Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Problem ale je,ze i kdyz spousta lidi na forech nadava jak je ta a ta hra spatna a zjednodusena,tak si stejne spousta z nich tu hru stahne a argumentuji asi takto "Za takovou blbost jim platit nebudu,to si to radsi stahnu"
    To je potom tezke.Vydavatel to samozrejme hodi na piraty a neprizna si,ze udelal spatnou hru.Kdyby se ale dana hra neprodavala a zaroven by pocty stazeni piratskych kopii byla minimalni,tak by si musel priznat,ze neco nezvladli.Jenze to tak bohuzel nefunguje.
    Me kdyz se nejaka hra nelibi,tak ju ani nekoupim a ani nestahnu prece.
  • Nepochopil jsi co jsem psal.
    Jde o to že mnohdy jde jen o řeči od tvůrců kteří pokazili hru a teď neůspěch svádí na pirátství.Jistě,na pc se pirátí,ale to i na konzolích.A o tom jsem psal,ať dají pc hráčům kvalitní hry a ti je pak budou kupovat..A vývojaři pak nebudou muset lhát o pirátství..
  • Psychotic
    Strategie, strategie, strategie, adventura, adventura, Sturmovik byl i na konzole, strategie, strategie.

Neřekl bych, že v případě strategií a adventur někdo nepovažuje za hlavní platformu PC.
  • Stále jsou tu značky výhradně pro PC. Total War, Men of War, Kings Bounty, Posel Smrti, Gray Matter, Sturmovik, Starcraft 1-2....... Těmto vývojářům se očividně vyplatí dělat hry pro PC
  • Konzole za to nemuzou.Je to jen kus HW.Muzou za to lidi,kteri na konzolich hrajou a jsou ochotni za takove hry platit *3*.
  • Ten člověk je Dan Vávra člověk kterej stojí za Mafii 1 a 2 takže o tom asi něco vědět bude :D
  • Tak to radsi nechod do metra.. Nekdo Te okrade a jsi v prdeli... Moc peknej nazor... *7*
  • Ten článek je vhodny jako tvuj osobni přispěvek do diskuze, ale rozhodně ne jako oficialni članek tiscali games. Je to až drzost dělat si tady z toho osobní blog. To že si frustrovany z neuspěchu M2 je očividne ze všech těch postů kde ji zmiňuješ. Jinak nikdo tady nepochybuje o prodejním úspěchu konzolí, i propadáky tam mají větší prodejnost očividně proto, že konzolí je více kvantitativně. Je tady řeč o tom, že kvalitativně hry kvůli konzolím trpí, což je vidět i na M2.
  • Co se týká Bioware a Bethesdy, dost. Ostatní mě netrápí. Jo, Crypticu jsem napsal, že je zabiju, převleču za klauny a poházim po pláži. Blizzard se taky zajímá. A bude jich víc.
  • a vyvojaři chtej(vetsinou) jen penize
  • Tipuji že někteří lidé si to prostě chtějí zkusit.A podle toho jaké to je pak uvidí zda si to koupí či ne.Třeba..Ano,někdo také pirátí,ale to jede i na konzolích.

Ovšem hromada výroků od vývojařů jak se jejich hry prodávají špatně kvůli pirátství jsou prostě jen řeči aby omluvili to že hry je špatná a neprodává se..
  • Mě jednička taky bavila ale dvojka mi přijde lepší. Ale pokud bych počítal i Warhead tak ten se mi líbil hodně.
  • Někdy mi to připadá jak u blbých. Když hráči nadávají jak se jim hry zjendodušují nebo když jsou zkrátka špatné tak se jim radí ať je nekupují že tím dají najevo svou nelibost. A když takto hráči zareagují tak se nízké prodeje svádějí na piráty a né třeba na špatnou hru nebo třeba na to že pc hráči tím chcou něco naznačit. Samozřejmě zde pirátství je to nepopírám. Ovšem znova se musím zeptat kolik se vlastně her prodává? Podle analitiků je pc trh digital x krabice 50:50. Podle mě to mají vývojáři moc dobře spočítané jestli se jim to vyplatí pro "pár" pc hráčů dělat. Problém není pirátění ( zdá se vám 1 milion kopií málo? ) ale to že se vývoj her neustále zdražuje to znamená že se musí i více prodávat.
  • mass effect 2 tes nebyl moc prodavanej a stejne to byla hra roku.v posledni je vse o znacce.Call of Duty si lidi kupujou protoze pred 6 lety to byla legenda a treba darksiders se moc neprodava i kdyz to je podle me dobra hra.lidi se uz v posledni dobe na kvalitu nedivaj.bouzel *9* *9* *9*
  • Psychotic
    Jsem si jistý, že to máš z důvěryhodného zdroje, nejlépe z tiskových zpráv samotných vydavatelů.
  • Buki: Na druhou stranu, mít za každou cenu nějaký názor není vždycky cool, tak nebuď arogantní.
  • Je to o vkusu no.Me trebas jednicka bavila ,coz se o dvojce rict neda.
  • Hry ale opravdu vychadzali este do 2009, vlastne i dnes len uz nie take AAA, pozri sem:
    http://www.gamespot.com/reviews.html?platform=7&category=&type=reviews&mode=top&sort=post_date&sortdir=asc#
    posledna bola shin megami tensei co je dost popularna serie, a 2009 rok
  • A ty čti co píšu, než začneš reagovat. Ta studia se buď sama rozhodla, nebo byla donucena vydavatelem, peníze z konzol jsou pro ně peníze navíc, ale ne otázka přežití.
  • Pozor! Dobré k zamyšlení...
    souhlas, že pirátství je problém...PC platforma se dostala do začarovaného kruhu. Vývojáři nechtějí dělat hry pro piráty a PCčkáři si nechtějí kupovat "debilní porty". Ale konzole, že jsou v tom nevinně? Haha kdepak, konzole to způsobily! Jsou tu jen od toho, aby z herní branže udělaly business (a to se jim taky povedlo) a teď nám berou ještě tu "lepší platformu" svými exclusive hrami...Sony a MS cpou milióny do reklamy na konzole, Playstation se objevuje prakticky v každé druhé a půlté soutěži, proč? Protože když budou lidi na konzolích, tak jim budou sypat peníze za všechno, co má barevné plakáty!!! Na tento systém jim kašlu a upřímně čekám na další generaci, která by byla aspoň hodna zvažování o koupi...do té doby ať si optimalizují jak chtějí, stejně jim to pořádně nedoceníme ani my programátoři...
    ...a vzhledem k tomu, kolik her jsem od začátku roku koupil, si mohu tento názor dovolit vyslovit z plné klávesnice a čistým svědomím...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit