Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 3 vyjde příští rok a další info o chystaném RPG - UPDATE
5.2.2013 | Aleš Smutný
269 příspěvků
-
Po tom updatu uz jenom dodam, shut up and take my orens. :D
-
Must have! *14*
Jen doufám, že to nějak nepokazí tím otevřeným světem. Dá se na tom dost zlámat vaz. Věřím ale, že kluci polský to daj. -
Prvé screenshoty z hry (treba podotknúť, že grafika hry je ešte v ranej fáze a postupne sa bude zlepšovať, pribúdať efekty, textúry, osvetlenie, tiene, atď.) :
http://www.swiftpic.net/511199fa9e6ec3.72684051 -
-
Nevim proc, ale nejak mi ty obrazky pripominaji Skyrim
-
-
Že by to bylo zasazením do středověké Germánie?
-
to bude tím nízkým rozlišením textur :D
-
-
Nádhera :) Připadá mi, že se odvrátili od toho fantasy vzezření z dvojky, to je dobře :)
-
-
Tak jsem si právě poslintal klávesnici...
Už aby to tady bylo! -
-
Je vidět pro jakej druh lidí je zaklýnáček určen
-
-
Pro lidi co umí ocenit kvalitní vývojářskou práci herního studia, které nekašle na lidi a platící zákazníky a nebere je jen jako čísla v rozpočtu. Pokud máš potřebu se navážet do lidí, protože hrají to či ono, tak jdi a zavři se se svým gameboyem do pokojíčku...
-
-
gameboye nemam ani sem nikdy neměl, tudíž tvuj koment je zcela zcestný
-
-
cela tvoje existence je zcestna...
-
-
-
-
dobytku
-
-
Tohle je asi nejlepší zpráva den před zkouškou.Taková vlna radosti dokáže nabudit.Díky moc.Zas podrttim z geraltem moře svinuch :D
-
Hlavně aby hráči hru ocenili tím, že si ji koupí a ne že to bude jako u dvojky, že 2 miliony hru koupí a čtyři ji stáhnou (teď asi více).
-
-
Podla tvojej logiky to malo kupit 6M ludi po spravnosti, ale poopravim ta, z tych 4M co si to stiahlo tak si to 2M kupilo.
-
Já to stáhl a pak si to koupil.
A takhle to udělalo více lidí, protože narozdíl od jiných her, tahleta si to určitě zaslouží. -
To bys po nás chtěl trochu moc, ne?
-
když si tu hru chce někdo zkusit před koupí a nedělají se dema tak co má asi dělat. Já osobně sem rád že sem si to nekoupil.
-
-
ja osobne bych byl rad kdybys uz od nekoho dostal prez drzku, nicmene je mi jasny ze takovejdle deb*l jsi jen v diskuzich, v realu drzis hubu, koukas do zeme a soupas botama...
-
-
Já mám jasno už teď - stejně jako dvojka, tohle si říká o sběratelskou edici! :)
-
-
presne tak!
-
-
nj, u jinych her to je tak, ze 2M ji koupi a 12M ji stahne, myslim, ze CDprojekt ma celkem ,,kupujici,, hrace
-
-
Hrozně by se mi líbil zaklínač z doby jeho začátků. Kdy musel putovat od vesnice k městu a bojovat o holý život. Prostě takový sandbox. A nemuselo by to být s Geraltem, zaklínačů je mnohem víc že jo. Jo a kdybych to mohl hrát s kámošem v coopu, to bych teprve chrochtal.
-
-
tak až se uvolní RedKit, tak se třeba něčeho takového dočkáme :)
-
-
Hmm, Divoký hon. Že by návrat Yennefer? A byť i jen menší cameo Ciri by bylo též vítáno. *3*
-
-
Yennefer se objeví určitě (VELMI mě zajímá, jak se vyřeší trojuhelník Geralt-Yenn-Triss), s Ciri jsem nejdříve vůbec nepočítal, ale její přítomnost by dávala smysl :)
-
-
Tak návrat Ciri by opravdu smysl nedával. Stačí dočíst Paní jezera - není ve světe,kde je Geralt.
-
-
A pro Ciri je snad "cestování mezi světy" nějaký zásadní problém?
-
A Geralt s Yennefer umreli *3* To mas tak...
-
-
Dá se říct,že neumřeli,ale celkově konec Paní jezera je jeden velkej omyl .) Něco tak překombinovaného jsem nečetl.
-
-
Tak jedna z nejlepší sérií to je bezpochyby. A to hlavně proto, že postavy nejsou černobílé. Většina dnešních fantasy má přesně nalinkované dobro a zlo...a to mě hrozně nebavilo...třeba na Eragonovi ...
-
No já to četl asi tak pětkrát(povídky ještě víckrát) *3* Konec celé ságy je totálně nezvládnutý,což je škoda .) ale i přes rozpačitý konec je to jedna z nejlepších sérií
-
Geralt a Yen neumřeli, zůstali živí v jiném světě, kam je přenesla Ciri :)...těla se přece nikdy nenašla...a tak moc překombinováné to není, stačí si celou pentalogii přečíst dvakrát, jednou je opravdu málo :)
-
-
-
-
-
V to doufame asi vsichni. A CDR to moc dobre vedi, vzdyt se o ty dve klicove postavy otiraji uz od jednicky:)
-
-
Zaklínače 2 jsem vyhrál tady na games.cz, tak doufám, že bude soutěž i o trojku. *1*
-
Prosáklé informace slibují opravdovou pecku, fakt se nemůžu dočkat, až to chytnu do pracek. Další playthrough dvojky je samozřejmostí (snad bude mít import voleb větší váhu než z jedničky do dvojky). BTW, openworld jsem teda opravdu nečekal. Ale jo, snad už někdo Bethesdě ukáže, že se to dá dělat mnohem líp.
Z videa mě zase zaujala ta část o politice CDProjektu - tam prostě opravdu není co vytknout a člověku je až líto všech ostatních studií, kde lidé přetékají kreativitou a publisher jim to prostě všechno oseká (ať už přímo, nebo budgetem a deadlinem). Jistě, cílem je vydělat, ale idealista ve mně si říká, že hráčská obec by vývojáře za propracovanější produkt odměnila většími zisky (ať už hned, nebo v příštích projektech).