Přejít na výpis diskuzí
Zabíjejí konzole PC herní scénu, nebo jsou v tom nevinně?
4.4.2011 | Dan Vávra
708 příspěvků
-
battle. 3 je ve vyvoji min 4roky (nezalezelo na nejakym uspechu bc).. a battle. se vzdy dobre prodaval i na pc, protoze to je predevsim multi..
-
Kiež by bola pravda že na PC sa všetky nápadité a originálne hry s iskrou predajú , žialbohu história hovorí niečo úplne iné ( Beyond good and evil , Farenheint , Psychonauts ). Valve vyžijú hlavne vďaka steamu a ich hry sa predávajú kvôli značke v prvom rade. Napríklad portal ak by nebol priložený k Orange boxu dosť pochybujem že by bol taký úspešný *4*
-
nebudem sa opakovat. dole to uz par ludi napisalo z mna.
-
vidělalo jo? *1* A můžeš mi říct kde ty bereš ty svoje čísla, nebo to jen střílíš od boku? Kontrolní otázka. Víš proč je na PC cena her nastavena na 50$ a u konzolí 60$? Schválně.
-
Nikto ti tvoj názor nebere... ked maš klapky na očiach a nevydiš aj druhu stranu mince o ktorej by sa dala napisať A4 a viac.
-
tak toto by bolo v tom pripade za Fx ;)
-
Tak asi hodně blbě.
-
Tak má autor článek nazvat podle toho, o čem tam píše. Kdybych věděl, že je to další článek o pirátství, tak bych ho ani nečetl. A s DLC na mě nechoďte, to je totiž taky jedna z věcí, která zabíjí herní scénu - Mafia 2 by mohla vyprávět...
-
Souhlasím! :) Ale trochu si přiznejme, že hry se zjednodušují kvůli lidem i kvůli konzolím, protože tam nedosáhnete graficky tak vysoko a často si nemůžete dovolit nic velkého. Vývojáři se zkrátka chtějí dostat do všech částí herního průmyslu (tedy jak na PC tak i konzole) a snáží se na to jít co nejjednodušeji :) .
-
Já prostudovanou legislativu mám.
-
Přesně tak, a proto už mám na PC předobjednáno :)
-
OPRAVA veta: "A kdo si tam stezuje na nizky prodeje? Nikdo!" Patri ke KZ. :)
-
Nieje nad konštruktívnu kritiku podloženú racionálnymi argumentmi že ? :-)
-
Fajn komentar. PC scenu zabija vlastne PC scena. Vyvojarske studia sa proste uz vela krat popalili aby si co i len lamali hlavu nad tym ako zvysit predajnost na PC. Priznam sa, ze nie vsetky hry na PC som mal zakupene, kdezto vsetky moje hry na xbox su. Co by ma motivovalo kupovat hry na PC? 1. Nizsia cena (ja viem, toto je tazke splnit, ale zijem v krajine, kde priemerna mzda je 750EUR a musim o kupe veci viacej rozmyslat ako niekdo v krajine, kde je priemer 3000EUR). 2. Hracia doba - Crysis 2 sa dal prejst za 8 hodin, koho nebavi sa nahanat dookola na tych istich mapach kazdy den, tak pri tomto case skoncil, Zaklinac mal hraciu dobu 60-80 hodin a mal som pocit ze "tak toto stalo za tie prachy.." 3. Limitovane edicie - ja ich proste milujem...samozrejme ak balik ma zaujimavy obsah.
Toto je len z mojho pohladu. Kazdeho motivuje nieco ine. Co by motivovalo vas? -
Trapnej článek aneb očkování davu proti zlým pirátů/zlodějům. Nikdo ale není placen za upozorňování na tento herní průmysl jako celek, kdy se z lidí stávají otroci konzumenti, kteří by v nejlepším případě kupovali každý rok novou grafickou kartu, procesor, paměti atd. Jak to že jsou hry čím dál tím více náročnější ale vizuální či technická kvalita s tím úměrně nestoupá?
Je to pouze další systém který ždíme peníze z obyčejných lidí/otroků. Kapitalismus nefunguje, technologie jsou schávlně brždeny kvůli zisku, konkurenční prostředí veškeré žádné(jen na oko). -
Já se tě ptám proč se to tak prodáva i na PC? Dokážeš mi na to odpovědět.
-
"Opravdu se chcete bránit tím, že hru kradete na zkoušku? :-D"
Bránit snad ani ne, páč není vůči čemu, ale jo, v zásadě přesně tak to je. Viz můj komentář na začátku diskuze...
Vůbec nechápu, proč se s tebou vůbec zatěžuju; tuhle diskuzi nelze uzavřít bez jednoznačnýho důkazu o tom, že jsi nikdy nic nezpirátil, což dokázat nejde i kdyby to tak bylo. V takovým případě bys opravdu měl jistý právo na svůj názor, ale i tak by sis za tu formu zasloužil pár výchovnejch... -
Článek velmi dobrý, ale z těch komentářů se mi chce brečet.
-
Pravda, že BFBC 2 je dneska už za babku, ale je to hra, která měla prodeje celkem vysoké i za plnou cenu a pokud si jí člověk ukradl, tak mu byla bez MP prakticky k ničemu..jak je vidět, recept na úspěch hry je kvalitní multiplayer, protože jinak by se CODu a BC prodalo asi o hodně méně..jak si vede v prodeji na PC JC2 netuším, ale řekl bych, že ne zrovna úplně nejlépe
-
No Valve dokáže vyžít bez konzolí hlavně díky onomu zmíněnému Steamu :-) Na tom trhne neuvěřitelné peníze a je zaopatřené na dlouhou dobu. Ale už dávno to není PC Only vývojář :-) Left 4 Dead 1,2 máš už na xboxu a Portal 2 míří na PS3 :-)