za 166,- v jednom shopu v Česku, někde jsem to viděl snad i levněji, ale nechci kecat, to už se prodává dlouho, v Datartu dávali jednou hry z dané kolekce klasik za stovku
však i Supreme Commander 2 se prodával za 120,-
hry se dají většinou sehnat levně snadno, stačí mít jen trochu přehled o akcích a za kolik to kde a kdy mají. -
MAFIA 2 bol iba priklad sklamania... a demotivacie investovat v buducnosti do napr. tejto serie. Vznikajuce pochybnosti v produkty ktore nemozes ani len reklamovat su urcite opodstatnene a ludia napr. v Cesku alebo Slovensku proste nemaju na to investovat do sklamania... tak si to proste radsej stiahnu. Cely cas tu riesim iba jeden s tisicov dvovodov si hru nekupit ale radsej stiahnut... aj ked to uz roky nerobim tak to proste chapem... a tento clanok ktory sa tu riesi je velmi az urazajuco povrchny. tot Vsio
-
bylo to kupováno ještě v době kdy ceny byli přes 500 (aktuální je teď akorát ACB a Bulletstorm)
-
Xmorph: presne tak, cdkey je to co platis, ted kdyz je rozsirena digitalni distribuce bys vlastne pomalu nemel byt za to sdileni temer vubec postihovan... ze si nekdo stahne crack neni tvuj problem *5*
-
mě celkem fascinujou ty všechny ty soukromý "antipirátský" organizace jako OSA/BSA který dostávaj obrovský částky v pdostatě zanic a dělaj ze mě automaticky piráta když si koupim prázdný dvd
-
Supreme Commander + Forged Alliance 150,-
Zaklínač 100,-
Galactic Civilization 2 Ultimate 170,-
opravdu se u takových cen ještě to vypálení vyplatí? -
a abych nebyl narcen ze jsem nechutny bezcharakterni pirat - kdykoliv jsem ochoten predlozit screeny a ucty ze sveho Steam uctu - mam tam cca 70her a moje slozka se Steamem ma pres 130GB + mam nakoupeno dalsich 12her pres GOG.com (pres 12GB her). Krabic mam minimum (rekneme okolo 5ks).
-
a celkem by mě i zajímalo jakým způsobem jim ta beta unikla :-D jestli jí vypustil někdo zevnitř týmu nebo někdo z externistů(testeří apod.)
-
Ono to je v celku jedno. Nebo alespon me to je jedno :-D . Jen jsem to uvadel jak si myslim ze to bylo v zakonech. Ale tam jsou i vetsi hovadiny :))
-
A to uniklá beta měla i LAN MP :-D ale ten už taky dneska prakticky neexistuje :-D I na blbou kooperaci s bratrem když nám vypadne net můžu zapomenout
-
S clankem castecne souhlasim, ALE PC komunitu asi nejvic pobourily u Crysis2(kdys uz se clanek na to zameril) ty sliby co Crytek a EA vypoustely pred vydanim na vsechny strany. A po uniku BETY jeste drze tvrdily nehrajte to, vzdyt to je zatim jen na DX9, pockejte na plnou s DX11 to teprv bude. Jak to dopadlo vime vsichni. *11*
PS: Konzole muzou za totalni zjednodusovani her!! *11* *11* *11* A to me nikdo nevymluvi. -
byl to Supreme Commander + Forged Alliance (s posledním psatchem jsou bez ochrany a MP jsme ještě ani jeden nezkoušeli :-), Zaklínače (taky s posledním patchem bez ochrany),Galactic Civilization 2 Ultimate(bez ochrany od Stardocku) a teď nově ACB(já origo on s crackem - a MP se střídáme na jednom účtu ) a pár dalších s online aktivací tak že jeden z nás má cracknuto) a teď máme objednanýho zaklínače 2
-
Coz samozrejme neni zase takova pravda protoze malokomu pujcis svuj origo cdklic ktery jsi si zaplatil a natoz nekdo kdo hru dava na internet. Navic kdyz nekomu pujcim placku ci ucet napr. na steam tak to vetsinou nemuzu pouzivat ve stejnou chvili jako on.
-
Tak jednoduche to neni - piratstvi je na konzolich dnes vyrazne rozsahlejsi nez si je kdokoliv ochoten pripustit: piratska verze Crysis 2 na XBOX360 vysla v: 2011-03-18 00:22:59, PS3 verze nasledovala: 2011-03-18 04:32:20, piratska PC verze vyrazny odstup: 2011-03-24 20:17:48. Ale me uz to tak nejak prestava vadit - posledni mohykan bude DNF pokud zklame tak zcela jednoduse prestanu kupovat herni HW. Na to abych si pustil web opravdu nepotrebuju crossfire zakladni desku ani 6 nebo dokonce 8 jader v procesoru. Ergo nikdo doposud nezverejnil kolik se toho proda na PC pres digitalni distribuci coz je ten nejzasadnejsi kanal - dnes by me ani nenapadlo zonglovat s DVD...
Takze muj vzkaz vyvojarum - posledni verze Crysis a Homefront me nechala zcela chladnym za podobny paskvil, ktery jsem po cca 20minutach vypnul a odinstaloval, platit proste nebudu (muzete si to dat do korelace ze jsem to pouzil jako demo). -
no mozes skusit experiment, chod do knihkupectva, kup si nejaky bestseller od ceskeho autora, chod na vaclavak a tam tu knihu vylep na stenu stranu po strane nech si ju tam moze kazdy zadarmo precitat, minimalne budes v televizii *3*
edit: budes potrebovat 2 knihy samozrejme *3*