Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hairy_Ass
    To je asi tak zjevné, jako tvrdit, že auto a volant jsou do auta prostě nejlepší... *5*

Aha, už sis to opravil, nicméně Zaklínače 2 bych za bojovku nepovažoval, protože zrovna souboje jsou ve hře tím nejslabším prvkem (kouzlo téhle hry stojí na něčem jiném).
  • smejki
    a to něco popírá? Ten port už tolik peněz nestál a najednou můžou vkročit na trh, který je zatraceně velký.
  • jj asi tak o 90% min jako na PC kde si kazda lama dnes uz sosne hned druhy den vse na torrentu. Jednodussi to nikdy nebylo :) Pro kopirovani na xbox potrebujes flash a vedet jak vypalovat a na jaka media, proto je pirateni napr. na tom xboxu ne tak rozsirene.

Se porad nehadejte jak fracci PC vS konzole proboha. Tyhle komenty nepisou hraci ale decka :)

Co pak..? budete nadavat ze konzole sou 3x vykonnejsi ?:D *1* joke.
  • Lol tak zrovna na X-boxe hráči kradnú ako straky *2*
  • Patch 1.5 mas tady http://www.thewitcher.com/the-witcher/1/updates/ nebo tady http://www.patches-scrolls.de/the_witcher.php
    Jinak Zaklinac 1 jede na W7 64bit naprosto bez problemu!! A ty problemy se svetlem muze spusobovat i DUALNI grafika GTX590!!
  • Cypri
    Přesně tak. Odemě +1
    Ale zase, je úplně jedno jestli dostal u recenzentů 9 nebo 10.
    Největší síla je v lidech když svým přátelům řeknou "Hej, tohle je pecka hra, kup jí, nestahuj, jsou to dobře investovaný prachy, do skvěle vytvrořený hry. Hraje se to tak a tak a příběh je naprosto epickej..."

Tohle když mi někdo řekne tak může bejt hodnocení jakýkoliv.
    Minimálně mě to donutí si to stáhnout a zkusit jestli je to pravda, pokud to do dvou hodin nevypnu tak to mažu a kupuju, pokud vypnu tak to mažu a kašlu na to.

Yeeeah I am the biggest pirate ever and blah blah!!!... protože jsem si to stáhl než jsem si koupil třeba nějakou kravinu co? (zaklínač ne, ten šel z obchodu rovnou, byla jasná koupě, a spousta dalších)
  • Cypri
    dohrál jsem to když to vyšlo, kupoval jsem to v obchodě klasickou verzi. Na comgad jsem dostal nějakou premium este k tomu. S timhle problémem co máš jsem se nesetkal a mám taky Win7 64. GTX 465.

Tady bude chyba jinde. zkus promáznout a nainstalovat znova ovladače/hru/možná máš zas*anej počítač, třeba reinstall winu. Ja takovouhle eskapádu dělám co dva roky. Buď se něco odse*e nebo prostě chci načisto komp.
  • Cypri
    Provokace? Snaž se víc...
  • Kdyby si CDPR Zalkinacem pro PC nevydelal, tak by verze pro X360 vubec nevznikla! Dokonce to rikaly i sami vyvojari. *1*
  • No to sa uvidi. CDP sami vyhlasili, ze su s predajmi PC verzie spokojni, takze si sem mozes pisat co len chces... Dolezite je, ze vyvojari su spokojni, cokolvek co sa na Xboxe neupirati bude pre nich len bonus. :-P
  • Cypri
    LOOOOL ono to fakt nebylo I ale 1 :D Přitom bych dal ruku do ohně za to že to je prostě písmeno I.
    Díky
  • No konečně se tvůrci dočkají taky nějákých pořádných tržeb, které si zaslouží už od prvního dílu.
  • heeej.... díky moc... toto je super... už to valím taky....
    tomudle se fakt říká skvělá péče o zákazníky.... díky ti ještě jendou...
    A samozřejmě velký dík CD projekt....
  • Díky za čtivou recenzi, nicméně tady se redakce Games sama chytila.
    Citace: "Pokud dáme stranou samotnou optimalizaci a vychytání drtivé většiny problémů (možná AI by mohla být ještě lepší, ale to snad příště) a podíváme se na hru samotnou, co dostaneme?" 9/10

Citace z recenze Skyrimu: "A ta výjimka? Na tu si můžete v otevřeném světě skoro vsadit: umělá inteligence se v něm orientuje s občas viditelnými potížemi. Rozsah, v jakém se s idiotským chováním počítačem řízených postav setkáte, je vysoce individuální, ale nepotkat ho vůbec je spíš zázrak." 10/10

Od nynějška očekávám hodnocení A.I. a jeho vliv na finální známku u VŠECH recenzovaných titulů, žádné slevy kvůli reklamě. Jste na METACRITIC, prosím respektujte svou novinářskou zodpovědnost.

Jinak s vaším verdiktem Zaklínače souhlasím až na jednu drobnost. Citace: "Bude jej někdo za deset let citovat jako hru, která posunula či redefinovala žánr? Ne. "

BUDE. A sice jako hru, která konečně donutila otevřít oči některé vydavatele, že hráči nechtějí jenom interaktivní filmy, ale že existuje i početná kupní síla, která by ráda i výzvu a určité napětí. Stačí se podívat na nedávná ohlášení, kde téměř každá společnost najednou nabízí i něco pro hardcore hráče. Náhoda nebo prodejní čísla Zaklínače 2?
  • Dohrano na pc, velmi dobre rpg, 10 si zaslouzi urcite, a stoprocentne si ho strihnu jeste jednou, penez nelituji ani nahodou. ( Stve me ze nerozjedu 1. win 7 64bit, nikde nemuzu najit patch 1.5. kousne se mi celej komp kdyz to ukladam anebo bodovy svetla prosvitaj celou scenou i kdyz by mela byt ukryta treba za nejakym objektem, grafika gtx 590 nema nekdo podobny problem, upozornuji ze mam originalku rozsirenou edici), diky za odpoved.
  • No jo, konzole a gamepad jsou na bojovky proste lepsi.
  • No me se to na jistych mistech seka na i7 3,9GHz s gtx580. A to jsem ani nezatrhnul tu nextgen moznost.
  • PS: Prečo na gog nie je Drakan? *7*
  • Zadával som číslo z manuálu, hodilo mi to chybu na 1-I
  • PS: Tak na gog už ju mám, pomohol ten lin dole:
    http://diskuse.tiscali.cz/redir?url=http%3A%2F%2Fwww.gog.com%2Fen%2Fwitcher2%2Fbackup%2F&hashId=8d5b37604048ce55e9db978dee77c9c6

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší