Přejít na výpis diskuzí
Zabíjejí konzole PC herní scénu, nebo jsou v tom nevinně?
4.4.2011 | Dan Vávra
708 příspěvků
-
Tenhle postoj zastává hodně hráčů. Z pohledu PC scény bohužel. Ale co, lidi jsou z práce / školy unavení a nechtějí sebemenší námahu při hraní, to se dá pochopit.
-
Ja stim jednoznacne souhlasim!!Jedina hra co jsem si na pc koupil bylo cod2 kvuli skvelemu multaku.Mam ps3 a zakoupil jsem si uz dost her a penez nelituju.Naco rvat penize do compu, kdyz si hru pekne zahraju u telky v fullhd neresit ovladace,instalaci ruzne sekani,blbnuti grafiky.Dalsi plus co me zene hrani dal a dal jsou trofeje :) proste se snazim udelat hru na platinum a pak se chlubit :) ze sem to vsechno zvlad.Jakoukoliv hru si koupim nemusim se o nic starat jen zasunu disk a jedu :) . A beru to tak ze konzole je jen na hry tak proc nepodporit vyvojare kteri se snazili udelat super vyvaznou novinku na 6letej starej HW.
-
aha ... ten clanek vubec neni tak spatnej, jak se na prvni pohled zdalo. beru zpet, takhle to opravdu je :)
-
Taky se mi to nechce cist do konce... Nevim, proc se zabyvat tematem graficke stranky hry. Kdo chce graficke orgie, at se znovu podiva na avatara a pak at si jde hrat na pisek. Zna vubec nekdo v tyhle dobe slovo hratelnost ? O tom napiste clanek !
-
minecraft je perfektní hra na to že na ni pracoval 1 člověk a pro hodně lidí má větší hratelnost než třeba COD btw: nepíšu to rád ale o minecraftu jsem se dozvěděl když sem jaksi brouzdal stánkou s warezem tak sem ho stáhl a hrál moc mě bavil tak jsem obětoval 400 kč a koupil ho to je můj příklad já si "vyzkoušim" hru a když se mi líbí tak ji koupim třeba Shogun 2, Dragon Age 2 ano stáhl jsem je ale pak je koupil
-
Když by konzole byly schopné rozjet všechny PC hry a bylo by možné je provozovat s klávesnicí a myší namísto gamepadu, neváhal bych ani minutu:-) V tomhle jsou konzole zatím neskutečně omezené.
-
Ále nemusíš, tím, že CS nekoupíš rozhodně nepřesvědčíš THQ, aby do příštího Stalkera nedalo žádné DRM. Mysli na GSC a podpoř je. *3*
-
Naprosto souhlasím. Takhle to holt v dnešní době chodí a právě peníze udávají směr, kudy se hry budou ubírat.
-
to samozřejmě je, ale já než aby sám sebe viděl jako toho zlého na to koukám tak, že tím prostě zlegalizovali pálení her a filmů, protože tohle je naprosto ostudná záležitost kterou si vylobbovali, takže pokud chtějí řvát něco o pirátech, ať to zruší, do té doby pirátství neexistuje, všichni za to už platíme touhle formou a nemůže být řeč o pirátství : )
-
Morálku společnosti jentak nikdo nezmění. A když, tak je to opět výchova, ať už rodičovská nebo státní propagandou.
Rozdíl mezi tvými příklady a stahováním her je ten, že při stahování vlastně nevzniká žádná škoda, zatímco při kradení hmotné věci ta věc prostě pak chybí. Ti co se tím chlubí, nebo se dokonce posmívají, jsou banda idiotů. Ale těch je naštěstí málo. Středoškoláci na hry holt nemají, radši utrácí za něco, co se tak snadno přivlastnit nedá. Viz první dvě věty + škola.
A vážně si nestahuješ ani MP3 nebo filmy? To bys byl první člověk, kterého znám. -
A uvedu jeden priklad ktery je zatim jen na PC prodeje na tu hru nejsou myslim az tak spatne, ale rozhodne neni vydavatel nenazrany, jedna se o serii stalker, vydavatel prohlasil ze se vsech dilu prodalo nevim jake XX mnozstvi a proto bude delat 2ku, mozna bohuzel pro nas PCckare uz i na konzole, nevahal jsem a sel jsem si prvni dva dily koupit hral jsem je a jsou opravdu dobre, respektive prvni dil Clear Sky je rekl bych pokus o to rychle vydelat tim ze do hry pridam 2 lokace navic jinak bude hra +- stejna! Jelikoz me nejvice oslovil posledni dil, sondoval jsem co je tam za ochranu atp. To ze je ve hre starforce by me az tak nevadilo, ale to ze to musim aktivovat a ma to omezeny pocet aktivaci to me bohuzel vadi, chapu sice proc to tak je, nicmene me to jednodusse stve kdyz si predstavim ze za 2 roky si budu chtit hru po 4te nainstalovat v 01:00 rano a ono to nepujde a helpdesk me nepomuze a pokud to bude pres den, je otazka jestli neskonci podpora te hry a ja nebudu muset hledat nejaky officialni NO-Activate crack od vydavatele. nechapu krok vydavatele ze ve hre stale tu ochranu drzi i nekde rok po vydani kdyz je vsude k dostani s crackem a kdyz uz si to chci jit koupit zase mam na tom bejt bitej! Skoda, neda se nic delat musim pockat az to vydaj v reedici za 300,- kam uz se vydavateloj nevyplati ani cpat tu ochranu!
-
spíš to beru jako formu výpalného
-
Ono ale v konečnom dôledku nerozhoduje anitak počet pirátov ako počet predaných kópií
-
Jak piráta? naopak tím z každého udělali legálního uživatele softwaru a filmů či hudby co si na to DVD vypálíš, ber to jako formu předplatného : )
-
Ja osobne to moc dobre posúdiť neviem ale myslím že pirátsvo na konzolach rozhodne nieje tak bežné ako na PC , alebo sú proste konzole tak rozšírené že ten platiaci zvyšok dokáže zabezpečiť vývojárom solídne zisky
-
kobzole jsou fajn, nic bych proti nim nemel, ale vyvoj her omezuji, hry na ne jsou drahe a gamepad se hodi jen na par hernich zanru.
pro me je mys + klavesnice + poradne multiplayerove hry na pc stale jednickou...a zrejme i nejakou tu dobu bude -
...říká k*12*nz*12*lista.
-
A protoze na to nemas tak to upiratis? Vzdy bude mit nekdo vic a jiny mene a proto zacneme vsichni skrast? Take musim zvazit co si koupit a co ozelet, neco hned, neco pozdeji ve sleve a na neco se uplne vykaslu. Ale hra ktera mi nestoji za koupi mi nestoji ani za to abych ji upiratil. Miluji typky kteri hru poplivou ze by si takovu sracku nekoupily ale nasledne se clovek dozvi ze ji upiratily a dohrali az do konce. Ja cca. 70% her ktere si koupim mam za akcni ceny a pritom mam stale co hrat, jen to mam o pul ci rok posunute a vubec me to netrapi. A cas od casu si proste udelam radost a nejakou dle meho tutovku si koupim za plnou cenu. Na penezich nesedim, slepici co snasi zlate vejce nemam, oslicka otres se take ne ale pritom nepiratim a stejne mam co hrat.
-
Hry=4ever
Trolling= never -
jo přesně takhle flamersky vyzněl tenhle článek