Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cypri
    ok. dík no. Mam zas smulu prostě. Estli me ta smula nepusti tak tu maturu nedám fakt....
  • Cypri
    to jsme šťasstněj ty jo ... zas akorat problemy s tim. Nic nemuze fungovat jak má...
  • Malkavian
    V téhle hře jdou skutečně poznat důsledky vašich činů, celá druhá kapitola změněna na základě jediného rozhodnutí, kam se na to hrabe Mass Effect s Dragon Age.
    Zaklínač by měl dostat 10/10 když tolik dostal i zabugovaný Skyrim *7*
  • Má niekto link čo tam bude na PC iné? Hral som to as 2 mesiace dozadu, ale vo videách vidím prd, jediné čo som si všimol je zajac v lese, ale čo ešte? PS: Svoj originál nemám nikde zaregistrovaný, stačí mať účet na gog a číslo krabice?
  • Jo úplně vpohodě,možná to je přetížené,mě zas patcher hlásí error a nejsem sám..
  • Kr.Pa
    vybral si jen rpg od 2005 +
    vybral jsi rpg z top 20, kdyz to budes brat od roku 1985 ...
    vanila G3 byl shit, nebyt fanousku, neni z nej co je
  • Me to slo naprosto bez problemu!
  • Cypri
    Šlo na tom gogu z tý krabicovky aktivovat? Mě to píše že mám špatnej key ale přitom mám prostě svůj originál koupenej z obchodu. Konec prostě...
  • Cypri
    tobě to šlo na tom gogu z tý krabicovky aktivovat? Mě to píše že mám špatnej key ale přitom mám prostě svůj originál koupenej z obchodu. Konec prostě...
  • Parada, byla tam PE a uz je tam EE takze CDPR forever *1*
  • misho8723
    Inakšie odporúčam ísť teraz si sťahovať Z2, lebo nahodili EE aj s bonusmi (komix, artbook s pridanými stranami, Triss v Playboyi, atď)
  • Není, ale odpovím zítra :-) Jdeme koukat na Hru o Trůny...
  • misho8723
    Jednotka podľa mňa bola lepšia v atmosfére (viac slovanská, viac "naša"), mala o niečo lepší OST (inakšie ak si cche niekto stiahnuť novú skvelú atmosferickú pieseň vzniknutú za účelom podpory nových záverečných vídeí v EE : http://thewitcher.com/public/files/download/Witcher2EEfinalboards.mp3), viacej typov nepriateľov, ale inak mi príde dvojka vo všetkých ostatných oblastiach lepšia - lepší príbeh, lepšie vykreslené postavy, lepší bojový systém, lepší RPG systém, samozrejme v grafike, animáciách, architektúra sveta, lepšie napísané a zábavnejšie questy, lepší dabing (konkrétne poľský), atď..a hlavne v dvojke nebola žiadna pasáž hry, ktorá by ma otravovala alebo nebavila (v jednotke hlavne bažiny boli po čase veľmi otravné)
  • hosi nevim jak na nekoho kdo ma nick TRLOLO muzete jeste reagovat :D
  • Takže to máme jednu krabicovou verzi koupenou v den vydání,poté mi to nedalo,protože mám rád sbírání achievementů zakoupil jsem i steam verzi,kluci a holky z CD projektu mě(nám) věnovali backup na GOG.com, no a zítra ještě Xboxová a dílo bude dokonáno:-)
  • Kdyby na tebe vletěl, tak by ses nesmál - na to vem jed!!
  • Diky moc, uz ho mam na GOG taky *1*
  • Nevím já osobně zaklínače 2 nerozjedu, ale z toho co sem hrál u kámoše mě to bavilo víc než skyrim. Jak tady někdo psal že po aplikování modů do skyrimu to je hra na úrovni, tak když si hru koupím tak očekávám že bude vyladěná při vydání. Ne že sy koupím hru a pak strávím hodiny hledáním modů aby mě to bavilo. Skyrim sem hrál asi dvanáct hodin a po prvních pěti hodinách kdy mě hra nadchla sem se pomalu začínal nudit. Teď hraju Z1 a po deseti hodinách pro mě má hra pořád své osobité kouzlo. Je to můj názor nikomu ho nenutím, ale pokud hra vypadá úžasně bez modů a přitom se i skvěle hraje tak si zaslouží 10. Navíc pokud se o ni tvůrci starají tak jek to dělá CD Projekt tak je to úžasné. A ne to že Bethesda vydá patch kterej opraví pár věcí, ale naučí draky lítat pozadu. Tak kde to sme, nevím příjde mě to šáhlý.
  • michaliuz18
    ak mass effect dostal 10 , toto by malo mat 11 lebo obe hry su suprove ci emocne tak pribehovo a dokonca xboxova verzia priniesla nejake nove pridavky , a aj tak ma 9 ... ale nepozera sa na cisla samozrejme :) plus sa tvorcovia snazili robit xbox verziu a nekaslali na nu ako ine trapne firmy , preto si cd project zasluzi aj 100€ keby stal zaklinac 3 napriklad, kazdy cent im dat lebo robia od srdca
  • misho8723
    budeš si musieť vytvoriť profil na gog.com.. keď to budeš mať, tak pôjdeš sem : http://www.gog.com/en/witcher2/backup/ a tam zadáš svoj klúč ku Zaklínačovi 2.. potom hru budeš mať na svojej virtuálnej políčke a keď klikneš na ňu, tak sa ti otvorí okno a ty si vybreš čo si chceš posťahovať (buď celú hru, alebo všetky bonusy pokope alebo jednotlivo)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit